Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor polycarbonaat platen vervangen:

Polycarbonaat platen vervangen

Door hagelschade in juni, is mijn lichtstraat beschadigd. Het heeft een lengte van 5m en breedte van 1,5m. 2 platen naast elkaar.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Wijnegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaat platen vervangen uit heel België:

Polycarbonaat platen vervangen

Vervangen van bestaand verandadak door plaatsing van nieuwe profielen en polycarbonaat platen. Dit op veranda van 6 op 3 meter.

Polycarbonaat platen vervangen

We hebben een winkel waarop op plat gedeelte van het dak een doorschijnend tipdakje is gemaakt van polycarbonaat platen, ongeveer 4.2m x 2m. Deze platen zijn versleten en moeten dus vervangen worden. Nieuwe platen moeten sowieso doorschijnend zijn.

Verandadak vervangen

Het dak van de veranda werd beschadigd door de storm in juni. Het gaat om 3 grote platen, polycarbonaat platen.

Vervangen van bestaande plexi platen in balustrade

Ons gebouw telt 36 terrassen aan de voorgevel. Wij wensen de polycarbonaat platen te vervangen door dezelfde platen, lichtbruin kleur. Graag hadden wij een offerte voor het leveren en plaatsen van dergelijke platen. Elke terras heeft 3 platen voor en totaal van 422cm op 70cm hoogte.

Bijbouw uitbreiden en schuifraam plaatsen

Achteraan ons huis is er een Ytong bijbouw/schuur van 5 m op 3,5 m met een schuin dak. Bestaat uit houten balken, met daarop polycarbonaat platen. In de zomer wordt het daar heel warm, en in winter erg koud. We zouden de Ytong muur aan de ene kant willen verhogen, en een plat dak construeren. De muur, die moet worden verhoogd, wordt geschraagd door een constructie van betonpalen en - platen aan de buitenkant. deze willen we graag vervangen door een andere muur. Een tweede ytongwand, met gevelsteentjes of crepi ertegen. Aan de andere kant van de ruimte, is de Ytongmuur gebouwd tegen een gemeenschappelijke muur van de buren.De korte zijde, die niet tegen het huis zit, maar op de tuin uitkijkt, zou voorzien moeten worden van een schuifraam.

Veranda polycarbonaat platen vervangen

Dringende herstelling meerdere dakplaten overdekte pergola, beschadigd door hitte/slijtage etc Platen : minst 3.

Vervangen polycarbonaat platen van de terrasoverkapping

De dakbedekking van de terrasoverkapping is beschadigd en moet vervangen worden. Het betreft opaal wit meerwandig polycarbonaat. Dit voor een oppervlakte van 3 x 8 meter. Bij hevige regenval sijpelt er water tussen muur en overkapping. Deze dichting moet nagekeken worden

Polycarbonaat platen vervangen op verandadak

De polycarbonaatplaten dienen vervangen te worden van de veranda. Het gaat om 5 stuks.