Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Limburg.

102 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak compleet vernieuwen, hellend dak renoveren en isoleren (Sarkindak), plat dak met lichtstraat heraanleggen, plat dak met lichtstraat heraanleggen, hellend dak renoveren en isoleren, hellend en plat dak renoveren met isolatie, dakkapel maken, nieuw hellend dak plaatsen, hellend dak renoveren en veluxen plaatsen, dakkapel maken om geluid te weren van verkeer, hellend en plat dak isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel huis kunststof, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

maandag 20 november 2017

Plaatsen van dakramen

Plaatsen van FAKRO dakramen: - 2 FTU-V G61 (114 x 140) - 3 FTU-V G61 (114 x 140) - 2 FTT/U R3 (134x140) verder hadden we graag de Lia waarde geweten voor de FTT en FTU-V G61.
maandag 20 november 2017

Lekken in verandadak herstellen

Er is lekkage op 2 plaatsen op de verbinding tussen dak en veranda. Ongeveer 6 meter lang.
maandag 20 november 2017

Dakgoten vernieuwen en lek herstellen

Lekkage in dak en nazicht tot vervanging van dak en nakijken tot vernieuwen van dakgoten. Puntdak met dakpannen.
zondag 19 november 2017

Golfplaten vervangen door sandwichpanelen

Golfplaten op twee stallen vervangen door sandwichpanelen, geïsoleerd of niet, maar dan wel met anti-condensdoek op platen. In elk dak dienst ook één luchtdoorvoer voor ventilator te komen van ongeveer 80 x 80 cm.
donderdag 16 november 2017

Dak vernieuwen en isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : zolder is ongeveer 7 cm geisoleerd, gyproc-platen, als afwerking, met pleisterwerk. Er is GEEN onderdak(scherm denk ik) +ofWat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : grondplan : lengte= 10 meter/ br:= 6 meter (denk dat het een 45 gr. Hellend dak is) , Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
woensdag 15 november 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Half dak vernieuwen en isoleren. 2 erkers vernieuwen. Volledige onderzijde dak vernieuwen met trespa. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
woensdag 15 november 2017

Herstellen veranda dak in polycarbonaatplaten

Als tussen profiel bij polycarbonaatplaten bevindt zich rubber. Hier en daar lekt er water. Kan iemand het herstellen of aluminiumprofielen plaatsen?
maandag 13 november 2017

Bekleden van dakgoot met deeplas panelen

Door de hevige wind van een maand geleden is de oude bekleding van de dakgoot vooraan en een deel van de bekleding van de zijgevel van ons huis naar beneden gekomen. Dus had ik graag de offerte ontvangen om de dakgoot te bekleden met deeplas panelen in de kleur antraciet/houtstructuur. Voorgevel is ongeveer 8 meter.
donderdag 9 november 2017

Reparatie zinken dakgoot

De dakgoot lekt en zou moeten gedicht worden met een bitumenlaag of iets dergelijks. Herstellen van de dakgoot.
dinsdag 7 november 2017

Velux vervangen

Ik wil een VELUX dakraam GGL(van 1997) vervangen in de badkamer. Zowel het hout van het dakraam als de interieurafwerking zijn serieus door vocht aangetast. (zie foto's in bijlage) Graag prijzen voor zowel houten als kunststof dakraam.
zondag 5 november 2017

Dakkapel op pannendak plaatsen

Pannendak. Breedte wordt 4 meter en hoogte 2 meter.
zondag 5 november 2017

Dak van veranda vernieuwen

Het huidig dak van de veranda moet afgebroken worden en moet opnieuw geplaatst worden. Breedte veranda ongeveer 5 meter, lengte van te leggen platen ongeveer een meter of 3. Moet geïnstalleerd worden tegen het huis en rust op 3 bestaande en te behouden glazen deuren. Ik vraag dus geen perfectie, geen onnodig dure materialen, enkel degelijk werk voor het plaatsen van dat nieuwe, waterdichte dak.
zondag 5 november 2017

Dakraam plaatsen type velux

Dakraam plaatsen (type Velux) Het gat moet nog gemaakt worden. Graag insectenwering , verduistering en goed geluid/isolerend glas.
dinsdag 24 oktober 2017

Scheidingsmuur te bekleden met leien

Een deel van de scheidigsmuur ongeveer 20 vierkante meter boven het schuine gedeelte van het dak bekleden met leien of gelijkaardig materiaal. Enkel esthetisch nut.
dinsdag 17 oktober 2017

Dak renoveren

Nieuw schilddak plaatsen (panlatten, onderdak en keramische-/kleidakpannen); oude pannen, panlatten, dakkapellen en schouwen verwijderen. Dak oppervlakte +/- 125 m².
vrijdag 13 oktober 2017

Vervangen verandaplaten

Vervangen 4 veranda platen ongeveer 1 m breed 3 m lang plus nieuwe afsluitrubbers.
vrijdag 13 oktober 2017

Vervangen golfplaten garage

Vervangen bestaande golfplaten door nieuwe voor licht hellend dak garages 9 x 9 m, geplaatst op te behouden houten bruggen alle +- 1,40 m.
maandag 9 oktober 2017

Dakkapel vervangen door 1 velux

Daar mijn dakkapel rot is zou ik deze graag willen vervangen door een dakvenster. Graag de werken kunnen uitvoeren voor 1 november.
vrijdag 6 oktober 2017

Dakgoot herbekleden

De bestaande bekleding van de dakgoten zijn pvc latjes. Er zijn er een aantal losgekomen en ik wil nu graag de houten dakgoot (oversteken) opnieuw laten bekleden. Graag 2 prijsvergelijkingen: -Opnieuw bekleden met pvc latjes - Bekleden met rockpanel 8 mm. Het gaat over de bestaande latjes verwijderen en leveren en plaatsen van de nieuwe bekleding. De totale lengte is +-30 m.
maandag 2 oktober 2017

Plat dak lekkage herstellen

Lekkage aan plat dak boven garage. Graag lek zo spoedig herstellen. Roofing.
zondag 24 september 2017

Klein hellend dak renoveren en bekleden

Herstellen van een klein hellend dak. Ook graag bekleden Dit is ongeveer 3 m². Nieuwe leien leggen , of een overzetdak.
zondag 24 september 2017

Hellend pannendak renoveren

De dakpannen zijn oud en dienen vernieuwd te worden. Ik weet niet in hoeverre de spanten nog voldoen. Ik denk het wel, maar je weet het niet. Er zit nu in het dak een kleine verspringing (voor ramen). In een hoek van de verspringing zit een lek(je). Bij het vernieuwen van het dak willen we eventueel de verspringen weghalen om de kans op lekken te minimaliseren. Het dak heeft twee schoorstenen. Het dak is niet geïsoleerd. Afhankelijk van de kosten willen we het ook laten isoleren, of het zelf achteraf van binnenin doen. Ik weet niet precies hoe schuin het dak is, maar het lijkt een vrij standaard hoek. De grootte van het zoldervlak is ongeveer 10 bij 8 meter.
vrijdag 22 september 2017

Hellend leien dak renoveren en isoleren

Dak renoveren: Huis uit 1952, houtwerk lijkt nog in orde. Momenteel leien zonder isolatie. Hellend dak over twee slaapkamers, bureau, badkamer, opbergruimte.
woensdag 20 september 2017

Dakkapel vervangen door 1 velux

Willen graag van een dakkapel over stappen naar een velux 98 cm op 100 cm.
woensdag 20 september 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Zadeldak met 3 veluxen: Het is de bedoeling om een bestaand dak te isoleren langs de buitenkant (binnenkant is afgewerkte zolder) ik vermoed dat er asbest platen gebruikt zijn als onderdak maar ben niet zeker, het is dus de bedoeling om de bestaande pannen te verwijderen, te isoleren tussen de balken 12 of 16 cm? Nieuw onderdak en pannen terug te plaatsen. Het zou de bedoeling zijn om te gelijkertijd, indien mogelijk zonnepanelen te laten plaatsen aan de zuidkant. De oppervlakte van dak (bij benadering) : 150 m²

Partners

Partners van Casius