Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
134 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

woensdag 19 september 2018

Twee dakramen vervangen en 1 verplaatsen

Ik zou graag 2 dakramen 114/118 laten vernieuwen en 1 verplaatsen ,ramen die een isolatiewaarde hebben van 1,0 en die het geluid goed dempen van het auto verkeer. Dit is een hellend dak.
woensdag 19 september 2018

Veluxen plaatsen

Twee veluxen plaatsen . Zijn reeds aangekocht. Afmeting 134 op 98cm en 78 op 98 cm . Ook hout aanwezig om de kaders in het dak te maken.
zondag 16 september 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Dakbedekking sijpelt door. Dak is nu op basis van osb platen bedekt met soort van roofing lamellen (plaatjes). Nieuw dak op tuinhuis plaatsen , dit is een hellend dak. Ongeveer 36 m².
vrijdag 14 september 2018

Velux dakraam plaatsen

Zou graag een velux dakraam plaatsen. Dit is een hellend dak. Afmetingen 45/55 cm.
donderdag 6 september 2018

Velux dakramen plaatsen op zolder

Wij willen voor een renovatieproject 2 dakramen plaatsen op zolder. Afmetingen 55 cm breed en 78 cm hoog zonder rolluik. Dakramen aan te kopen samen met vakman. Ook de gaten voor dakramen te plaatsen moet men nog plaatsen.
dinsdag 28 augustus 2018

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam plaatsen op zolderverdieping. Afmeting te bepalen ter plaatsen ; ongeveer 60 cm. dakraam in PVc
zondag 26 augustus 2018

Dakkapel plaatsen

Dakkapel langs de voorzijde zodat we een vaste trap naar zolder boven onze bestaande trap kunnen plaatsen.
dinsdag 21 augustus 2018

Oversteken bekleden met kunststof

Onze oversteken zijn nu nog bekleed met houten planken. Oversteken bekleden met kunststofplankjes, pvc.
zaterdag 18 augustus 2018

Roofing van balkon vervangen door epdm

Ik beschik over een balkon van ongeveer 2,5 m bij 4 meter dat 6 jaar geleden met roofing werd bekleed. Deze roofing staat vol bubbels en is een lappendeken van stukjes die haaks over elkaar liggen. Dit wil ik vervangen door epdm.
vrijdag 17 augustus 2018

Oud pannendak verwijderen en nieuw plaatsen

Dakrenovatie: verwijderen oud dak, plaatsen nieuw dak op bestaande gording. Standaard type gegolfde dakpan te voorzien (goede prijs/kwaliteit), isolatie 22cm rotswol (of vergelijkbaar), 2 veluxen GGL PK04 (94x98) te voorzien, onderdak, nieuwe dakgoot te voorzien aansluiten op bestaande afvoer. Afmeting dak lengte = 840 breedte = 600 nokhoogte = 320
woensdag 8 augustus 2018

Schoorsteen afbreken en opnieuw metsen

Schoorsteen op hellend dak afbreken en opnieuw metsen.
woensdag 8 augustus 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Dak van mijn tuinhuisje is versleten. Wil dit laten vervangen. Nu onduline, golfplaten. Afbreken en opruimen. Afmeting dak tuinhuis 4 op 4 m.
zondag 5 augustus 2018

Dakramen vervangen en rolluiken plaatsen

Ik wil 1 dakraam GHL 4 en 2 dakramen GHL 7 laten vervangen door dakramen met een kunststof binnenafwerking. Moeten niet van het merk Velux zijn. De GHL 7 ramen wil ik ook thermisch isoleren door een rolluik. De dakramen staan in een schuin dak met een hellingshoek van 40°.
zaterdag 4 augustus 2018

Vervangen rieten dak door dakpannen

Ik heb een woning met rieten dak, waar ik dakpannen wil opleggen. De woning maakt deel uit van een dubbelwoonst, de eigenares wil voorlopig haar rieten kap behouden. Ze maakt geen bezwaar dat ik voor dakpannen kies. Er moet dus wel een overgang naar riet worden voorzien. De 150m²
dinsdag 31 juli 2018

Aanleggen dakterras in bankirai

Wij zoeken iemand om een dakterras te plaatsen op ons plat dak. Dat bestaat nu uit roofing. Graag een composiet terras plaatsen, of een bankirai terras plaatsen. Graag ook een balustrade plaatsen 10 lopende meter. Oppervlakte van het dakterras is 25 m².
zondag 15 juli 2018

Vervangen kroonlijsten dak rondom alleenstaande woning

Miranti kroonlijst begin jaren 1980 vervangen door PVC kroonlijst. Dit is voor volledig rond het huis en de garage. Dit is een alleenstaande woning.
vrijdag 6 juli 2018

Dakgoten vervangen van vrijstaande woning

Dakgoten zijn versleten en moeten vervangen worden dit is een vrijstaande woning. Ongeveer 30 a 35 meter. Dat mag kunststof of zink zijn.
donderdag 5 juli 2018

Dakrand vernieuwen op bestaand plat dak

De dakrand vervangen met een oversteek van 4 cm. Totaal dakrand is 25 lopende meter dakbedekking is bitumen.
maandag 2 juli 2018

Golfplaten vervangen op garage

Huidige (asbest) golfplaten vervangen door nieuwe. Op losstaande garage van 30m² ongeveer. Midden in eventueel lichtdoorlatende stuk golfplaat plaatsen
zaterdag 30 juni 2018

Dak vernieuwen

We willen een volledig nieuw dak laten plaatsen. Hout is aan vervanging toe. We willen goede isolatie en liefst werken met sandwichpanelen. Hellend dak Opp 65m²
vrijdag 22 juni 2018

Vervangen van asbestleien van zadeldak

Ik wil mijn hoofd dak laten reinigen en mogelijks zonnepanelen plaatsen. De asbest leien vervangen. Dit is een zadeldak.
maandag 11 juni 2018

Vervangen golfplaten van tuinhuis

Graag zouden we onze golfplaten van vermoedelijk Eternit willen laten vervangen door stalen golfplaten. Het gaat om 12 golfplaten ( 2,13 m x 1,5 m ) en 4 vorstplaten. Alles is geschroefd. Weet niet of ze asbestvrij zijn. Deze zou ik graag laten vervangen door staalplaten kleur zwart (goede kwaliteit)
maandag 4 juni 2018

Asbest golfplaten dak tuinhuis en kippenhok vervangen

- Golfplaten (asbest) dak vervangen en vals plafond verwijderen (niet vervangen) van tuinhuis (op vals plafond bevinden zich ongedierte resten als gevolg van nesteling steenmarter). +/- 5m x 4m - Golfplaten (asbest) dak vervangen van kippenhok. +/- 3m x 3m - Enkele golfplaten (asbest) vervangen van afscherming. +/- 4m x 1m
maandag 4 juni 2018

Raam vervangen door dakkapel

Venster vervangen door een dakkapel afmetingen zijn 1.5 meter - 2 meter . Dat is voor een badkamer op het verdiep.
woensdag 30 mei 2018

Dakgoot herstellen

Dakgoot aan de zijkant van het huis lekt op 2 plekken en herstellingen zijn nodig. Gaat over een lengte van zo een 10 lopende meter.

Partners

Partners van Casius