Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe koepel op het plat dak zetten:

Nieuwe koepel op het plat dak zetten

Nieuwe koepel plaatsen op het dak van de keuken. Koepel van 150 cm x ca 80 cm
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe koepel op het plat dak zetten uit heel België:

Bijgebouw plaatsen

Ik wil 2 muren laten afbreken en opnieuw metsen. Daarnaast een bijgebouw laten plaatsen van ongeveer 7 op 4 meter met een glazen schuifdeur, 3 ramen en een plat dak met koepel.

Nieuwe roofing leggen op plat dak

Bevindt zich in een rijhuis met 2 tegen elkaar liggende garages,is een garagedak met een kleine koepel in het midden, ik schat op ongeveer 30 m²

Vervangen Koepel

Graag het vervangen van een doorzichtige kunststof koepel van ongeveer 3 meter lang en 1 meter breed op een plat dak, de kunststof is doorboord door hagel en dient te worden vervangen. Gezien het een dubbele wand is valt de doorsijpeling zeer goed mee. De koepel kan niet open.

Vervangen of herstellen van lichtkoepel

Ik had graag een vlakke lichtkoepel laten vervangen of herstellen in een uitbouw met plat dak. Dit aangezien de lichtkoepel lekt bij een regenbui. De koepel heeft een oppervlakte van ongeveer 2,7 m bij 1,1 m. Het frame van de koepel lijkt de oorzaak van de lekken te zijn.

Nieuwe lichtstraat of dakkoepel plaatsen

Onze huidige lichtkoepel op een plat dak met afmetingen 2 op 3 meter met daarop een polycarbonaat plaat wensen we te vervangen. Te vervangen door liefst een lichtstraat of een nieuwe koepel. Ook de binnenafwerking in gyproc moet men voorzien.

Koepel uit plexiglas herstellen

Plexiglazen koepel op plat dak is weggevlogen. Afmetingen 1m op 1m. Plexiglas kapot, maar het frame is misschien nog bruikbaar.

Afwatering plat dak in orde brengen

Garage heeft plat dak met koepel. Blijft veel water op staan. Ik wil dit graag laten oplossen. Afmeting ongeveer 3.8m x 7m. P

Frame van een dakkoepel herstellen

Ik wil een van onze koepels op het plat dak herstellen. Koepel is klein, 20 op 20cm en het is het frame dat kapot is. Het glas is nog intact.