Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Stabroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Stabroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Stabroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Stabroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Stabroek:

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 40m² in EPDM herstellen want er zit ergens een lek.

Dakgoten vervangen of herstellen

Gat in dakgoot voorgevel door werken aan lantaarnpaal. Dakgoot uit PVC. Lengte dakgoot : 9 à 10 m.

Ploycarbonaatplaten vervangen overkapping

Door het onweer van vorige week hebben wij schade aan het dak van de overkapping en dienen de ploycarbonaatplaten vervangen te worden

Plat dak in roofing herstellen

Garage: een volledig nieuw dak plaatsen. Afmeting 10x5m. Plat dak.

Dakgoot nazien en bekleden

We hebben 2 panden die we verhuren, beide samen in Stabroek/ Hoevenen. Bij beide zouden we graag de dakgoten laten nakijken en herstellen indien nodig, en opnieuw laten bekleden. Voor 1 pand is het voor en achterzijde, het andere enkel voorzijde.

Dakherstellingen uitvoeren

Graag had ik mijn dak willen renoveren, isolatie doe het zelf. Alleen hout constructie uitvoeren. Het dak is in totaal 12m².

Lichtkoepels plaatsen

Binnenmaat is 90 op 90cm. Momenteel staat er 1 maar ik ben op zoek naar een vervanging samen met een verduistering

Loskomende roofing herstellen

Plat dak waarop gemetste schouwblok bekleed met roofing. Een zijde is los gekomen en staat open. Geschatte oppervlakte zijkant 90 cm h op 80 cm breedte.

Velux herstellen of vervangen

Voor het dringend herstellen of vervangen van een bestaand Velux raam, wegens lek bij regenweer. Dakhelling is 17°. Woonst is van 1993. Leefruimte onmiddellijk onder het dak waardoor schade binnenshuis.

Roofing plaatsen

Wij hebben net een huis gekocht. Met de eerste regen, hebben wij ontdekt dat het plat dak niet afloopt. Normaal is dit geen probleem, maar er is ook een lek in de living uit de plafond. Het water blijft met diepe plassen staan op het dak en waarschijnlijk is ergens de roofing beschadigd en zoekt het water zijn weg. Visueel heeft de roofing hier en daar een kleine blaas, maar wij kunnen zelf niet zien waar deze lekt. Nieuwe roofing leggen : (Dak +- 60-75 m²: zie bijgevoegde foto's)