Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
146 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

zondag 24 maart 2019

Daken voor garages plaatsen

Het gaat over 4 misschien 5 garages allemaal buren naast elkaar.Er licht nu asbest golfplaten op en die willen we zelf verwijderen in overleg met de firma die het nieuwe dak erop gaat leggen daarom dat we een offerte willen krijgen. We willen Anti condens dakplaten. Ik zal je de maten geven per dak. Dak 1) 6800 x 6100. Dak 2) 4700 x 6100. Dak 3) 6200 x 6100. Dak 4) 6800 x 6100. Deze is nog niet zeker de maten zijn 5000 x 6100. Er komen nog latten bij waarop die platen zullen bevestigd moeten worden en dan de schroeven om de platen vast te schroeven en van 4 garages moeten nog de afwerk platen van de nokken bijkomen die staan tegen elkaar de buren tegen de onze. En de volgende buren ook.
maandag 18 maart 2019

Herstellen golfplaten dak

Gat in golfplaten dak van garage na een storm. Herstellen en bestek aan te geven aan de verzekering Dak is van 1994 1 golfplaat kapot
maandag 18 maart 2019

Klein reparatie dakpannen

Door de wind is er schade aan mijn dak. Dit moet worden gepareerd. Het gaat over een dak met pannen
zondag 17 maart 2019

Hellend dak herstellen

De folie van het onderdak is voor 80% gescheurd/verduurd en dient vervangen te worden. Het lijkt te ingrijpend om hiervoor alle dakpannen eraf te moeten halen gezien de goede staat van de pannen (huis is 28 jaar oud). Er is ook (nog) geen sprake van vochtproblemen en het houtwerk is eveneens in goede staat. Voorkeur gaat er dan ook vooralsnog naar uit om het onderdak te plaatsen via de binnenkant. Totale dakoppervlakte bedraagt ca. 98m2 (een hellend dak van 74m2 en een van 24m2). De huidige isolatie is aangebracht op de vloer van de zolder.
zaterdag 16 maart 2019

Nazicht lekkage dak en dakgoot

Daar is vermoedelijk een lek in de afloop van het dak. In de berging en de WC-ruimte is er vocht. Plat dak. Gemakkelijk bereikbaar met ladder. Plat dak : roofing.
vrijdag 15 maart 2019

Dakgoot herstellen

de dakgoot aan de voorkant van het huis loopt niet af waar het hoort. De afvoer is rechts maar links blijft het overlopen.
vrijdag 15 maart 2019

Herstellen van afdak

Herstellen van afdak. Nadien eventueel renoveren .
vrijdag 15 maart 2019

Herstellen lekkende veranda

Onze veranda aan de noordkant met een roofing-bedekking lekt sinds een aantal jaren een beetje maar het wordt elk jaar meer en nu moeten we er zelfs een emmer onder plaatsen.
maandag 11 maart 2019

Weggewaaide dakpannen herleggen

Één weggewaaide dakpan vervangen (er zijn dakpannen beschikbaar) + Vijf à zes verschoven dakpannen terugplaatsen
maandag 11 maart 2019

Vervangen van daken 2 tuinhuisjes

Wij hebben storm schade opgelopen aan beide tuinhuisjes hiervan is de dakbedekking gedeeltelijk er afgewaaid . Daken vervangen 1x6m² 1X15m²