Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Turnhout:

Plat dak in roofing renoveren

Ik heb sinds kort vochtige plekken op mijn plafond en 1 binnenmuur. Het betreft hier een plat dak waarvan volgens mij de roofing niet meer waterdicht is (30 j oud). Ik dacht eraan om een nieuwe laag roofing eroverheen te laten leggen. Mijn plat dak is ongeveer 24 m² groot.

Nieuwe lichtstraat uit glas of polycarbonaat plaatsen

Het gaat over het vervangen van de bestaande lichtstraat uit polycarbonaat in een energiezuinigere oplossing. Huidige bestaat uit polycarbonaat platen liggend op een houten balken constructie. De lichtstraat is 210 cm op 480 cm groot. Nieuwe lichtstraat graag uit glas of een zuiniger type polycarbonaat.

Acryplaten vervangen

Wegens lekken van het acryl dak van de veranda betreft ongeveer 20m², zou ik graag dit dak vervangen. Het betreft 3 acrylplaten van 1,3m breed en 3,6 m lang.

Herstellen platen dak veranda

Dakpanelen zijn stuk en verschoven, zodat het als het regent er veel water binnenkomt. 7 meter breed - 4 meter lang

Daklekkage verhelpen

Wij hebben al enige tijd een lek in dak, onderdak is nog ok. Op zoek naar een dakwerker om dit te herstellen.

Dakgoot met Trespa bekleden

Ik wil graag de dakgootbetimmering laten vervangen. De dakgoot is ongeveer 12 meter lang (voor en achter = 24 meter in totaal) en ongeveer 30 cm diep. Aan de achterkant is een veranda waardoor het moeilijker is om de stellingen te plaatsen. Ik wil de dakgootbekleding graag laten vervangen door trespa (ivm onderhoudsvrij) in de kleur zwart.

Lichtstraat plaatsen

Graag wens ik mijn bolvormige koepel te veranderen in een lichtstraat waar ik eveneens een raam van kan openen voor verluchting. De afmetingen zijn 130 - 280

Renovatie polycarbonaat verandaplaten

Wij hebben eind mei met hevige regen hagel gehad en platen zijn beschadigd dak moet vervangen worden platen, profielen, rubbers.

Hellend dak herstellen

Dak is van golfplaten en moet hersteld worden.

Profielen aan schuin pannendak aanbrengen

Profielen aan schuin pannendak aanbrengen. Is nu met cement uitgevoerd.