Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Lenaerts te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Lenaerts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Lenaerts of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Lenaerts die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Lenaerts:

Daklekkage verhelpen

Door overvloedige regen is er water onder het EPDM geraakt. De verf op het plafond is beginnen afschilferen. Onder die EPDM zit er ook isolatie waar ook vocht bij geweest is. Voor ik het plafond herschilder wil ik eerst het dak laten herstellen. Oppervlakte van de waterschade weet ik niet echt vanbuiten.

Herstellen bekleding van PVC dakgoot

De plastieken latten van de bekleding dakgoot zijn losgekomen op verschillende plaatsen. Nazicht en herstelling gewenst.

Dakgootbekleding in pvc herstellen

Dakgootbekleding (ongeveer 3 meter) is er af gevlogen voor een groot deel, heb onderdelen op kunnen rapen. Deze kunnen terug geplaatst worden?

Houten dakrand vervangen

Wij zoeken iemand voor het vervangen van onze dakrand. Totale gevellengte 9 à 10 meter. Deze is aan het rotten en we lopen het gevaar dat deze naar beneden zal vallen op termijn. Het betreft een houten sier dakrand (ons gebouw dateert van eind 1800 en staat op de lijst van bouwkundig erfgoed), maar wij staan open voor andere materialen. Onze voorkeur gaat uit naar hout met eenvoudige afkasting, en eentje met sierafkasting.

Golfplaten herstellen

Een dakpan van de buren is door ons dak (golfplaten) gevallen, gaat om een koertje dat eronder ligt wat niet zo groot is (exacte afmetingen weet ik niet). Dit moet uiteraard gerepareerd worden.

Plat dak in roofing renoveren

Ik heb sinds kort vochtige plekken op mijn plafond en 1 binnenmuur. Het betreft hier een plat dak waarvan volgens mij de roofing niet meer waterdicht is (30 j oud). Ik dacht eraan om een nieuwe laag roofing eroverheen te laten leggen. Mijn plat dak is ongeveer 24 m² groot.

Golfplaten vervangen

Golfplaten vervangen en dan isolerende sandwichplaten erop. Platen moeten 2 tot 3cm dik zijn. De afmetingen zijn 7 op 15 meter en 3 op 7 meter. Er is een schuine kant. Gaat on twee panelen die samenkomen in een nok.

Lek in het dak opsporen

Heb een lek op plat dak van garage. Oppervlakte van het dak is 50 m² en het bestaat uit welfsels met roofing. Ik heb al de roofing vervangen, maar het lek is er nog steeds. Binnen is er ook schade zichtbaar. Cementuitslag en dergelijke.

Dakgoten vervangen of herstellen

We wonen in een herenhuis. We hebben een lek aan de gevelkant van het huis. Deze lek komt van het uitstekend stuk (dakgoot?) van onze schuin dak. Onze gevel is ongeveer 6 meter.

Binnendak dicht maken

Er zit een gat in het binnendak, dus het plafond tussen twee verdiepingen. Grootte weet ik niet echt, ongeveer een vuist groot.