Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
77 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Brussel:

vrijdag 8 december 2017

Herstellen waterinsijpeling dak

Waterinsijpeling in hoek onder plat dak, waar zich ook een regenafvoerpijp bevindt. Deze is voor een stukje ingewerkt in de muur. Ik weet niet of het water komt van de regenpjp of van een probleem met de dakbedekking.
woensdag 6 december 2017

Houten dakterras aanleggen en trap plaatsen

Wij wonen op het bovenste verdiep in een herenhuis van 2 etages, graag willen wij een dakterras in het hout aanleggen. Er zou ook een trap moeten worden gemaakt vanuit het appartement naar het terras en hiervoor moet een gat worden gemaakt. Materiaal en stijl van de trap moet nog worden beslist. Het terras heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m².
donderdag 23 november 2017

Veluxen herstellen en nieuwe plaatsen

Ik zoek een vakman voor het volgende : Appartement: herstel 2 (kleine) veluxen, indien nodig vervangen. Appartement nr 5 ; plaatsing nieuwe velux (circa 1m op 80cm)
donderdag 9 november 2017

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Ik wil graag mijn dak vervangen. Een betere efficiente isolatie aanbrengen. De dakpannen zijn zeer oud en poreus en breken.
zondag 29 oktober 2017

Regenpijp vervangen

Oude regenpijp vervangen - lekt. Huis 1949 ter hoogte van 3de verdieping.
zondag 29 oktober 2017

Plat dak met roofing herstellen

Huis met plat dak : roofing werd laatst hersteld 12 jaar geleden. Kwaliteitscheck en eventueel herstelwerken.
zaterdag 28 oktober 2017

Regenpijpen repareren/vervangen

Twee metalen regenpijpen hebben een gat, zullen waarschijnlijk vervangen moeten worden. Daarnaast staat de goot constant vol met water vanwege bladeren maar ook omdat de ingang naar de regenpijp relatief hoog ligt. Graag advies. Tijdens de harde regen vorig jaar, kon de riolering het niet aan en stond de garage onder water. .
vrijdag 13 oktober 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Het betreft een hellend, puntdak; daarin moet er een dakkapel geplaatst worden van 3,2 meter L en 2 m H.
donderdag 21 september 2017

Vervangen van afvoerbuizen in opbouw en herstellen en bekleden dakgoot

Oude afvoerbuizen binnenin het huis (die water van dakgoot naar afvoer in kelder leiden) moeten vervangen worden. Het gaat om buizen in opbouw. Ook aansluiting met dakgoot moet vervangen en waarschijnlijk de dakgoot zelf herbekleed.
dinsdag 12 september 2017

Renoveren en isoleren plat dak

Isoleren en renoveren van plat dak en vervangen van lessenaar dak koepel.
zondag 30 juli 2017

Dak isoleren en roofing vervangen

Roofing dak is aan vervanging toe (witte strepen) alsook dakkoepels. We wensen dak te laten isoleren en een nieuwe dakbedekking. Oppervlakte ongeveer 75m².
vrijdag 28 juli 2017

Dakgoot herstellen

Herstellen en nieuw plaatsen bekleding (PVC) dakgoot 8 m L 30 B. Huis twee verdiepingen.
vrijdag 7 juli 2017

Heraanleg plat dak

Mijn plat dak is goed geïsoleerd en waterdicht maar heeft geen goede afhelling, er blijft dus permanent water opstaan, en vuil stapelt zich op die manier op. Ik wil dus een egalisatie bovenop de bestaande isolatie of dakbedekking, wat het beste kan en het beste resultaat biedt en daarna een nieuwe epdm-dakbedekking. Bedoeling is om het dak nadien te kunnen gebruiken als terras, na de plaatsing van een houtrooster en terrasplanken. Het gaat over een dak van 16 m².
donderdag 6 juli 2017

Hellend dak isoleren

Bij de aankoop van mijn appartement verzekerde de verkoper me van de vernieuwing en de isolatie van het dak. Ik geloofde haar natuurlijk. Nu werkmannen gisteren mijn velux-raam vervangen hebben, bleek dat er niets van isolatie te bespeuren valt. Ik wil dus heel erg graag weten hoeveel het me zal kosten om een dakisolatie te laten leggen die voldoet aan de eisen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op vlak van de renovatiepremies (en kwalitatief in het algemeen dat ik binnen tien jaar niet opnieuw moet isoleren). Graag ook advies over wat er exact mogelijk is.
maandag 29 mei 2017

Extention du toit EPDM

Verlenging van een oude EPDM omvatten een oppervlakte van 96 m² met 2 evacuaties gestort (3 Skylux midden op dit oppervlakte ) Extension d'un ancien EPDM d'une superficie de 96 m² - avec 2 évacuations (3 coupoles dans le centre de cette superficié.
donderdag 25 mei 2017

Vervangen van dakkoepel

Ik wens mijn huidige dakkoepel te vervangen door een grotere (1,6 m X 1,6 m) die kan worden geopend voor daktoegang. Hiervoor dient de opening in het platte dak vergroot te worden. Ik wens van deze gelegenheid eventueel ook gebruik te maken om mijn volledige platte dak van 80 m² te isoleren.
maandag 22 mei 2017

Twee dakgoten herstellen

Ik wil graag een kleine herstelling laten doen aan 2 daken ter hoogte van de goten.
donderdag 11 mei 2017

Herstellen van zinken dakgoot

Onze dakgoot is lek waardoor de kroonlijst beschadigd is en er vocht in een kamer komt. Kan u de dakgoot herstellen ?
donderdag 23 maart 2017

Herstellen dakgoot

Vocht in muur dakgoot bekleed met roofing. Lek herstellen aan dakgoot van appartementsgebouw.
dinsdag 7 maart 2017

Vervangen isolerende wanden langs lichtstraat

Dringende vraag: sinds gisteren 06/03 komt er water binnen gesijpeld in de badkamer. Oorzaak hiervan is volgens ons de losgekomen isolatiewand langs de lichtstraat waarlangs water in vals plafond is binnengesijpeld. Via spot badkamer is het dan ook in de badkamer gesijpeld. We wonen hier met baby'tje en willen de isolatiewanden dus zo spoedig mogelijk herstellen, uit vrees dat vals plafond zou inzakken. De lichtstraat meet 12m op 3m (dus redelijk groot) en bevindt zich op verdieping 3 appartementsgebouw. Er is een lift.
vrijdag 3 maart 2017

Corniche herstellen

We willen de corniche van de voorgevel herstellen. Graag vragen we via deze weg een vrijblijvende offerte aan.
maandag 24 oktober 2016

Oplapwerk dak

In afwachting van een volledig nieuw dak volgend jaar, zouden wij graag enkele kleine lekken laten repareren en eens laten kijken naar de schoorsteen, waar schijnbaar wat vocht in zit. Het dak is een oud, leien zadeldak zonder isolatie.
donderdag 20 oktober 2016

Herstelling regenpijp

Regenpijp is aangereden door wagen. Opmaak bestek voor verzekering gevraagd en daarna herstelling.
woensdag 19 oktober 2016

Dak waterdicht maken

Een dak van een opslagruimte moet worden waterdicht gemaakt worden. Nu is het dak niet waterdicht waardoor het water in de muur van de buren lekt.
dinsdag 11 oktober 2016

Afwerking dakrand

Afwerking dakrand 4 verdiepen hoog. 8j geleden werd ons dak gerenoveerd. De aannemer is ondertussen failliet verklaard. Onder de dakpannen aan de rand van het dak zie je vanop de straat de groene latjes. Dit is niet fatsoenlijk afgewerkt. Wegens vocht in de muur zouden we dit graag dicht willen hebben. Kunnen we hiervoor een offerte krijgen?

Partners

Partners van Casius