Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
128 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

maandag 12 maart 2018

Nieuw hellend dak plaatsen zonder veluxen en isoleren

Ik wens de aanwezige betonpannen te laten afnemen. Het onderdak (asbestplaten) worden door mezelf verwijderd. De nokbalken wens ik te vervangen door poutrels zodat de zolder een volledig open ruimte wordt. Veel lichtere constructie zodat zolder open word. Zonder veluxen. Met voor geïsoleerde dakplaten of isoleren.
dinsdag 6 maart 2018

Nieuw hellend dak plaatsen

Nieuw hellend dak plaatsen. Oppervlakte dak niet geweten, komen kijken. Geen dakramen. De constructie van het dak is nog in goede staat. Graag ter plaatse komen kijken.
zaterdag 3 maart 2018

Plat dak renoveren

Ik wil graag enkele werken op mijn plat dak laten uitvoeren. Men moet 130 m² isoleren, 185 m² met resitrix bezetten. Ook moet men de dakrand profielen afwerken, zo een 54 lopende meter. Hiernaast ook 14 lopende meter vierkante buizen en 3 afvoeren plaatsen. Tot slot 54 lopende meter multiplex plaatsen.
woensdag 21 februari 2018

Renovatie dakkapellen

De dakkapellen zijn aan de zijkant en voorkant afgewerkt met hout en niet met leien. Hierdoor is het hout rot geworden en lekt het binnen. Daar zou ik graag een offerte aanvragen voor de herstelling. Het betreft 3 dakkapellen met puntdak.
zaterdag 17 februari 2018

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel van 3 m breedte in PVC.
donderdag 15 februari 2018

Kletterende regenpijp aanpakken

Onze regenpijp uit aluminium maakt een knik van ongeveer 45° graden naar binnen ter hoogte van onze woonkamer. Het gevolg tijdens en na een regenbouw is het storend geluid van druppels en waterstralen, zelfs tot uren na de regenbui. Het is niet gunstig voor de nachtrust en niet gezellig als we inde woonkamer naar tv kijken. De oplossing is imo enkel langs binnen aan te brengen. We zouden graag willen dat de pijp geluidenvrij is en dat de buitenkant weer mooi afgewerkt wordt.
woensdag 14 februari 2018

Verwijderen van asbestleien van schilddak

Ik wil graag de asbestleien van mijn schilddak laten verwijderen. Het gaat om zo een 266 m² , de leien zijn nog in vrij deftige staat maar het gaat om een volledige renovatie van het huis.
donderdag 8 februari 2018

Herstellen verandadak

Herstellen veranda dak in polycarbonaatplaten. Als tussen profiel bij polycarbonaatplaten bevindt zich rubber. Hier en daar lekt er water. Kan iemand het herstellen of aluminiumprofielen plaatsen?
donderdag 8 februari 2018

Vervangen van bestaande dakpannen en onderdak

Het vervangen van bestaande dakpannen en onderdak voor een ruimte van 180m². Voor de dak latten zou de aannemer zelf over mogen beslissen, afhankelijk van de noodzaak.
donderdag 8 februari 2018

Afbreken schoorsteen en vervangen door inox buis

Ik zoek iemand om mijn stenen schoorsteen af te breken tot onder de dakpannen en van daaruit een inox buis te plaatsen. Het gaat om een schoorsteen van 3 meter met een blauwstenen afdekplaat.
donderdag 8 februari 2018

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 180 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : halfopen bebouwing verwijderen pannen en latten ,en nieuw onderdak folie pannen enz Oppervlakte :180 viekante meter , zadeldak
woensdag 7 februari 2018

Herstellen van dakgoten en regenpijpen en dakpannen leggen

Ik zoek iemand om het dak na te kijken. De goten en regenpijpen moet men herstellen of vervangen aangezien ons regenwater niet goed weg loopt. Ook moet men een aantal dakpannen vervangen. Het gaat om een hellend dak.
dinsdag 6 februari 2018

Hellend dak renoveren zonder isolatie met veluxen

Dak renvoveren:gebouwoppervlakte is ongeveer 15m x 8m. Het dak heeft een hellingsgraad van 35° à 40° Een stuk of 3-4 veluxen plaatsen. Momenteel ligt er een dakbedekking met metalen sandwichpanelen. Er zijn geen kepers meer aanwezig, gordingen lijken mij nog in orde. Gewenst dak: volledig dak met onderdak houtvezelplaten, voorkant (noordzijde) dakbedekking met dakpannen, achterkant liefst met extensief groendak. Aan de achterzijde zouden er ook dakramen geplaatst mogen worden.
zaterdag 3 februari 2018

Nieuw garage dak aanleggen

Nieuw dak op garage leggen, ongeveer 30 m² oppervlakte. EPDM. Best ter plaatse komen kijken.
woensdag 31 januari 2018

Overzetdak plaatsen

Het plaatsen van een overzetdak van 60m². Er liggen momenteel leien op het dak.
dinsdag 30 januari 2018

Vernieuwen houten corniche van dakgoot van badhuis

Ons badhuis heeft een vezelplaten opstaande dakrand/dakgoot, we willen deze vervangen door hout of kunststof. Dakgoot van 5 op 3 m.
dinsdag 30 januari 2018

Hellend dak van terras renoveren en isoleren

Het gaat over een veranda met plastic dak. 30m².
maandag 29 januari 2018

Beschadigde dakgolfplaat fietsenstalling herstellen

Er zijn 2 grote gaten in mijn dakgolfplaat van de fietsenstalling ontstaan door vallend object. Dit deel zou hersteld moeten worden.
zaterdag 27 januari 2018

Corniche vervangen

Door storm is corniche gedeeltelijk weggewaaid. Dit moet vervangen worden. Ongeveer een 5 tal meter. Dakplaten ook weg. PVC platen.
zaterdag 27 januari 2018

Dak garage herstellen

Door stormschade begaf een oude golfplaat op het hellend dakje van de garage welke nu als bergruimte gebruikt wordt. Graag reparatie of een nieuwe dakje plaatsen. Ik heb geen materiaal en het dakje is deels begroeid met klimop.
zaterdag 27 januari 2018

Asbest golfplaten verwijderen

Verwijderen van asbest golfplaten die op een stal liggen (oppervlakte 69,7m²).
dinsdag 23 januari 2018

Dakpannen vervangen na storm

Door de harde wind zijn paar dakpannen van onze tuinhuisjes gevallen en gebroken. Het zou gaan om ongeveer 10-15 pannen die ik wil laten vervangen.
dinsdag 23 januari 2018

Golfplaten van veranda vervangen

Na de hevige storm van de afgelopen week zijn mijn golfplaten van mijn veranda kapot .
maandag 22 januari 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Vervangen van het dak van tuinhuis wegens stormschade, afmeting ongeveer 12 m²
zondag 21 januari 2018

Regenpijpen vervangen

Een paar regenpijpen zijn aan vervanging toe wegens lekkages. Het gaat toch om zo een 8 à 10 lopende meter in totaal.

Partners

Partners van Casius