Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
130 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

woensdag 14 november 2018

Daklood verwijderen

We gaan boven ramen veranderen maar de lood van de dak moet verwijderd worden ik moet een nieuwe lood laten plaatsen de ongeveer 10 meter lengte zijn de muren.
dinsdag 6 november 2018

Vervangen van velux dakraam

Vervangen door Ggl SK 06 pvc dakraam. Afmeting 114 op 118 cm Oude verwijderen nieuwe plaatsen.
donderdag 1 november 2018

Nieuwe schouw plaatsen op zadeldak

We zouden op termijn een kachel willen laten plaatsen. Aangezien we nu met een renovatie bezig zijn zouden we ineens onze schouw willen in orde brengen. Nieuwe schouw plaatsen op een zadeldak. Er zijn veluxen aanwezig.
dinsdag 30 oktober 2018

Afbreken van 2 schouwen op zadeldak

Ik heb 2 schouwen die moeten afgebroken worden tot vlak onder de pannen. Dit is een zadeldak.
dinsdag 30 oktober 2018

Dak herstellen zonder veluxen

Dak boven de living moet aangepast worden wegens lekken. Herstellen van het dak, dit is een schuin dak zonder veluxen.
maandag 29 oktober 2018

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel plaatsen. dakkapel van 3,5 m lengte op 2 m hoog, uitsprong van 2 m. Dak bestaande uit klassieke pannen. Nu een veleux te vervangen door dakkapel.
zaterdag 20 oktober 2018

Vervangen zinken bakgoot

Mijn bakgoot aan de voorkant van mijn huis is los aan de onderkant. Hij hangt ongeveer 6-7 meter hoog. Vervangen of herstellen van de bakgoot.
zaterdag 20 oktober 2018

Velux dakramen plaatsen

We zouden graag 2 velux dakramen willen laten plaatsen . Totaal nieuwe velux dakramen in kader van renovatie. Afmeting standaardmaat
maandag 1 oktober 2018

Deksteen op schouw vervangen

Ons huidig schouwdeksel is gebarsten en daar wij onze gevel aan het renoveren zijn, leek het ons aangeraden de schouw ook ineens aan te pakken.
maandag 24 september 2018

Dakgoot herstellen

De regenpijp lekt bij het gedeelte van de bocht.
woensdag 19 september 2018

Twee dakramen vervangen en 1 verplaatsen

Ik zou graag 2 dakramen 114/118 laten vernieuwen en 1 verplaatsen ,ramen die een isolatiewaarde hebben van 1,0 en die het geluid goed dempen van het auto verkeer. Dit is een hellend dak.
zondag 16 september 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Dakbedekking sijpelt door. Dak is nu op basis van osb platen bedekt met soort van roofing lamellen (plaatjes). Nieuw dak op tuinhuis plaatsen , dit is een hellend dak. Ongeveer 36 m².
vrijdag 14 september 2018

Velux dakraam plaatsen

Zou graag een velux dakraam plaatsen. Dit is een hellend dak. Afmetingen 45/55 cm.
donderdag 6 september 2018

Velux dakramen plaatsen op zolder

Wij willen voor een renovatieproject 2 dakramen plaatsen op zolder. Afmetingen 55 cm breed en 78 cm hoog zonder rolluik. Dakramen aan te kopen samen met vakman. Ook de gaten voor dakramen te plaatsen moet men nog plaatsen.
dinsdag 28 augustus 2018

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam plaatsen op zolderverdieping. Afmeting te bepalen ter plaatsen ; ongeveer 60 cm. dakraam in PVc
zondag 26 augustus 2018

Dakkapel plaatsen

Dakkapel langs de voorzijde zodat we een vaste trap naar zolder boven onze bestaande trap kunnen plaatsen.
dinsdag 21 augustus 2018

Oversteken bekleden met kunststof

Onze oversteken zijn nu nog bekleed met houten planken. Oversteken bekleden met kunststofplankjes, pvc.
zaterdag 18 augustus 2018

Roofing van balkon vervangen door epdm

Ik beschik over een balkon van ongeveer 2,5 m bij 4 meter dat 6 jaar geleden met roofing werd bekleed. Deze roofing staat vol bubbels en is een lappendeken van stukjes die haaks over elkaar liggen. Dit wil ik vervangen door epdm.
vrijdag 17 augustus 2018

Oud pannendak verwijderen en nieuw plaatsen

Dakrenovatie: verwijderen oud dak, plaatsen nieuw dak op bestaande gording. Standaard type gegolfde dakpan te voorzien (goede prijs/kwaliteit), isolatie 22cm rotswol (of vergelijkbaar), 2 veluxen GGL PK04 (94x98) te voorzien, onderdak, nieuwe dakgoot te voorzien aansluiten op bestaande afvoer. Afmeting dak lengte = 840 breedte = 600 nokhoogte = 320
woensdag 8 augustus 2018

Schoorsteen afbreken en opnieuw metsen

Schoorsteen op hellend dak afbreken en opnieuw metsen.
woensdag 8 augustus 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Dak van mijn tuinhuisje is versleten. Wil dit laten vervangen. Nu onduline, golfplaten. Afbreken en opruimen. Afmeting dak tuinhuis 4 op 4 m.
zondag 5 augustus 2018

Dakramen vervangen en rolluiken plaatsen

Ik wil 1 dakraam GHL 4 en 2 dakramen GHL 7 laten vervangen door dakramen met een kunststof binnenafwerking. Moeten niet van het merk Velux zijn. De GHL 7 ramen wil ik ook thermisch isoleren door een rolluik. De dakramen staan in een schuin dak met een hellingshoek van 40°.
zaterdag 4 augustus 2018

Vervangen rieten dak door dakpannen

Ik heb een woning met rieten dak, waar ik dakpannen wil opleggen. De woning maakt deel uit van een dubbelwoonst, de eigenares wil voorlopig haar rieten kap behouden. Ze maakt geen bezwaar dat ik voor dakpannen kies. Er moet dus wel een overgang naar riet worden voorzien. De 150m²
dinsdag 31 juli 2018

Aanleggen dakterras in bankirai

Wij zoeken iemand om een dakterras te plaatsen op ons plat dak. Dat bestaat nu uit roofing. Graag een composiet terras plaatsen, of een bankirai terras plaatsen. Graag ook een balustrade plaatsen 10 lopende meter. Oppervlakte van het dakterras is 25 m².
zondag 15 juli 2018

Vervangen kroonlijsten dak rondom alleenstaande woning

Miranti kroonlijst begin jaren 1980 vervangen door PVC kroonlijst. Dit is voor volledig rond het huis en de garage. Dit is een alleenstaande woning.

Partners

Partners van Casius