Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Limburg.

84 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: herasfalteren plat dak, renoveren dak schuur, renovatie van het pannendak, dak vernieuwen, plaatsen en isoleren nieuw dak, renoveren dak met plaatsing zonnepanelen, zonnepannen te leggen, leien dak aanleggen voor nieuwbouw, nieuw dak met dakvenster plaatsen, vernieuwen plat dak, onderdak plaatsen, renoveren leien dak, dak vervangen en isoleren, isolatie en zonnepanelen, herstellen van dak door lekkage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

woensdag 26 april 2017

Nieuw dak met dakvenster plaatsen

Wij willen graag een nieuw dak laten plaatsen nu hebben wij een leien dak aan de achterkant van het dak willen wij ook een dakvenster ons dak is 150 m² groot.
dinsdag 25 april 2017

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot vernieuwen type mastgoot. Hanghoogte 3 meter en 20 centimeter Lengte 65 meter
dinsdag 25 april 2017

Bestaand raam vervangen door velux

Een bestaand dakraam van Velux vervangen door een nieuw raam.
maandag 24 april 2017

Dakreiniging en coating van leien dak

Dak te reinigen - 150 m² - coating - leien dak
zondag 23 april 2017

Renoveren leien dak

Oude leien verwijderen en nieuwe plaatsen, controle of er ook pannen kunnen worden gelegd (gewicht pan gewicht lei). Plaatsen van 1 inox schouwstuk en 1 paddestoel voor dampkap. Plaatsen van een onderdak. Het dak heeft geen dakkapellen en geen dakramen. Helling 25-30° recht op recht woning +- 10,5m op 15m
woensdag 19 april 2017

Herstellen van dak door lekkage

Een overzet dak over een bestaand leien dak omwille van lekkage bestaand dak. Het is een zadeldak van ongeveer 100 m². Alleenstaande woning met goede toegankelijkheid en geen dakkapellen.
woensdag 19 april 2017

Plaatsen en isoleren nieuw dak

Volledig plaatsen van een nieuw dak + Voorgeschreven dak isolatie 16 cm. Volledig in EPDM. Ongeveer 9,95m x 9m.
dinsdag 18 april 2017

Dakgoot en plat dak reinigen van appartementsgebouw

Reinigen van dakgoot van appartementsgebouw. 3 verdiepingen hoog.
dinsdag 18 april 2017

Nieuw pannendak plaatsen

Nieuw standaard dak, 97 m², helling 40 graden, hoogte 336 cm. Plaatsen van 4 Veluxen.
zaterdag 15 april 2017

Herstellen bitumen golfplaten

Ik heb een garage met bitumen golfplaten (denk ik) kan ook Onduline zijn. Er zijn enkele platen stuk en dienen vervangen te worden.
donderdag 13 april 2017

Herstellen van dakgoot

De dakgoot van het ouderlijke huis is deels naar beneden gekomen en zou opgelapt moeten worden. Welke materialen er gebruikt worden en welke kleur die hebben is op zich niet zo belangrijk, zolang het maar dicht is zodat er zich geen vogels in kunnen nestelen. Een telescopische ladder en allerlei gereedschap is voorhanden, materiaal niet.
zaterdag 8 april 2017

Dakwerken uit te voeren

Bestaande dak. Het houtwerk is aan vervanging toe, kepers, pannen vervangen. Ter plaatse komen kijken. Zoldervloer is enkele jaren geleden geïsoleerd - 16cm.
dinsdag 4 april 2017

Plaatsen van onderdak

Het plaatsen van een onderdak onder bestaande dakpannen.
maandag 3 april 2017

Herstellen plat dak na lek en eventueel nieuwe bedekking

Plat dak bedekt met EPDM lekt in hoek nabij de afvoer. Herstelling en indien noodzakelijk nieuwe bedekking.
zaterdag 1 april 2017

Vervangen van pannen zadeldak

14 zonnepanelen aan achterkant. Bungalow oppervlakte +-160 vierkante meter onderdak lijkt mij ok maar pannen zijn versleten.
woensdag 29 maart 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel +/- 2. 5 meter
dinsdag 28 maart 2017

Onderdak aanbrengen en vervangen dakpannen

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om een onderdak aan te brengen en het vervangen van de dakpannen aan een huis met de oppervlakte van het dak dat is ongeveer 180 m² . Dit is een hellend dak.
dinsdag 28 maart 2017

Dakkapel te plaatsen

Dakkapel 4 meter te plaatsen
dinsdag 28 maart 2017

Dakpannen te vervangen en aanpassen constructie

Wil de dakpannen vervangen en de construcie beetje aanpakken gaat omgeveer 180m2
maandag 27 maart 2017

Dak vernieuwen en bakstenen muur waterdicht maken

Renovatie van een dak, bij voorkeur met dakpanelen en vochtvrij maken van de buitenmuur. Halfopen bebouwing. Er is aan 1 kant tegen de woning aangebouwd middels een garage. De woning is 5 bij 10 meter en het dak is ongelijk, ongeveer 4 meter hoog aan de ene kant en 2 meter aan de andere kant. De bakstenen muur laat water door. Hopelijk kan er een indicatie gemaakt worden vanop afstand, wij wonen in Nederland, 300 km van de werf.
zondag 26 maart 2017

Herstelling roofing garage

Bij een losstaande garage is er een lek ter hoogte van de afvoer. De onderliggende vezelplaten zijn ter plaatse nat en vertoning rotting. De roofing werd in 1995 geplaatst.
vrijdag 24 maart 2017

Renovatie oversteken of plaatsen hanggoten

We willen graag een deel van onze oversteken vervangen omdat de goten lekken en omkasting versleten is. Het gaat om ongeveer een 100m. (Topgevels zijn niet nodig) misschien ook mogelijkheid om hanggoten te plaatsen?
donderdag 23 maart 2017

Nieuw dak of herstellen van dak tuinhuisje

Ik zou graag een nieuw dak willen laten maken op het tuinhuisje van 5m op 4m Houten planken aan de buitenkant (voor en achter) beginnen te rotten, zodat vochtplekken binnen te zien zijn. Deze houten planken zouden moeten vervangen worden + behandeld in teakkleur. De bitumeleitjes die nu rusten op houten platen, zou ik willen vervangen door een soort golfplaten. Hierbij moeten ook passende dakgoten gemaakt worden, zodat deze uitmonden in een grote regenton. Misschien kunnen de huidige hanggootjes nog gebruikt worden maar deze lopen niet schuin genoeg af zodat er water in blijft staan.
woensdag 22 maart 2017

Dakgoot vervangen zink of aluminium

Dakgoot vervangen: Ingewerkt in houten bekisting met dakpannen 1x 7m 2x 10m 1x2,5m 1x4,5m en ongeveer 4 afvoerpijpen totale lengte 16m . akgoot
dinsdag 21 maart 2017

Dakgoot herstellen en reinigen

Gat in dakgoot moet hersteld worden en dakgoten reinigen. +- 18 m dakgoot.