Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wommelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Wommelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Wommelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Wommelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Wommelgem:

Dakplaten veranda vervangen

Ik heb 2 beschadigde dakplaten (polycarbonaat) op de veranda door hagelslag, en kleine scheurtjes in de andere platen. Waarschijnlijk zullen alle of bijna al de platen moeten vervangen worden. Afmeting : alles te vervangen.

Verandadak herstellen

Stormschade heeft onze 5 verandaplaten (polycarbonaat) lengte ongeveer 1 x 4,5m geperforeert door hagel. We hadden deze graag laten vervangen. Houten veranda

Dakgoot vernieuwen

We hebben een laagbouwwoning waarvan men de dakgoot moet komen vernieuwen.

Dakgoot herstellen na hagelschade

De 2 daktgoten van ons voorgevel hebben schade opgelopen na hagelslag.

Verandadak herstellen

Schade door hagel aan het dak in de veranda. Op zoek naar een dakwerker om de nodige herstelling te maken.

Plat dak van de veranda vervangen

Een plastieken paneel weggevlogen van de veranda door storm. Dient volledig vervangen te worden. Wel schouw in de hoek bovenaan, dus plaat moet daaraan aangepast worden. Dekt ook de verwarmingsketen af als dakbedekking. Heeft op die plaats ook extra isolatie nodig.

Herstellen corniche

Door storm van gisteren heb ik schade opgelopen aan mijn nieuwe meranti corniche.

Houten dakgoot herstellen en schilderen

Onze dakgoot dient geschilderd te worden, maar op enkele plekken zijn er stukken die losgekomen zijn - het gaat om kleine herstellingen die voor de schilderwerken dienen te gebeuren.

Dak herstellen na waterschade

Ik heb waterschade in mijn slaapkamer, wegens foutief leggen van dak van de buren. Het gaat om 4 of 5 dakpannen. Het is een schuin dak.

Vervangen dakbekleding atelier

Bekleding van het plat dak van het atelier te vervangen wegens grote lek. Het dak is 26 jaar oud. We laten alle materiaal graag leveren door de dakwerker.