Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor herstellen dakterras:

Herstellen dakterras

Lek ontdekt in keukenruimte onder dak terras. Vermoedelijk ten gevolge van een slecht geplaatste omheining op 1 hoek van het dak terras. Lekdichting dak, ( lekdetectie al gebeurd). Reparatie dakterras/omheining. Herbezetting binnen in keukenruimte 20m².
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Willebroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen dakterras uit heel België:

Herstelling balustrade ijzer

Ik wil graag de bestaande ijzeren balustrade rond het dakterras laten herstellen en verstevigen. Ze is ongeveer 20 meter lang. Hier en daar verroest. 25 jaar oud. Op een 1 e verdieping in Boom. Gemakkelijk bereikbaar.

Plat dakterras herstellen en mogelijk extra isoleren

Het plat dak heeft een oppervlakte van 2,20x10m. Er is waterinsijpeling bij hevige regen en wind. Het dak dateert van 1984, en mogelijk moet dus ook de isolatie aangepast worden. Het plat dak dient als dakterras.

Dakerras vernieuwen

Duplex appartement op 2de verd. (terras op 3de verd.) – terras van 4m x 4m is een dakterras (roofing) en als vloerbedekking bankirai planken. Wegens een vochtprobleem, werden er planken uitgebroken en teruggeplaatst maar deze zijn beschadigd. Ook de balken waarop de planken liggen zijn niet meer in goede staat. Ofwel mogelijkheid tot herstellen/vernieuwing van planken+balken of eventueel nieuwe vloer (terrasdragers + keramische tegels).

Herstellen betonrot appartementsgebouw

Achteraan het appartementsgebouw hebben we terrassen. Deze laten blijkbaar bij sommige water door omdat wij bij sommige terrassen stalactieten zien Betongedeelte is ook bij sommige aan het afbrokkelen. Appartementsgebouw met 4 verdiepingen en dakterras. Stelling plaatsen.

Pleisterwerk herstellen na vochtschade

Door een lek in ons plat dak (dakterras) is er water door het plafond gelopen en komt er water uit een muur gesijpeld. Herstellingswerken aan het plafond en indien nodig aan de muur. Het is enkel voor binnenwerk. Nieuwe gyproc en afwerking van het plafond. Plafond in 1 kamer.

Lekkend dakterras herstellen

Ik zoek iemand met kennis om het terras goed te herstellen. Dakterras : was originele dallen en nu natuursteen van 30 cm op 30 cm. Stukken niet gelijmd en moet nagekeken worden. Oppervlakte terras : 50 m².

Herstellen dakterras door waterinfiltratie

Dak herstellen water sijpelt in ons dakterras in de muren en plafond van kamer onder het terras. Exacte plaats van lek moet gelokaliseerd worden. Het terras is 16 m² groot.

Herstellen dakterras roofing en nieuwe betegeling aanleggen

Er is waterdoorsijpeling door het versleten terras (tegels en roofing), dus nieuwe roofing laag en betegeling is nodig. De oppervlakte is 20 m². Het terras bevind zich op de eerste verdieping. (rekening houdende met dorpels van toegangsdeur)