Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Wilrijk:

Dakkoepel plaatsen

Een dakkoepel die men handmatig kan openen plaatsen in de hal van een appartementblok . Blok van 3 verdiepingen. Afmeting van de koepel

Dakgoten in pvc vervangen 40m

Vervangen van dakgoten 40m . De dakgoten in zinc vervangen naar pvc

Dakgoten herstellen of vervangen

Vochtproblemen door lekkende dakgoot, dus deze dakgoot moet men repareren of een nieuwe plaatsen.

Afboording hellend dak herstellen

De dakafboording van de zijgevel 6m is bij de storm losgekomen en moet volledig vervangen worden. Afboording is in zink.

Lichtkoepels plaatsen

In de keuken zouden we graag meer licht binnentrekken. De draagconstructie van de keuken is waarschijnlijk opgebouwd uit betonnen welfsels. (Volgens de plannen die ik gekregen heb van de vorige eigenaars) We zijn aan het twijfelen of we voor 2 lichtkoepels van 1.20m x 1.20m gaan of voor een lichtstraat van 2.50m x 1.20 m gaan. Dit zou afhankelijk zijn van de kostprijs. De keuken zelf is 4.00m op 4.75m breed.

Herstellen lek glazen dak

Mijn glazen dak/veranda lekt. De oppervlakte 3mx2m De lek zit op 2 plaatsen .

Renovatie van plat dak

Renovatie van ons plat dak met 2 koepels. Door de storm in de nacht van 03/03 op 04/03 is er een lek ontstaan. Plat dak uit roofing. Oppervlakte : vertikaal dak. 2op 6 m.

Dakgoot terug te plaatsen

Nieuwe dakgoot te plaatsen in pvc of zink Totale lengte van 45-50 m.

Dak van garage herstellen

Versleten dak van een garage die vanachter in de tuin staat herstellen indien mogelijk, vernieuwen indien nodig. Materiaal = roofing.

Nieuw plat dak leggen

Plat dak van ongeveer 60 vierkante meter, roofing die erop ligt is nog in goede staat.