Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Turnhout:

Lek in plat dak herstellen

Ons plat dak heeft enkele kleine lekken. We willen het lek in de hoek van het dak dichten of eventueel het dak vervangen met nieuwe roofing en een isolatie eronder. Het is een dak uit roofing van ongeveer 20 m² op het eerste verdiep.

Herstellen waterlek dakgoot chalet (stacaravan)

Herstellen waterlek van dakgoot stacaravan. Aan buitenzijde op de horizontaal afwerkplanchetten is een zichtbaar (opgedroogde) substantie onder de uitstekende dakgootrand. Opp. bedraagt ong. 1m². Vermoedelijk vochtinsijpeling via onderkant dakgootprofiel. Substantie is naar beneden gelopen en kwam uit de naad tussen de opstaande wand en onderkant dakgootbalk.

Vochtprobleem oplossen op het dak van onze garage

Ik heb in garage een vocht probleem telkens wanneer het regent begint het af te brokkelen we zouden graag deze probleem willen oplossen. Ik denk dat het vocht van het dak komt, aangezien het een plat dak is boven onze garage. Ik denk dat het teveel water is en dat het niet weg raakt. Het is op het dak van onze garage dus geen alte groot dak. Makkelijk te bereiken.

Lekkage regenpijp herstellen

Ik woon in een driegevelwoning, type Belle etage, en heb een waterinsijpeling achteraan, boven (2 de verdieping). Zou kunnen afkomstig zijn van een regenpijp die in de gevel zit.

Dakgoten vervangen of herstellen

Herstellen van lekkage dakgoot gesloten bebouwing. De dakgoot is 6m lang en er hangt condens aan, dus weet niet 100% zeker of het over een lekkage gaat.

Plat dak in roofing renoveren

Ik heb sinds kort vochtige plekken op mijn plafond en 1 binnenmuur. Het betreft hier een plat dak waarvan volgens mij de roofing niet meer waterdicht is (30 j oud). Ik dacht eraan om een nieuwe laag roofing eroverheen te laten leggen. Mijn plat dak is ongeveer 24 m² groot.

Nieuwe lichtstraat uit glas of polycarbonaat plaatsen

Het gaat over het vervangen van de bestaande lichtstraat uit polycarbonaat in een energiezuinigere oplossing. Huidige bestaat uit polycarbonaat platen liggend op een houten balken constructie. De lichtstraat is 210 cm op 480 cm groot. Nieuwe lichtstraat graag uit glas of een zuiniger type polycarbonaat.

Acryplaten vervangen

Wegens lekken van het acryl dak van de veranda betreft ongeveer 20m², zou ik graag dit dak vervangen. Het betreft 3 acrylplaten van 1,3m breed en 3,6 m lang.

Herstellen platen dak veranda

Dakpanelen zijn stuk en verschoven, zodat het als het regent er veel water binnenkomt. 7 meter breed - 4 meter lang

Daklekkage verhelpen

Wij hebben al enige tijd een lek in dak, onderdak is nog ok. Op zoek naar een dakwerker om dit te herstellen.