Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Turnhout:

Dakkoepel plaatsen

Dakkoepel plaatsen in badkamer. Eventueel ook eentje plaatsen in keuken.

Hellend dak herstellen

Dakkapel van ong. 10m² herstellen. Muurgedeelte kaleien. Ook tip herstellen.

Plaatsen van 2 velux dakramen

Plaatsen van 2 extra Velux SKO6 dakramen op hellend dak aan straatkant.

Kornissen vervangen

Wij zouden graag onze houten kornissen laten vervangen. Rondom het huis, vanachter en van voor luiken tussen ramen die ook in hout zijn. Graag PVC, we willen geen hout meer.

Plaatsen dakraam

Vakman voor plaatsen van 1 groot dakraam, grootte van het dakraam afhankelijk van de mogelijkheden of beperkingen van het dak. Inclusief volledige afwerking.

Vervangen polycarbonaatplaten pergola

vervangen van polycarbonaatplaten van pergola ongeveer 7 m op 2.5 m breed eventueel warmtewerende

Duivenpinnen plaatsen

over ongeveer 30 meter zouden er duiven pinnen bevestigd moeten worden op de dakgoten van ons huis.

Lek in plat dak herstellen

Ons plat dak heeft enkele kleine lekken. We willen het lek in de hoek van het dak dichten of eventueel het dak vervangen met nieuwe roofing en een isolatie eronder. Het is een dak uit roofing van ongeveer 20 m² op het eerste verdiep.

Vochtprobleem oplossen op het dak van onze garage

Ik heb in garage een vocht probleem telkens wanneer het regent begint het af te brokkelen we zouden graag deze probleem willen oplossen. Ik denk dat het vocht van het dak komt, aangezien het een plat dak is boven onze garage. Ik denk dat het teveel water is en dat het niet weg raakt. Het is op het dak van onze garage dus geen alte groot dak. Makkelijk te bereiken.

Lekkage regenpijp herstellen

Ik woon in een driegevelwoning, type Belle etage, en heb een waterinsijpeling achteraan, boven (2 de verdieping). Zou kunnen afkomstig zijn van een regenpijp die in de gevel zit.