Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Lenaerts te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Lenaerts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Lenaerts of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Lenaerts die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Lenaerts:

Vervangen van golfplaten op garage

Ik zou graag mijn golfplaten vervangen door anticondens platen of andere Garage is 6 m op 5 m. Golfplaten zijn versleten.

Vier schoorsteenroosters plaatsen

Het plaatsen van 2 schoorsteenroosters om nest van vogels te voorkomen. Het gaat om een opening van pakweg 25 centimeter aan beide kanten van elke schoorsteen. In totaal 4 roosters. Type materiaal doet er niet toe.

Dakgoten plaatsen

Momenteel zijn er geen dakgoten. Enkel roofing die naar de regenpijp gaat.

Vervangen velux ramen

Ik heb 2 dakramen van het type 'Roto 330 hat 11/11 al01a771 d 012062'. We willen deze graag vervangen door nieuwe velux dakramen met rolluiken.

Vervangen van polycarbonaat verandadak

Vervangen van bestaand polycarbonaat verandadak van 21m² door polycarbonaat of evt. HR-glas.

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 40m² in EPDM herstellen want er zit ergens een lek.

Schoorsteen opnieuw opvoegen en renoveren

Onze schoorstenen dient gerenoveerd en hervoegd worden. Als de werken klaar zijn zou ik er graag 2 afdeklapten op maat op laten plaatsen. De huidige schoorsten is in baksteen en is geplaatst op een rieten dak.

Schade door boosmaaier herstellen

Een man van de stadsdienst van Mechelen kwam langs de huizen op de Leuvensesteenweg en bij het maaien van het gras en onkruid tegen de gevels heeft hij mijn regenpijp onderaan helemaal stukgemaakt.

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 20m² met roofing herstellen. Bij hevige regen loopt het water in de keuken binnen, vermoedelijk via pijp van dampkap. Pijp van dampkap zit niet rechtstreeks verticaal boven de dampkap maar met horizontale constructie op 2m van elkaar geplaatst. Het betreft een nieuwbouw van ong. 13j oud. Aan binnenzijde van muur is er schade die rot begint te worden.

Dakpannen vervangen

Vervangen van dakpannen op hellend dak van ong. 60m². Momenteel Terracotta standaard dakpannen. Graag platte donkere dakpannen.