Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wijnegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Wijnegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Wijnegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Wijnegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Wijnegem:

Polycarbonaat platen vervangen

Door hagelschade in juni, is mijn lichtstraat beschadigd. Het heeft een lengte van 5m en breedte van 1,5m. 2 platen naast elkaar.

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Schade aan twee puntdaken in de platen van polycarbonaat. In de bovenste laag zijn gaten , maar niet geheel door de platen. Doch deze moeten vervangen worden. Het gaat om een tiental platen van zo een 2 meter lang.

Dakgoten vervangen of herstellen

Het is een rijhuis. De dakgoot vooraan en achteraan het huis dient te worden hersteld. Dakgoten met roofing. Dakgoten zeker 5 m. Dakgoten afgewerkt met hout en met plastiek vooraan. Woning met 1 verdiepîng en zolder.

Lichtstraat herstellen/vervangen

We hebben reeds een bestaande lichtstraat in plastiek. Nu met het zware stormweer zijn er 2 delen beschadigd geraakt en ben ik op zoek naar iemand die dit kan repareren en/of vervangen.

Ontmossen dak

Ontmossen van het dak van een kleine rijwoning.

Dak renoveren en dakramen plaatsen

Er is een lekkage in het dak, veroorzaakt door een aantal gebroken pannen. Ook isolatie aan het dak aanbrengen met pirplaten. Er dienen 4 dakramen gestoken te worden. Dakramen79x98 of 114x118 . Eventueel ook verwijderen van schoorsteen

Lichtkoepels verwijderen en plafond dicht maken

Graag zou ik de lichtkoepels in mijn veranda willen verwijderen en het plafond dicht maken en isoleren.

Dakgoot vernieuwen/herstellen

Pvc afgebroken van de dakgoot. Vernieuwen of herstellen langs voor ongeveer 1. 5m en langs achter ook 2 tal m.

Dakkapellen bekleden en isoleren

Het gaat over 2 dakkapellen, één langs de voorzijde van het huis, één langs de achterzijde, die nu bekleed is met houten planken van 50 jaar geleden en niet geïsoleerd (rest van het dak is wel geïsoleerd) het is niet hoog, maar gewoon op de eerste verdieping, je raakt er makkelijk bij met een niet al te hoge ladder Oppervlakte te bekleden is 15 vierkante meter.

Opmetselen schouw

Tijdens de renovatie van ons dak (waarmee we momenteel bezig zijn) is gebleken dat de gezamenlijke schoorsteen, die wij niet meer gebruiken maar de buren wel, bouwvallig is. Deze zou dus terug opgemetst moeten worden. Graag zo snel mogelijk. De schouw is +/-0,5m hoog en +/-0,8m breed