Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Limburg.

84 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isoleren en schoorsteen behandelen, dak vernieuwen, volledige dakrenovatie met Veluxen, sarkingdak laten plaatsen, isoleren dak oude hoeve en plaatsen dakramen, vernieuwen van het dak, renovatie van geheel dak, pannendak leggen, dak en plat dak vervangen, zadeldak renoveren, isoleren en vernieuwen van bestaand dak, plaatsen van nieuw dak, roofing dak te vervangen, nieuw dak plaatsen met isolatie, nieuwe dakpannen op hellend dak leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

donderdag 23 maart 2017

Nieuw dak of herstellen van dak tuinhuisje

Ik zou graag een nieuw dak willen laten maken op het tuinhuisje van 5m op 4m Houten planken aan de buitenkant (voor en achter) beginnen te rotten, zodat vochtplekken binnen te zien zijn. Deze houten planken zouden moeten vervangen worden + behandeld in teakkleur. De bitumeleitjes die nu rusten op houten platen, zou ik willen vervangen door een soort golfplaten. Hierbij moeten ook passende dakgoten gemaakt worden, zodat deze uitmonden in een grote regenton. Misschien kunnen de huidige hanggootjes nog gebruikt worden maar deze lopen niet schuin genoeg af zodat er water in blijft staan.
woensdag 22 maart 2017

Dakgoot vervangen zink of aluminium

Dakgoot vervangen: Ingewerkt in houten bekisting met dakpannen 1x 7m 2x 10m 1x2,5m 1x4,5m en ongeveer 4 afvoerpijpen totale lengte 16m . akgoot
dinsdag 21 maart 2017

Dakgoot herstellen en reinigen

Gat in dakgoot moet hersteld worden en dakgoten reinigen. +- 18 m dakgoot.
dinsdag 21 maart 2017

Opvoegen en impregneren schouw

De voegen van de schouw op het dak zitten vol met mos. Ik ben van plan om zonnepanelen te leggen en wil deze schouw eerst in orde hebben.
maandag 20 maart 2017

Dak vervangen door leien of pannen

Het hele dak vervangen door leien of pannen vanwege lekken.Gewoon dak van een alléénstaand huis
zondag 19 maart 2017

Plat dak herstellen en isoleren en lichtkoepel vervangen

Het plat dak van onze garage lekt. Ik wil het volledigvierkante meter) laten herstellen en isoleren. Er moet ook één lichtkoepel (100x150) vervangen worden.
zaterdag 18 maart 2017

Herstellen lek en vervangen zinken goten

Mijn woning is ongeveer 35 jaar oud en ik heb momenteel weer een lek (er druppelt water binnen.) Ook zijn de zinken goten aan vervanging toe.
zaterdag 18 maart 2017

Dakplaten veranda vervangen

Op mijn veranda liggen "plexi" platen, dubbelwandig en melkkleur (1,05 m x 3,5 m). Volgens mij zijn ze aan vervanging toe. Eéntje is juist deze morgen doorgebogen in de lengte tegen de muur met waterschade als gevolg. 5 in totaal.
vrijdag 17 maart 2017

Vervangen van golfplaten door trapezium metalen platen

Licht hellend dak boven garage,8mx8m. Momenteel liggen er golfplaten op (eternit) vervangen door trapezium metalen platen met anti condenszijde. Houtwerk is goed, zijkant afwerken met roofing
dinsdag 14 maart 2017

Dak herleggen met Ondatherm

Ik wil graag mijn golfplaten dak vervangen met ondatherm 1000 TL sandwichpanelen. Ik heb al het materiaal reeds aangekocht, maar zoek iemand voor de plaatsing ervan. Het betreft een gebouw met een dakoppervlak van 375 m². Het gehele profiel met steunbalken is reeds aanwezig.
maandag 13 maart 2017

Herstellen van dakoversteek in hout

Vermoedelijk door condens in de omkasting van de dakgoot zijn de platen/planken op sommige plaatsen aangetast door het vocht en dienen deze vervangen te worden.
maandag 13 maart 2017

Nieuw dak plaatsen in sandwichpanelen

Verwijderen metalen dak en plaatsen van sandwichpanelen.
maandag 6 maart 2017

Zinken dakbedekking leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van 100 m² gebogen zinken dakbedekking felswek. Dit is een getogen dak. Graag rond de maand juni de werken kunnen aanvangen.
vrijdag 3 maart 2017

Nieuw dak leggen

Aanbrengen van onderdak met tengellatten. Plaatsen van nieuwe panlatten 25x38mm (gedrenkt). Plaatsen van 2 dakramen ( 78 x 140 cm). Dakoppervlakte: 84m²
woensdag 1 maart 2017

Pannendak leggen

Nieuw groot dak in pannen leggen. Dit is een zadeldak met dakvensters en torentje. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 1 maart 2017

Losgekomen nok vervangen , ontmossen en coating aanbrengen

Het nok van ons dak (bestaat uit 2 delen - 1 hoger en 1 lager) is aan vervanging toe. Het huis is 35 jaar oud en, onder de nok pannen is het nog met cement opgevuld. Nu is dit cement aan het loskomen. Totale lengte is +/- 20 meter. Het is een alleenstaand huis. Graag laten ontmossen ook dit is een zadeldak zonder velux en zwarte pannen. Aan de zuidkant liggen zonnepanelen ongeveer een 24 stuks zonnepanelen. Hoeven er niet af gedaan te worden. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman, om de werken en prijs op te maken.
zondag 26 februari 2017

Vervangen van kornissen

Graag zouden we de kornissen willen vervangen; Nu zijn deze afgewerkt met plastieken planchetten de woning heeft roofing als dakbedekking. Bouwjaar is 1965.
zondag 26 februari 2017

Overzetdak plaatsen

Prijsofferte voor overzet dak plaatsen. Betreft een zadeldak. Ongeveer een 200 m².
zaterdag 25 februari 2017

Dubbelwandige koepels vervangen

Onze 5 koepels moeten vervangen worden/ nieuwe koepels. Waarvan twee moet open kunnen gaan. Dit is roofing waar ze op moeten geplaatst worden. Dubbelwandige koepels vervangen.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen van de dakgoten

Plaatsen van windplanken en herstellen van dakgoten.
dinsdag 21 februari 2017

Leien dak vervangen door pannen dak

Leien dak 200 m² vervangen door pannen er liggen wel zonnepanelen op. Er liggen 30 zonnepanelen op. Ter plaatse komen kijken door een vakman om een prijs op te maken.
vrijdag 17 februari 2017

Nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen

Zadeldak met pannen zonder onderdak, te renoveren. Nieuw onderdak, isolatie en nieuwe pannen of een overzet dak met isolatie. Er is een dakkapel.
dinsdag 14 februari 2017

Daklekkages nabij ornamenten herstellen

Waarschijnlijk is er een lek langs de ornamenten aan de zijgevel. Water/vochtvlekken in hoek plafond.
maandag 13 februari 2017

Schoorsteen laten afbreken en dichtmaken dak

Ongebruikte schouw steekt ongeveer 1 meter uit schuin dak, het dak start op ongeveer 6 meter hoogte en is met 45 graden helling, de nok is ongeveer 10 meter hoog. Leien dak moet doorgetrokken worden na weghalen van de schouw. Onder het dak moet de schouw blijven staan, enkel het buitengedeelte moet weg. 1 wand van de schouw heeft een nieuwe bepleistering nodig. De afbraak moet zorgvuldig gebeuren zodat stenen niet naar beneden kunnen vallen op het platte dak van de veranda. Oorspronkelijke leien heb ik nog op voorraad (recuperatie na inbouw van Velux ramen).
woensdag 8 februari 2017

Lichtstraat plaatsen hellend dak

Hebben een prijs nodig voor 2 of 3 glaspartijen in een hellend dak. Dit is zeer dringend.

Partners

Partners van Casius