Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
95 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Brussel:

donderdag 27 juni 2019

Lichtstraat plaatsen

Ik wil graag de lichtstraat in het achterpand van ons kantoor in Brussel op zo spoedig mogelijke termijn laten vervangen. Het gaat om het vervangen van de ruiten voor een meer kwalitatieve en milieuvriendelijke variant. Er zitten nu kleine gaatjes in de glazen en er liggen aluminium plakken op. De eigenaar van het pand is akkoord. Er is goede toegang tot het dak via het dakterras wat volledig om het dak heen ligt. Het gaat om de vervanging van glasplaten door glas- of polycarbonate-platen voor minder warmte binnen in de zomer (en geen regen meer naar binnen) en meer warmte binnenhouden in de winter.
donderdag 6 juni 2019

Plat dak herstellen

Door hevige regen sijpelt water binnen via roofing dak. Er zullen dus scheurtjes zijn. Ik zou deze graag zo snel mogelijk willen herstellen
dinsdag 2 april 2019

Vervangen verandaplaten polycarbonaat

2 van de 4 polycarbonaat afdekplaten hebben een barst en lekken. Afmetingen 100x300. 1 raampaneel is ondoorzichtig geworden. Afmetingen 100 x 200.
maandag 1 april 2019

Dakraam plaatsen

We wonen op de vierde verdieping van een oud herenhuis. Er moet een groot veluxraam geplaatst worden en een groot dakraam as doorgang naar het platdak v velux. Daarvoor moet er een stuk van onze zinken dakgoot ook veranderd worden.
woensdag 27 maart 2019

Réparer dégâts vitre velux et chassis

Suite tempêtes ,dégâts de l' isolation autour d'un velux et bris de la vitre d'un velux. Refixer l'attache d'une fenêtre en pvc.
donderdag 7 februari 2019

Regenpijp (in kelder muur) reparatie

De onderste anderhalve meter van de regenpijp ( in gietijzer)aan de voorgevel is lek.(zie photo) Waarschijnlijk is er ook een lek ondergronds.( verbinding van regenpijp met riolerings installatie.) Dit veroorzaakt schade bij de geburen.Ons stukje keldermuur naast het kolengat waar de regenwater afvoer door loopt ( zie photo) is ook wel vochtig.
maandag 4 februari 2019

Reparatie dakgoot insijpelingsprobleem oplossen

We hebben gisteren een vochtplek op onze muur opgemerkt en vermoeden dat deze het gevolg is van een lekkende dakgoot. Onze muren zijn 2 jaar geleden volledig opnieuw bezet en we hebben hier nooit problemen mee gehad.
zondag 27 januari 2019

Nakijken en herstellen lekkende dakgoot

De dakgoot lekt, aangezien deze niet meer goed aansluit van de stenen van huis. Hierdoor loopt regenwater dus niet via dakgoot maar rechtstreeks op de grond. De goot moet derhalve weer juist aan huis vastgemaakt worden teneinde het lekken te doen stoppen. Tevens kan dan ook de dakgoot schoongemaakt worden. Materiaal = zink.
zaterdag 5 januari 2019

Daklekkage herstellen

Tussen twee verdiepen van huis hebben we een uitsprong welke loopt over twee verdiepen. Op onderste verdiep van de uitsprong is er vocht / schimmel. uitsprong is afgewerkt met een plat dak.
zondag 4 november 2018

Oud dak helemaal herstellen of een nieuw dak te plaatsen

Dak met verschillende lekken zou moeten worden hersteld. Ofwel indien geen herstellingen een nieuw dak te plaatsen, opties te bekijken met vakman. Dit is een hellend dak met twee veluxen. Indien nieuw dak ook nieuwe veluxen plaatsen.