Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Wilrijk:

Dakgoot terug te plaatsen

Nieuwe dakgoot te plaatsen in pvc of zink Totale lengte van 45-50 m.

Dak van garage herstellen

Versleten dak van een garage die vanachter in de tuin staat herstellen indien mogelijk, vernieuwen indien nodig. Materiaal = roofing.

Nieuw plat dak leggen

Plat dak van ongeveer 60 vierkante meter, roofing die erop ligt is nog in goede staat.

Dak herstellen door lek

Dak zo snel mogelijk herstellen door een lekkage. Willen dit graag zo snel mogelijk oplossen. Ter plaatse komen kijken.

Plat dak herstellen

Betreft het plat dak van een garage/magazijn waar het op sommige plaatsen lekt. Dit zou hersteld moeten worden.

Plat dak renoveren en isoleren

Vernieuwing van de roofing en isoleren plat dak. Oppervlakte is ongeveer : 60 m² Roofing, EPDM

Plat dak renoveren en isoleren

Er ligt momenteel 6 cm isolatie van 14 jaar geleden gelegd. Dakterras niet geïsoleerd en bedekt met tegels. Oppervlakte van dak (bij benadering) : 100m² en er is ook een dakterras aanwezig. Dakbeddekikking EPDM Roofing Eveneens spouwmuurisolatie: +/- 100 m²

Uitvoeren van diverse dakwerken

Afbreken en afdekken van schouwen, renoveren en isoleren van oude roofing platte daken met EPDM. Totale oppervlakte +- 170m², verdeeld over verschillende verdiepingen.

Vervangen polycarbonaatplaten van pergola

Op een bestaande structuur heb ik oude polycarbonaat platen weggenomen. Deze waren oud en versleten. Nu wil ik indien mogelijk nieuwe platen en rubbers voor de bestaande structuur. De pergola is ongeveer 6.35 meter breed en 3.12 meter diep.

Duivenpinnen plaatsen

Ik wil graag duivenpinnen plaatsen op een plat dak (boven badkamer), ik denk ongeveer 3-4 meter. Hoeveel zou dat kosten?