Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
214 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

zaterdag 18 januari 2020

Dakgoot reinigen

Dakgoot (zadeldak) en regenput reinigen. Er komt onvoldoende water in regenput dus wellicht verstopping in dakgoten.
dinsdag 14 januari 2020

Nieuwe roofing leggen op plat dak

Bevindt zich in een rijhuis met 2 tegen elkaar liggende garages,is een garagedak met een kleine koepel in het midden, ik schat op ongeveer 30 m²
zaterdag 11 januari 2020

Bourgondische tegelpannen plaatsen op tuinhuis

Ik wil mijn dakpannen op mijn tuinhuis leggen. Afmeting is ongeveer 20m². Het gaat om bourgondische tegelpannen.
donderdag 9 januari 2020

Daklekkage verhelpen in overgang tussen twee daken

Sinds kort heb ik vochtvlekken op de plafond. Ik vermoed dat er een lek is op de scheiding van het hellend dak met pannen en een klein plat dak.
zondag 29 december 2019

Dakkapel plaatsen

Prive woning, waar we graag op het zadeldak een dakkapel wensen te plaatsen. Bij benadering, vermoed ik dat deze ongeveer 2m x 2m zal zijn. Materialen waarmee afgewerkt wordt, is in overleg (geen idee van de mogelijkheden).
zaterdag 21 december 2019

Dak van de carport vervangen

We willen het dak van de aluminium carport laten vervangen. Nu liggen er 5 acrylaat platen van ongeveer 3 m op 98 cm.
zaterdag 14 december 2019

Polycarbonaat platen plaatsen

Ik wil het zonnewerende glas vervangen door polycarbonaat platen, deze liggen op aluminium profielen. Het dak is 18 m². De profielen liggen op 1/2m van elkaar maar kunnen bv op 1 meter verlegd worden.
maandag 9 december 2019

Dak ontmossen, een lek herstellen en nieuwe dakgoten installeren

Leien dak ontmossen en nieuwe kap van de schoorsteen installeren. Er is ook een lek aan de andere schouw, vermoedelijk aan de overgang van schouw naar dak. Als laatste willen we de bestaande dakgoten reinigen, extra goten installeren aan het bijgebouw voor ongeveer 3m en die goten aansluiten op de leiding die naar onze waterput loopt.
maandag 9 december 2019

Afwatering plat dak in orde brengen

Garage heeft plat dak met koepel. Blijft veel water op staan. Ik wil dit graag laten oplossen. Afmeting ongeveer 3.8m x 7m. P
zondag 1 december 2019

Schoorstenen te renoveren op hellend dak

De 2 schoorstenen dienen gerenoveerd te worden. Voegsel is los en bovenste plaat dient misschien vervangen te worden. Ook dient de schouw terug wit geverfd te worden indien mogelijk.