Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Brussel.

67 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: vervangen golfplaten dak, dak herstellen, leien dak vervangen door pannen dak, groot zadeldak vervangen en isoleren, nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen, asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak, houten dakconstructie laten maken, dak laten verbouwen, volledig hellend dak te vervangen, isoleren van dak, dakwerken uit te voeren, dakwerken - Renovatie, dakwerken herstelling dak, zadeldak vernieuwen en isoleren, vernieuwen dakpannen inclusief onderdak of geisoleerde dakpanplaten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Brussel:

maandag 24 oktober 2016

Oplapwerk dak

In afwachting van een volledig nieuw dak volgend jaar, zouden wij graag enkele kleine lekken laten repareren en eens laten kijken naar de schoorsteen, waar schijnbaar wat vocht in zit. Het dak is een oud, leien zadeldak zonder isolatie.
donderdag 20 oktober 2016

Herstelling regenpijp

Regenpijp is aangereden door wagen. Opmaak bestek voor verzekering gevraagd en daarna herstelling.
woensdag 19 oktober 2016

Dak waterdicht maken

Een dak van een opslagruimte moet worden waterdicht gemaakt worden. Nu is het dak niet waterdicht waardoor het water in de muur van de buren lekt.
dinsdag 11 oktober 2016

Afwerking dakrand

Afwerking dakrand 4 verdiepen hoog. 8j geleden werd ons dak gerenoveerd. De aannemer is ondertussen failliet verklaard. Onder de dakpannen aan de rand van het dak zie je vanop de straat de groene latjes. Dit is niet fatsoenlijk afgewerkt. Wegens vocht in de muur zouden we dit graag dicht willen hebben. Kunnen we hiervoor een offerte krijgen?
dinsdag 11 oktober 2016

Afschuren en beitsen van kroonlijst

De kroonlijst bevindt zich op ongeveer 5.5 meter hoogte. Ze is een 5/6 tal jaar geleden voor de laatste keer behandeld geweest. De breedte bedraagt 6. 5 meter. De buren zijn eventueel ook geïnteresseerd. Totale breedte zou dan zijn : 6. 5 x 3 = 19,5 meter. De kroonlijst is overal met de ladder zeer goed bereikbaar. Graag een prijs voor de beide scenario's : 1 x 6. 5 meter en 3 x 6. 5 meter.
zaterdag 1 oktober 2016

Dak hernieuwen

Het dak lekt op een aantal plaatsen. Geen menuiserite platen aanwezig en zeker geen isolatie. Het gebouw bevat 3 appartementen met een dak van 84 vierkante meter , met glas boven de trappengang ( te vernieuwen). Ook zijn er nog wat schoorstenen af te breken of verlagen.
vrijdag 23 september 2016

Dakdichting

HandShake bvba bouwt een woongebouw in Anderlecht, er zijn ongeveer 100m2 plat dak te isoleren en te dichten met epdm rubber. Randprofielen, daktrim en muurkappen
vrijdag 2 september 2016

Veranderen dak

Dak moet veranderd worden.
woensdag 31 augustus 2016

Schoorstenen verwijderen

Ik wil graag de schoorsteenschachten verwijderen uit de twee laatste verdieping van een recent aangekocht appartement. Het gaat om twee schoorstenen, schatting van totale oppervlakte is 1. 5 m2. Ikzelf zou de schachten wegnemen, maar ik zou graag de werken aan het eigenlijke dak (dakpannen, onderdak) uitbesteden. Pannen zijn er genoeg.
vrijdag 26 augustus 2016

Roofing onder terras vervangen / extra laag

Onder het dakterras van mijn appartement ligt een roofing. Deze lijkt mij niet van de beste kwaliteit te zijn en er is momenteel ook een kleine lek dat gedicht moet worden. Een offerte wordt gevraagd om dit lek te dichten en/of het volledige terras een nieuwe laag te geven. +/- 4x5m.
woensdag 17 augustus 2016

Waterinsijpeling dak herstellen

Waterinsijpeling in muur appartement vlak onder het dak. Oorzaak na te gaan en te herstellen.
vrijdag 12 augustus 2016

EPDM platdak renoveren

Renovatie platdak 153m2 - grind verwijderen - 65 jaar oude bitumen herstellen - pur 14cm + dakrandprofiel - EPDM lijmen
donderdag 11 augustus 2016

Herstellen dak

We zitten met een glazen dak dat een beetje beschadigd is; gebroken glas e.d. Wat er zou moeten gebeuren is: -zorgen dat er geen regen meer doorkomt -zorgen dat er isolatie voorzien is -zorgen dat er geen glas en vuil meer naar beneden kan komen Dit alles zou ten uiterste op vrijdag 19/08 af moeten zijn. Dit mag zeer simplistisch gemaakt worden (en zo goedkoop mogelijk) want dit is voor een filmset en dit komt niet in beeld. Het mag een constructie zijn die maar tijdelijk is maar wel deftig genoeg is om toch zeker 2 weken water en wind enz te kunnen weerstaan. Hiervoor graag een volledige offerte (liefst alles incalculeren zoals uren, km’s, eventueel ook al materiaal)
maandag 8 augustus 2016

Onderdak laten zetten

Wij hebben een huis gekocht, waarvan we hebben gemerkt dat er geen onderdak is. Graag hadden wij deze werken zo snel mogelijk laten uitvoeren om daarna aan de verdere renovatie van het huis te kunnen beginnen. Indien er vakmensen zijn die zich aangesproken voelen door dit bericht, geef ik graag wat meer uitleg bij de omvang van de werken.
woensdag 20 juli 2016

Herstellen dakgoten

Beide dakgoten moeten vernieuwd worden (nieuwe roofing/nakijken van het hout, reeds rot of niet) Barsten in de voeg tussen schouw en dak en tussen aangrenzend huis en dak (is slechts gecementeerd geweest of is een lap roofing tegen gesmeten- herdoen, met zink)
woensdag 20 juli 2016

Puntdak

+/- 80m puntdak te vervangen alsook het houtwerk dient gerenoveerd te worden.
maandag 18 juli 2016

Aanleggen dakterras in hout

Prijsofferte: dakterras maken. Ik wil graag een dakterras van 1 op 8 m laten aanleggen in hout met balustrade.
zaterdag 2 juli 2016

Lek dakterras herstellen

We hebben een lekkage in ons dakterras, de planken zijn aan het rotten. Dus moet het dak zo snel mogelijk vernieuw worden
vrijdag 24 juni 2016

Herstellen van lek in dak

Door de hevige regen val van gisteren hebben we een lek in de glaskoepel (die al beschadigd was). Voor de verzekering hebben we een herstelbestek nodig.
donderdag 23 juni 2016

Vervangen Lichtkoepel

De lichtkoepel in mijn gebouw is lek en moet vervangen worden.
vrijdag 17 juni 2016

Herstellen van 2 velux dakvensters

Wij hebben twee dakvensters velux die niet goed openen.
woensdag 8 juni 2016

Lekkage bij schoorsteen

Er is een lekkage in het dak (hellend dak, dakpannen) bij de schoorsteen, en een lek aan de voorgevel. Beide dienen gerepareerd te worden
dinsdag 31 mei 2016

Nazicht van dak en herstelling dakgoot

Lek in een hoek van het dak, heeft te maken met slijtage en vroegere montage van de dakgoot.
dinsdag 24 mei 2016

Herstellen van zinken dakgoot

Het betreft een herstelling van een zinken dakgoot. Insijpelend vocht.
dinsdag 10 mei 2016

Dakrand herstellen

Opening(en) in dakrand herstellen zodat er geen ongedierte kan binnendringen. Probleem: muizen in vals plafond . Niet rechtstreeks onder het dak zelf, maar vermoedelijk via de onderkant van de dakrand binnendringen in de vloer van de bovenste verdieping. Wat op de voorlaatste verdieping hoorbaar is in het vals plafond. Overlast is hoorbaar tussen de vloer van de bovenste verdieping en (vals) plafond verdieping eronder. Aangezien alle binnengaten gedicht zijn, moet dit via buiten naar binnen kunnen. Vermoedelijk via dakrand.

Partners

Partners van Casius