Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Limburg.

84 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: bestaande rieten dak vernieuwen, vernieuwen dak met isolatie na stormschade, dak vervangen door glazen dak, totaalrenovatie dak, zadeldak volledig vernieuwen, nieuw dakleien vervangen door pannendak, plat dak isoleren van appartementsgebouw, roof and isolation work, dakkapel kunststof, nieuw dakconstructie, plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen, plaatsen van dakraam, dakpannen leggen, 2 platte daken te renoveren, verwijderen van een dakkoepel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

donderdag 19 januari 2017

Zadeldak volledig vernieuwen

Graag een vakman om een bestaand zadeldak volledig te vernieuwen, zowel de bruggen de kepers, panlatten en nieuwe pannen. Ik kan veel zelf maar toch heb ik professionele hulp nodig. Ofwel een klassiek dak ofwel een dak gemaakt met sandwichpanelen. Het betreft een rijwoning van ongeveer 6m breed en 8m diep.Pand net aangekocht.
dinsdag 17 januari 2017

Vernieuwen dak met isolatie na stormschade

Ik zou een nieuw metalen dak met isolatie willen hebben op mijn garage, wasplaats en douche. De lengte is ongeveer 20 meter en de breedte ongeveer 3. 6 meter. Momenteel staan er ook in het midden telkens lichtdoorlatende polyesterplaten, maar deze mogen ook in gewoon metalen platen vervangen worden. Ik heb een stuk spits dak, ongeveer 4 meter en daarna licht hellend naar de ingang van de garage. Ik heb in de zomer stormschade gehad en dit voorlopig hersteld. Ik woon in een rijhuis waardoor mijn dak niet overal gelijk kan afgemaakt worden aan de zijkant( lage muren en afwisselend hoge muren van de buren). Er zouden ook enkele dakgoten moeten vernieuwd worden.Reeds uitbetaald door de verzekering.
maandag 16 januari 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen nog uit in welk materiaal.Is ofwel velux te plaatsen of dakkapel. Wenst eerst prijs.
maandag 28 november 2016

Vervangen van dakbedekking

Dakbedekking EPDM Vervangen van het dak. Dit is een plat dak. Oppervlakte ongeveer een 90 en 140 m².
vrijdag 25 november 2016

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen moet waarschijnlijk terug opgemetst worden en deksteen vervangen
maandag 21 november 2016

Dakramen plaatsen

2 dakramen plaatsen in leien dak, schuin hellend dak.
maandag 21 november 2016

Dichten daklek

Ik heb een lek in mijn dak, het dak bestaat uit asbest platen. In 2017 komt er een nieuw dak op, maar ik zou graag het dak nu dicht willen laten maken voor de winter, aangezien er schade in het huis is gekomen. Kun je me hiermee helpen?
vrijdag 18 november 2016

Vernieuwen dak tuinhuis

Dak tuinhuis dient vrij dringend vernieuwd te worden. Vandaag is er trouwens een stuk van de nok weggewaaid waardoor er water insijpeling kan gebeuren. Hierdoor is de herstelling/vernieuwing wel vrij dringend. Tuinhuis basis is +/- 4x4 meter. (Zie ook foto in bijlage)
woensdag 16 november 2016

Renovatie dak

Ik wil mijn dak renoveren met isolatie sandwich panelen, oppervlakte 54 m². (lengte 9 m hoogte 6 m) Hellingsgraad 16°.
woensdag 16 november 2016

Vernieuwing van pannendak en isolatie

Ik ga mijn dak vervangen en zou die graag isoleren. Vervangen jullie ook daken? Dit betreft een zadeldak. Er zouden ook 2 veluxen in moeten komen. Graag ter plaatse komen kijken en prijsofferte liefst zo snel mogelijk aan de werken kunnen starten.
donderdag 10 november 2016

Vernieuwen puntdak

Het puntdak is aan renovatie/vernieuwing toe.
donderdag 10 november 2016

Veranda herstellen

Ik heb schade aan m'n dak van de veranda (polycarbonaat) en wil graag een bestek laten maken om dit te kunnen herstellen want er lekt water in mn veranda als het regent
woensdag 9 november 2016

Dakherstelling platdak EPDM

EPDM is op sommige plaatsen los getrokken van de daklijsten en de afvoerkoppeling is uit de afvoerbuis getrokken.
dinsdag 1 november 2016

Vervangen dekplaat schouw

Bestaande dekplaat schouw in blauwe steen is gebarsten en dient vervangen te worden door een nieuwe met doorvoergat voor rookkanaal gasketel.
zondag 23 oktober 2016

Vernieuwen dak

Graag nieuwe dakpannen + isolate Nu liggen er betonpannen Aan de achterzijde zijn zonnepanelen voorzien totale oppervlakte ongeveer 190 m².
vrijdag 21 oktober 2016

Herstellen van roofing op balkon

Ik zou de roofing op het balkon (ong. 4,5mx1m) willen laten herstellen of vernieuwen omdat de roofing tegen de muur niet meer helemaal dicht is. Hierdoor zijn er enkele vochtplekken te zien onder het balkon. Graag een vakman met ervaring en Belg en in de omgeving van Beringen
woensdag 19 oktober 2016

Renovatie hellend dak

Renovatie hellend dak plus bijgebouw. Samen ongeveer 80 vierkante meter.
zondag 16 oktober 2016

Herstelling van veranda dak

Ik heb lekken aan mijn veranda (Polycarbonaatplaten). Lek aan de goot en aan de latten aan het dak.
maandag 10 oktober 2016

Dak vernieuwen

Bij een hellend dak; het dak oversteken, opnieuw bekleden, goten & afvoerbuis vervangen Huis is 1 stock en een 1/2 hoog
maandag 10 oktober 2016

Vernieuwen dak tuinhuis

Ik wil het dak (golfplaat) van mijn tuinhuis vernieuwen. Het dak is 10 m².
woensdag 5 oktober 2016

Lambrisering plaatsen en dakwerken-lekkende goot

Lambrisering plaatsen en lichte dakwerkzaamheden. De goot lekt, er zou een nieuwe goot moeten geplaatst worden. Vakman ter plaatse komen kijken.
zondag 2 oktober 2016

Schoorsteen (buitenkant) reinigen + plaatsen kap

Wij hebben graag een smeedijzeren schoorsteenkap op onze schoorsteen. Is uitsluitend voor de sier aangezien de schoorsteen alleen voor een gashaard wordt gebruikt. De stenen van de schoorsteen zijn vrij vuil dus de schoorsteen zal schoongemaakt en eventueel (indien nodig) opnieuw ingevoegd moeten worden. Dus reinigen schoorsteen + leveren en plaatsen van een klassieke schoorsteenkap. (zie voorbeeld)
zondag 18 september 2016

Schoorsteen - vernieuwen zink

Vernieuwen van zink rond schoorsteen
donderdag 15 september 2016

Dakgoot reinigen

Reinigen van de dakgoot van twee verdiepingen hoog. Lengte ongeveer 10 meter.
woensdag 14 september 2016

Dakherstelling koepel

Wij hebben een lek rond onze koepel, willen lek laten herstellen. Dit is roofing, en versleten. En eventueel een nieuwe koepel plaatsen, is aan vervanging toe.

Partners

Partners van Casius