Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
212 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

donderdag 14 november 2019

Vernieuwen dak, dakgoot en dakvensters plaatsen

Vernieuwen van dak. Pannendak. Ik schat een 60 vierkante meter. De schouw mag ook afgebroken worden en 2 dakvensters geplaatst worden
donderdag 14 november 2019

Plat dak vernieuwen

Plat dak 45m²- 5m op 8.70m. Plat dak vernieuwen. Nu heb ik er pvc op staan en wil graag epdm hebben.
vrijdag 8 november 2019

Plat dak renoveren

renovatie van plat dak 190m². Dient geïsoleerd te worden. 3 verluchtingen moeten geïnstalleerd worden (dampkap, badkamer, gasketel). 1 dakkoepel vervangen (94.5cm x 94.5cm). Dakranden dienen afgekast te worden. Nieuwe stenen voor op het dak.
dinsdag 29 oktober 2019

Deksteen plaatsen op schoorsteen

Wij hebben een nieuwbouwwoning met een landelijke schoorsteen. Deze gaat echter niet gebruikt worden en dient nog dicht gemaakt te worden. Wij dachten aan een deksteen uit arduin om bovenop de schouw te leggen.
dinsdag 29 oktober 2019

Hellend dak herstellen

Het betreft een zadeldak met pannen. Er moeten herstellingswerken uitgevoerd worden. Pannen zijn losgekomen, goten zijn moeilijk bereikbaar. Goten in koper.
maandag 21 oktober 2019

Plat dak renoveren

Renovatie plat dak van split-level woning.
woensdag 16 oktober 2019

Dak isoleren

Plat dak voor 24m² (extra kamer aan bestaand huis, gelijkvloers). Dakisolatie voor bovenstaande ruimte Lichtkoepel/-straat voor in bestaand plat dak. Voor de lichtkoepel denken we aan een 1m op 2m, wat de standaardmaten bedragen.
maandag 14 oktober 2019

Herstellen dak van appartementsgebouw

Er zijn een aantal pannen verschoven ( één dakpan ligt in de goot). We zouden die willen laten goed plaatsen, eventueel vastzetten. Appartementsgebouw 3 etages.
maandag 7 oktober 2019

Dakgoten herstellen

Ik heb een oude houten dakgoot van 6 meter lang. Ze lekt op de plaats waar de regenwaterpijp verbonden zit. En een gedeelte van de kunststof afdekplaten zijn afgewaaid. Deze zou gerenoveerd of vervangen moeten worden.
zondag 6 oktober 2019

Vervangen of herstellen veranda dak

Ik heb een polycarbonaatplaten veranda dak. Nu heb ik gezien dat er tussen sommige platen vocht en of water ontstaan is .