Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Wilrijk:

Herstellen lichtkoepel

Lichtkoepel is licht beschadigd doordat er iemand zijn voet heeft opgezet, met regenval heel trage indruppeling. Afmetingen lichtkoepel zijn 2m x 1m.

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 2,30 breed. Ik weet natuurlijk niet welke afmetingen allemaal mogelijk zijn. We bespreken dit graag met de vakman.

Dakterras renoveren

Terrassen van 4 app. (2 verdiepen. ) + onderliggend glvl. Betonrot en nieuwe leuning en bovenliggende vloer.

Herstelling dakgoot

PVC dakgootbekleding 2x 4m herstellen.

Lek in verandadak herstellen

Het dak van mijn veranda lekt bij hevige regenval. Er zit momenteel een huurder in dus wil dit zo snel mogelijk opgelost zien. Ik denk dat de dichting verouderd is en deze hersteld moet worden.

Herstellen bekleding van PVC dakgoot

De plastieken latten van de bekleding dakgoot zijn losgekomen op verschillende plaatsen. Nazicht en herstelling gewenst.

Nieuwe koepel op het plat dak zetten

Nieuwe koepel plaatsen op het dak van de keuken. Koepel van 150 cm x ca 80 cm

Herstellen dak

Ik ben eigenaar van een rijwoning (+-1920) met plat dak te herstellen (gedeelte roofing aan de schouw gescheurd door storm). Schouw is nu verwijderd voor tijdelijke herstelling, dat gedeelte zou op dezelfde hoogte moeten gemaakt worden als de rest van het dak. Volledig dak controleren + nieuwe roofing/EPDM plaatsen, indien mogelijk ook isolatie. Afvoer water op 1 plaats niet perfect. Ong. tussen 50 en 70m².

Schouw terug opmetselen

Toestand schoorsteen metselwerk in slechte staat. Afbraak en terug opmetselen. Er is slechts 1 pijp in gebruik voor een gasradiator.

Dakkoepel plaatsen

Een dakkoepel die men handmatig kan openen plaatsen in de hal van een appartementblok . Blok van 3 verdiepingen. Afmeting van de koepel