Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Henegouwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Henegouwen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Henegouwen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Henegouwen.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Henegouwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Ronquieres, Russeignies, Saint-Sauveur, Vloesberg uit Henegouwen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: sarkingdak laten plaatsen, vervangen golfplaten dak, dak herstellen, pannendak leggen, dak en plat dak vervangen, zadeldak renoveren, isoleren en vernieuwen van bestaand dak, volledig dak plaatsen, leien dak vervangen door pannen dak, groot zadeldak vervangen en isoleren, nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen, asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak, houten dakconstructie laten maken, dak laten verbouwen, volledig hellend dak te vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Henegouwen:

maandag 6 februari 2017

Renovatie van hellend dak

Ik wil mijn hellend dak van de woning laten renoveren omdat hier onder de pannen nog asbesthoudende eterniet platen liggen .
zaterdag 16 april 2016

Dakwerken en dakgoten

Er zijn een paar dakpannen kapot in de nok van het dak en de dakgoten moeten leeggemaakt worden.
donderdag 10 december 2015

Verwijderen schoorsteen en plaatsen dubbelwandige inox buis

Verwijderen van de schoorsteen daarna plaatsen van een dubbelwandige inox buis
dinsdag 9 juni 2015

Renovatie van gordingendak

Volledige renovatie van gordingendak (nieuwe pannen en onderdak plaatsen)
donderdag 23 april 2015

Isoleren en vernieuwen geheel dak

Volledig nieuw hellend dak + onderdak en isolatie +/- 40m² (zolder 30m²) (huidig dak bestaand uit leien). Eventueel plaatsen vloer zolder. Plat dak + isolatie (huidig dak voor een deel bestaand uit golfplaten & deel roofing)
zondag 25 januari 2015

Dakwerken uit te voeren

Nieuwe dakafwerking + dakplaten/ isolatie + constructie. Het is een pannen dak
maandag 26 mei 2014

Regenpijp (in muur) reparatie

Zinken regenafvoerbuis (jaren 50) dient vervangen te worden. Meerdere zwakkere zinkpunten te reparen/vervangen.
dinsdag 23 juli 2013

Dakhersteling

om het afnemen van dakpannen herstellen onderdak terug plaatsen dakpannen 72m²
zondag 23 juni 2013

Bakgoot in epdm

Graag zou ik een offerte gehad hebben voor ; - Het plaatsen van 26 m epdm in uitgetimmerde bakgoot, deze verschilt wel in hoogte en breedte en is niet recht
woensdag 1 mei 2013

Dakhersteling

Ik heb een nieuwe muur laten metsen laagste punt en daardoor heb ik een deel pannen en moeten afnemen Het zou voor deze terug te herstellen zijn
donderdag 8 september 2011

Herstellen

Er sijpelt water langs de muren in de veranda uitzoeken van waar het water komt en de herstellingen uitvoeren. Waterinsijpeling langs scheidingsmuur, daar dient de herstelling of oplossing gezocht te worden en er dient ook een waterdicht product aangebracht te worden aan de muur.
maandag 17 januari 2011

Hello, ik heb een bestek nodig (voor de ...

Hello, ik heb een bestek nodig (voor de verzekering)Mijn dak lekt sinds ??, heb het, dit weekend, horen druppelen.Opgelet, het is een dak met zonnepanelen! Het is een pannendak. Volgens mij is het naast de Velux, het gedeelte naast de panelen.
vrijdag 6 augustus 2010

1. Plaatsen van roofing op een terras ...

1. Plaatsen van roofing op een terras ca.16 m², ondergrond = beton. Afwerking boord naar boven (ca.15 cm hoog, lengte ca. 6 m) tegen de woning met roofing (ondergrond = hout). Afwerking naar onder toe (ca 30 cm. hoogte, lengte ca. 6 m ) tegen de keldermuur (ondergrond = beton) 2. Herstellen/vervangen van boord rond de woning met roofing (ca. 50 cm hoogte, lengte ca. 20m, ondergrond hout en beton.
zondag 5 juli 2009

Vernieuwing dak, inclusief pannen en ...

Vernieuwing dak, inclusief pannen en isolatie.
zaterdag 23 juli 2005

Refection de grange- assez urgent

Refection de grange- assez urgent
woensdag 9 maart 2005

Vervanging van houten panelen door ...

Vervanging van houten panelen door panelen "sidding" van Eternit
dinsdag 23 november 2004

betreft : aanbrengen van (koperen) ...

betreft : aanbrengen van (koperen) dakgoten op een reeds vernieuwd dak. totale lengte gebouw 45 meter wat maakt een 90 lm goot
vrijdag 23 juli 2004

door de storm van deze nacht (22 > 23/7) ...

door de storm van deze nacht (22 > 23/7) is het regenwater met stromen langs het vals plafond in mijn keuken binnengestroomd. Ok het dak is niet zeer jong meer en moest toch eventjes moeten "nagekeken" worden. Volgens mij is er een lat stuk en moeten de pannen er allemaal af en moet er terzelfdertijd een plastiek tussen de latten en pannen. Het huis is van 1934 en ik weet niet hoe ze in mekaar steekt want ik leef er zelf maar sedert 3 jaar. HUIS IS GELEGEN IN 7850 LETTELINGEN.
woensdag 23 juni 2004

Waterdicht maken van dak hangar

Waterdicht maken van dak hangar
donderdag 19 februari 2004

Ik ben op zoek naar een dakgebintemaker, ...

Ik ben op zoek naar een dakgebintemaker, bouw is reeds gestart en het is DRINGEND.
woensdag 18 februari 2004

plaatsen van onderdak, vernieuwen ...

plaatsen van onderdak, vernieuwen gedeelte bestaande contstuctie (aanpassingen), het plaatsen en herplaatsen van dakpannen, hangen van goten.... grote oppervlakte (vierkantshoeve van 1771) +/- 200 lm dak gespreid over verschillende gebouwen waaronder schuur, toren, huis, stallingen en enkele kleinere bijgebouwen. Project is gelegen in (postcode 7511).
dinsdag 5 augustus 2003

Onlangs een bedrijfsgebouw gekocht. Wens ...

Onlangs een bedrijfsgebouw gekocht. Wens daarbij het dak te vervangen alsook onderbouw/structuur (hout-werk) te verstevigen. Werken op korte termijn uit te voeren (binnen de 6mnd). Wens zelf volledig of gedeeltelijk in te staan voor afbraak.
maandag 4 maart 2002

rEFAIRE UNE NOUVELLE TOITURE: ...

rEFAIRE UNE NOUVELLE TOITURE: maçonnerie, charpente, couverture...

Partners

Partners van Casius