Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor reparatie dak tuinhuis:

Reparatie dak tuinhuis

Reparatie en plaatsen van metalen dakplaten klein tuinhuisdak(dak ongeveer 6m²)
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie dak tuinhuis uit heel België:

Dak herstellen

1. controle nokpannen en eventuele reparatie/versteviging. (lengte 8m) 2. controle van het gedeelte plat dak (5mx7m) Tijdens de winterperiode is er schade ontstaan aan ons dak.

Hellend dak herstellen

Dringende reparatie aan pannendak. Er is over de jaren heen veel cement / voegsel losgekomen thv verschillende nokpannen. Er zijn al een aantal pannen vanaf gevallen. Wat een serieus veiligheidsprobleem inhoudt. Verder is een algemeen nazicht gewenst.

Daklekkage verhelpen

Een lek op 14 cm van de schoorsteen en zichtbaar binnenshuis. Het dak bestaat uit asbest leien die ik in voorraad heb. Lek verhelpen en nieuwe leien plaatsen waar nodig na reparatie.

Plat dak herstellen

Reparatie of vervangen van op sommige plaatsen lekkende platform, en ook de isolatie van het platform kan misschien beter ? oude bedekking (laatste laag) is sinds 2002 geplaatst en bevat reeds 2 lagen 1e laag in roofingmateriaal 2e laag in het moderne elastische materiaal naar het schijnt zou er vocht zijn tussen de 2 lagen, en is dit zien aan het plafond binnen( op 1 locatie te zien) volledige oppervlakte van het platform = plus minus 3 op 10 meter.

Plafond herstellen en opnieuw schilderen

Door een infiltratie van water via het dak vertoont mijn plafond scheuren en vochtvlekken (over 4 à 5 meter). Mijn appartement is van de jaren 1930. Reparatie en schilderwerken zouden kunnen uitgevoerd worden na reparatie van het dak (en nodige droogtijd ???).

Buitenste balken van dak veranda te vervangen

De buitenste balken van ons dak (vergelijkbaar met veranda) zijn rot. Wij hebben het huis (rijhuis) zo gekocht maar nu vrezen we voor de gevolgen zoals vochtproblemen, basten, stabiliteit, enz. Momenteel is hier nog niets van de merken maar die balken zien er langs buiten verschrikkelijk uit. Graag hadden we een offerte voor reparatie of, indien absoluut noodzakelijk, volledige vervanging.

Hellend dak herstellen

Dak van ca. 92 m² (hellend en plat samen) (a) Er is één dakpan beschadigd geraakt, doordat er een asbestplaat van de buren op viel. Enkel de hoek is kapot, maar water kan insijpelen. Het dak is via een plat dak relatief makkelijk te bereiken. Op het platdak geraakt u eenvoudig via een (laag) raam. Dit moet zo snel mogelijk hersteld worden, bij voorkeur binnen de twee weken. (b) Er is een hoek van de voorgevel losgekomen en gevallen. De brandweer bevestigde dat er geen andere stukken los zitten. Hier zou u moeten kijken of er gevaar is voor waterinsijpeling. Een eventuele reparatie laat ik graag snel uitvoeren. (c) Graag een algemene inspectie van alle stukken dak, zowel plat, als hellend.

Plat dak herstellen

Er is een kleine lek in een plat dak. Tezamen met de reparatie hiervan wil ik dan graag het dak ook aanpassen aan de nieuwe isolatienorm. Het dak is ongeveer 5 op 3 m groot en heeft geen ingewikkelde vorm. Toegang is zonder probleem mogelijk na afspraak.