Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Henegouwen:

maandag 2 maart 2020

Nettoyer la toiture

Nettoyer un toit en tuiles. Un côté pas mal du salités et l'autre pas grand choses. Expertise 10m sur 8. 120m²
dinsdag 28 januari 2020

Vervangen bestaande velux GH606

Mijn veluxraam code GH606 is na 30jaar aan vervanging toe. Ik had graag een nieuw veluxraam laten plaatsen in kunststof met verduisteringsgordijn handmatig geplaatst. Graag een velux met dubbel glas, niet doorschijnend.
donderdag 14 februari 2019

Dak reinigen - Nettoyer toiture

Tuiles flammées ,villa fermette. Toit au nord. Nettoyer toiture et gouttières, démoussage de toiture. Dak en dakgoten onderhouden - noordgericht dak.
woensdag 31 oktober 2018

Nakijken en herstellen plat dak wegens lekkage

Er ligt derbygum op het plat dak, maar die is meer dan 20 jaar oud. Plat dak lekt langs de zijkanten , het dak is ongeveer 12 m². Ik heb waterinfiltratie in de keuken en zou dit graag laten repareren.
dinsdag 18 september 2018

Installeren van inox rookkanaal

Ik wens voor mijn pelletkachel een rookkanaal te plaatsen dat door het dak loopt (45°). Ik heb al enkele inox-elementen, maar kan ze eventueel omruilen.
vrijdag 16 februari 2018

Installation de 6 couples ouvrant pour hall industriel

Installation de 6 coupoles ouvrants pour une rénovation d'un hall industriel dimensions : 1,80 x 1,00 m
vrijdag 2 februari 2018

Renover toit en pente

Je veux placer des nouveaux tuiles sur mon toit. Il s'agit d'un toit en pente de 100 m².
zondag 30 juli 2017

Koepels in plexi vervangen door beloopbaar glas

Wij hebben in ons appartement een plat dak waarop koepels in plexi liggen. Wij zouden die plexi graag vervangen door 'beloopbaar' glas dat wij dan kunnen integreren in een houten terras.
dinsdag 16 mei 2017

Dak van boerderij vervangen

Dakpannen reeds gedeeltelijk weg. Houten gedeelte door jaren op instorten. We zoeken er een dak liefst met dezelfde rode dakpannen terug te herstellen. Als mogelijk dakpannen die nog in goede staat zijn terug te gebruiken. (Optie afbraak te laten doen) valt te bespreken.
woensdag 1 maart 2017

Dak tuinhuis te herstellen

Tuinhuis dak herstellen of volledig vervangen. Eerst voor verzekering en dan natuurlijk effectief uit te voeren. We wonen op 10 km van Halle.