Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor polycarbonaat platen vervangen:

Polycarbonaat platen vervangen

Door hagelschade in juni, is mijn lichtstraat beschadigd. Het heeft een lengte van 5m en breedte van 1,5m. 2 platen naast elkaar.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Wijnegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaat platen vervangen uit heel België:

Nieuwe dakplaten op veranda plaatsen

Vervangen van polycarbonaat platen verandadak. Gaten door stormschade. Oppervlakte van het dak is 3 x 4 platen.

Herstellen dak veranda

Herstellen van dak veranda ongeveer 4 x 3,25 m. Bestaat uit polycarbonaat platen en is een schuin dak. Plaatselijke lekkages bij hevig regenweer/ veranda v/h/jaar /1994

Dak renoveren tuinhuis en bekleden

Houten balken vernieuwen. Loopt nu niet goed af, is te vlak. is een klein kamertje van ong. 7m². Dak met polycarbonaat platen plaatsen. Zijkant stuk vanaf het muurtje verlengen met USB platen of slidings.

Vervangen polycarbonaat platen

Polycarbonaat dakplaten van veranda vervangen. Door hagel zitten er barsten en gaten in. Het betreft 2 platen van 5m en 4 platen van 3m. De platen zijn op 2 plaatsen afgewerkt met lood.

Polycarbonaat platen van veranda vervangen

Ik wil de polycarbonaat platen van mijn veranda laten vervangen. Ongeveer 2,80 meter breed en 4,20 meter lang. Zou er eens iemand kunnen langskomen?

Plaatsing op maat gemaakte polycarbonaat platen zonneranda

Vakman nodig om de polycarbonaat platen te vervangen van de veranda type zonneranda. Deze werden beschadigd bij schilderwerken uitgevoerd door schilder. Het moeten op maat gemaakte platen zijn doordat je rekening moet houden met het openschuivend dak. 20m²

Vervangendak pergola polycarbonaat

Betreft een open terras van circa 9 x 5 m Dak van pergola vernieuwen (dubbelwandige polycarbonaatplaten). (in goede staat). De platen hebben we nog niet.

Polycarbonaatplaten vervangen afdak

Ik heb een open afdak met golfplaten en zou die willen laten vervangen door polycarbonaat platen. De oppervlakte is ongeveer 3,5 op 4 meter. Er dient geen hoge isolatiewaarde aan gekoppeld.