Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vremde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Vremde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Vremde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Vremde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vremde:

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Bestaand glazen dak overkapping afbreken en vervangen door kanaalplaten. Op pergola kanaalplaten plaatsen. Beiden in hout. Elk 10 m².

Dakgoten vervangen of herstellen

Plastieken corniche te herstellen. 50 lopende m.

Koepel vervangen door glazen lichtstraat

Een koepel vervangen naar een glazenconstructie ongeveer 1 op 2 meter. Komt boven de woonkamer.

Hellend dak renoveren en isoleren

Dakgebinte is aan vervanging toe of herstelling rotte stukken. Dakpannen worden gerecupereerd. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 80m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen

Plaatsen van 2 grote veluxramen

Plaatsen van 2 grote velux ramen in een dak op dak. De afmetingen : klassieke maten.

Onze moderne (nieuwbouw)woning heeft een ...

Onze moderne (nieuwbouw)woning heeft een aangemetselde schouw. Deze heeft puur een esthetische functie. De aan/afvoer van de gashaard gebeurt namelijk via een concentrische inox buis die op 2m50 hoogte uit de muur komt. Wij merken dat wij op 1 plaats in het huis, ter hoogte van de schouw in de slaapkamer op de bovenverdieping, bij hevige regen, wat vocht binnen krijgen. Wij vermoeden dat dit komt omdat onze schoorsteen (nog) niet werd afgedicht en er bij slagregen toch waterinsijpeling is. Daarnaast komt de luchtafvoer van de kleine badkamer hierin uit. Een volledige afdichting zou dus niet mogelijk zijn. We willen daarom graag een offerte verkrijgen voor het afdichten van deze schoorsteen. Dit op een veilige en estetische manier die past bij onze moderne bouwstijl.

Overwerken van de dakranden rond het ...

Overwerken van de dakranden rond het gehele huis met zinken profielen