Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Limburg.

84 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: sarkingdak laten plaatsen, vervangen golfplaten dak, dak herstellen, pannendak leggen, dak en plat dak vervangen, zadeldak renoveren, isoleren en vernieuwen van bestaand dak, volledig dak plaatsen, leien dak vervangen door pannen dak, groot zadeldak vervangen en isoleren, nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen, asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak, houten dakconstructie laten maken, dak laten verbouwen, volledig hellend dak te vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

woensdag 1 maart 2017

Pannendak leggen

Nieuw groot dak in pannen leggen.
woensdag 1 maart 2017

Losgekomen nok vervangen , ontmossen en coating aanbrengen

Het nok van ons dak (bestaat uit 2 delen - 1 hoger en 1 lager) is aan vervanging toe. Het huis is 35 jaar oud en, onder de nok pannen is het nog met cement opgevuld. Nu is dit cement aan het loskomen. Totale lengte is +/- 20 meter. Het is een alleenstaand huis. Graag laten ontmossen ook dit is een zadeldak zonder velux en zwarte pannen. Aan de zuidkant liggen zonnepanelen ongeveer een 24 stuks zonnepanelen. Hoeven er niet af gedaan te worden. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman, om de werken en prijs op te maken.
woensdag 1 maart 2017

Herstelling 2 lekkages

Herstellen van de lekkages op dak: 1 lekkage plat dak. 1 lekkage hellend dak.
zondag 26 februari 2017

Vervangen van kornissen

Graag zouden we de kornissen willen vervangen; Nu zijn deze afgewerkt met plastieken planchetten de woning heeft roofing als dakbedekking. Bouwjaar is 1965.
zondag 26 februari 2017

Overzetdak plaatsen

Prijsofferte voor overzet dak plaatsen. Betreft een zadeldak. Ongeveer een 200 m².
zaterdag 25 februari 2017

Dubbelwandige koepels vervangen

Onze 5 koepels moeten vervangen worden/ nieuwe koepels. Waarvan twee moet open kunnen gaan. Dit is roofing waar ze op moeten geplaatst worden. Dubbelwandige koepels vervangen.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen van de dakgoten

Plaatsen van windplanken en herstellen van dakgoten.
dinsdag 21 februari 2017

Leien dak vervangen door pannen dak

Leien dak 200 m² vervangen door pannen er liggen wel zonnepanelen op. Er liggen 30 zonnepanelen op. Ter plaatse komen kijken door een vakman om een prijs op te maken.
vrijdag 17 februari 2017

Nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen

Zadeldak met pannen zonder onderdak, te renoveren. Nieuw onderdak, isolatie en nieuwe pannen of een overzet dak met isolatie. Er is een dakkapel.
dinsdag 14 februari 2017

Daklekkages nabij ornamenten herstellen

Waarschijnlijk is er een lek langs de ornamenten aan de zijgevel. Water/vochtvlekken in hoek plafond.
maandag 13 februari 2017

Schoorsteen laten afbreken en dichtmaken dak

Ongebruikte schouw steekt ongeveer 1 meter uit schuin dak, het dak start op ongeveer 6 meter hoogte en is met 45 graden helling, de nok is ongeveer 10 meter hoog. Leien dak moet doorgetrokken worden na weghalen van de schouw. Onder het dak moet de schouw blijven staan, enkel het buitengedeelte moet weg. 1 wand van de schouw heeft een nieuwe bepleistering nodig. De afbraak moet zorgvuldig gebeuren zodat stenen niet naar beneden kunnen vallen op het platte dak van de veranda. Oorspronkelijke leien heb ik nog op voorraad (recuperatie na inbouw van Velux ramen).
woensdag 8 februari 2017

Lichtstraat plaatsen hellend dak

Hebben een prijs nodig voor 2 of 3 glaspartijen in een hellend dak. Dit is zeer dringend.
woensdag 8 februari 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen voorzijde

De dakkapel moet ongeveer 8 meter zijn om meer ruimte te creëren omdat er kamers onder het dak zijn. Dit langs de voorzijde van het huis te plaatsen. Graag prijsofferte. Ter plaatse komen kijken.
maandag 6 februari 2017

Dakkapel plaatsen

In eerste instantie is de vraag voor een dakkapel. Aan de voorkant van het huis is de zolder ongeveer 6 meter breed. Aan de achterkant van het huis is naast de trappenhal een ruimte van 4 meter breed. Graag willen wij op zolder 2 slaapkamers realiseren. Echter loopt het dak door tot aan de vloer met een hoek van ongeveer 45 graden. Vanaf eind feb pas de sleutels.
zondag 5 februari 2017

Stuk dak bekleden met riet

Bedoeling is prijs /idee voor een woning met hellingshoek van ongeveer 30 à 35 graden . Oppervlakte en ongeveer 180 m² met zonnepanelen en zonneboiler erop.
donderdag 2 februari 2017

Zadeldak vernieuwen

Volledig vernieuwen van dak, is een zadeldak. Best ter plaatse komen kijken door vakman. Onderdak, dak timmer,dak vernieuwen.
dinsdag 31 januari 2017

Renovatie dakkapellen

Een renovatie van twee dakkapellen met EPDM. Plus de afwerking van de dakkapel en zijkant van het huis.
maandag 30 januari 2017

Roofing van dak vernieuwen

Roofing vernieuwen of over bestaande roofing plaatsen? Dak is +/- 25 m² en er zijn 3 lichtkoepels aanwezig. Wij willen graag eerst een controle van het dak i.v.m. plaatsen zonnepanelen.
maandag 23 januari 2017

Vernieuwen van goot

Herstellingen en of vernieuwen van PVC goot van 3 m lang.
zaterdag 21 januari 2017

Verwijderen van asbest en isoleren van zoldervloer en raam plaatsen

Renovatie dak uit asbest, isoleren en eventueel plaatsen van een venster, alleenstaand huis bouwjaar ongeveer 1978. Zadeldak zonder dakvenster. Oppervlakte ongeveer een 150 m². Verwijderen van asbest. Dan eventueel isoleren op zoldervloer. Best ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijsofferte.
donderdag 19 januari 2017

Zadeldak volledig vernieuwen

Graag een vakman om een bestaand zadeldak volledig te vernieuwen, zowel de bruggen de kepers, panlatten en nieuwe pannen. Ik kan veel zelf maar toch heb ik professionele hulp nodig. Ofwel een klassiek dak ofwel een dak gemaakt met sandwichpanelen. Het betreft een rijwoning van ongeveer 6m breed en 8m diep.Pand net aangekocht.
dinsdag 17 januari 2017

Vernieuwen dak met isolatie na stormschade

Ik zou een nieuw metalen dak met isolatie willen hebben op mijn garage, wasplaats en douche. De lengte is ongeveer 20 meter en de breedte ongeveer 3. 6 meter. Momenteel staan er ook in het midden telkens lichtdoorlatende polyesterplaten, maar deze mogen ook in gewoon metalen platen vervangen worden. Ik heb een stuk spits dak, ongeveer 4 meter en daarna licht hellend naar de ingang van de garage. Ik heb in de zomer stormschade gehad en dit voorlopig hersteld. Ik woon in een rijhuis waardoor mijn dak niet overal gelijk kan afgemaakt worden aan de zijkant( lage muren en afwisselend hoge muren van de buren). Er zouden ook enkele dakgoten moeten vernieuwd worden.Reeds uitbetaald door de verzekering.
maandag 16 januari 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen nog uit in welk materiaal.Is ofwel velux te plaatsen of dakkapel. Wenst eerst prijs.
maandag 28 november 2016

Vervangen van dakbedekking

Dakbedekking EPDM Vervangen van het dak. Dit is een plat dak. Oppervlakte ongeveer een 90 en 140 m².
vrijdag 25 november 2016

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen moet waarschijnlijk terug opgemetst worden en deksteen vervangen

Partners

Partners van Casius