Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
72 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Brussel:

zondag 4 november 2018

Oud dak helemaal herstellen of een nieuw dak te plaatsen

Dak met verschillende lekken zou moeten worden hersteld. Ofwel indien geen herstellingen een nieuw dak te plaatsen, opties te bekijken met vakman. Dit is een hellend dak met twee veluxen. Indien nieuw dak ook nieuwe veluxen plaatsen.
donderdag 27 september 2018

Opsporen en herstellen van lekkage in hellend dak

Opsporing en herstel van lek in pannendak en isoleren van het dak. Dit is een hellend dak met dakpannen , er zit 1 velux in. Gat is aan de top van het dak.
vrijdag 20 juli 2018

Plat dak herstellen door waterinsijpeling

Plat dak van 15 m² op houten balken structuur ( 20 jaar oud) met koepel van 3 m². Onderaan koepel dus binnen valt gyproc en zien we zwarte vlekken rond de omlijsting van de koepel.
woensdag 18 juli 2018

Herstellen dakterras door waterinfiltratie

Dak herstellen water sijpelt in ons dakterras in de muren en plafond van kamer onder het terras. Exacte plaats van lek moet gelokaliseerd worden. Het terras is 16 m² groot.
maandag 16 juli 2018

Dak van appartement herstellen door waterlekken

Het gaat om een appartement met vijf verdiepingen (inclusief gelijkvloers), met een plat dak van ongeveer 70 vierkante meter . Het bovenste appartement heeft last van waterlekken , dak nakijken voor reparatie.
dinsdag 29 mei 2018

Herstellen dakgoten

De lekkende dakgoot bevindt zich aan de achtergevel: ze is +/- 6 meter lang en op ruim 10 meter hoogte. Via een velux-venster op de 3de verdieping kan men er toegang toe hebben.
woensdag 23 mei 2018

Dak repareren

Herstellen schade aan dak na storm. Doek is los gekomen.
woensdag 23 mei 2018

Vernieuwen van een koepel

De koepel (ingang via ladder naar het plat dak) moet vervangen worden. Er werden reeds herstellingen aan gebeurd, maar dit hielp niet. Deze moet dus volledig vervangen worden door een nieuwe te plaatsten. De afmetingen zijn 1mx1m
zondag 20 mei 2018

Schoorsteen afbreken

Aan de achterzijde van onze woning staat een oude, stenen schouw op het dak die men moet afbreken. Het gaat om een schuin dak, het gat moet men hierna ook toemaken.
donderdag 17 mei 2018

Hellend dak vernieuwen en velux plaatsen

Vernieuwing dakpannen en plaatsen isolatie (12 cm) samen ongeveer 40m² 3 velux ramen vervangen 50x40cm
maandag 14 mei 2018

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel plaatsen aan de zuidkant (tuinkant) waar nu 3 kleine dakkapellen staan . 1 dakkapel van 9 meter: We willen graag de 3 dakappellen door 1 grote dakkapel vervangen: Eentje van 9 meter breed, die deels 2 slaapkamer bestrijkt en de hele badkamer in het midden. Het mag polyester zijn, maar we willen dat het past met het huis en dachten bv zelf aan een schuin dak boven de dakkapel Op het dak moeten nog 2 zonnepanelen voor de zonneboiler komen: 2 panelen van 2x1 meter. Misschien eentje op het originele dak, en eentje op het nieuwe schuin dakkapel dak We hadden ook graag ingebouwde rolluiken laten plaatsen.
vrijdag 6 april 2018

Daklekkage herstellen

J’ai une infiltration venant du toit en pente. Environ 70 m².
zondag 25 maart 2018

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel plaatsen aan de achterkant van de woning waarbij ook de muur verhoogd wordt op het punt waar het hellend dak de vloer raakt. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 13 maart 2018

Roofing dakterras herstellen

De roofing van het dakterras is kapot en moet dus hersteld worden. Het gaat om een terras van zo een 12 m².
donderdag 22 februari 2018

Houten terras zonder balustrade aanleggen

Ik wil graag een houten dakterras zonder balustrade laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van zo een 4 m².
maandag 29 januari 2018

Lek dak veranda herstellen

Lek opsporen aan de rand van een glazen dak waardoor er regenwater insijpelt boven de glazen ramen. Het gaat om een schuin hellend glazen dak. Op het einde van het dak waar de goot is daar zit vermoedelijk het lek. We zoeken iemand om dit te herstellen.
maandag 22 januari 2018

Lek herstellen in plat dak

We kochten een oude bel-etage. Bouwjaar 1912. Het hele huis is gerenoveerd in 2015. Als deel van de renovatie werd onder andere een bijkomende kolom gebouw. Daarin bevindt zich de badkamer onder het platte dak. We stellen een groeiende vochtplek vast in de rechterbovenhoek van die badkamer. We vermoeden dat de roofing op het platte dak niet volledig waterdicht is. We zouden graag het lek opsporen en laten herstellen. Het dak is ongeveer 8 m2 groot. Graag een offerte voor het opsporen en herstel. Ter plaatste komen kijken kan na afspraak op de meeste weekdagen tussen 12:00 en 14:00.
woensdag 3 januari 2018

Herstel lekken dak veranda

De platen van het dak van onze veranda zitten op een paar plaatsen los waardoor het binnenregent. Graag zouden wij deze laten dichten alsook de dakgoot laten herstellen.
vrijdag 8 december 2017

Herstellen waterinsijpeling dak

Waterinsijpeling in hoek onder plat dak, waar zich ook een regenafvoerpijp bevindt. Deze is voor een stukje ingewerkt in de muur. Ik weet niet of het water komt van de regenpjp of van een probleem met de dakbedekking.
woensdag 6 december 2017

Houten dakterras aanleggen en trap plaatsen

Wij wonen op het bovenste verdiep in een herenhuis van 2 etages, graag willen wij een dakterras in het hout aanleggen. Er zou ook een trap moeten worden gemaakt vanuit het appartement naar het terras en hiervoor moet een gat worden gemaakt. Materiaal en stijl van de trap moet nog worden beslist. Het terras heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m².
donderdag 23 november 2017

Veluxen herstellen en nieuwe plaatsen

Ik zoek een vakman voor het volgende : Appartement: herstel 2 (kleine) veluxen, indien nodig vervangen. Appartement nr 5 ; plaatsing nieuwe velux (circa 1m op 80cm)
donderdag 9 november 2017

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Ik wil graag mijn dak vervangen. Een betere efficiente isolatie aanbrengen. De dakpannen zijn zeer oud en poreus en breken.
zondag 29 oktober 2017

Regenpijp vervangen

Oude regenpijp vervangen - lekt. Huis 1949 ter hoogte van 3de verdieping.
zondag 29 oktober 2017

Plat dak met roofing herstellen

Huis met plat dak : roofing werd laatst hersteld 12 jaar geleden. Kwaliteitscheck en eventueel herstelwerken.
zaterdag 28 oktober 2017

Regenpijpen repareren/vervangen

Twee metalen regenpijpen hebben een gat, zullen waarschijnlijk vervangen moeten worden. Daarnaast staat de goot constant vol met water vanwege bladeren maar ook omdat de ingang naar de regenpijp relatief hoog ligt. Graag advies. Tijdens de harde regen vorig jaar, kon de riolering het niet aan en stond de garage onder water. .

Partners

Partners van Casius