Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Limburg.

94 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw hellend dak plaatsen met veluxen, plat dak renoveren en isoleren, nieuw hellend en stuk plat dak plaatsen, zadeldak en dakkapel renoveren en isoleren, vernieuwen van dak, hellend en plat dak renoveren met isolatie, hellend en plat dak renoveren met isolatie, dakkapel in kunststof maken, nieuw hellend dak plaatsen, hellend dak renoveren en isoleren, renoveren en isoleren plat dak, hellend dak renoveren, hellend en plat dak renoveren met isolatie, schuin dak te renoveren, hellend en plat dak renoveren met isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

vrijdag 22 september 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Dak renoveren: Huis uit 1952, houtwerk lijkt nog in orde. Momenteel leien zonder isolatie. Hellend dak over twee slaapkamers, bureau, badkamer, opbergruimte.
woensdag 20 september 2017

Dakkapel vervangen door 1 velux

Willen graag van een dakkapel over stappen naar een velux 98 cm op 100 cm.
woensdag 20 september 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Zadeldak met 3 veluxen: Het is de bedoeling om een bestaand dak te isoleren langs de buitenkant (binnenkant is afgewerkte zolder) ik vermoed dat er asbest platen gebruikt zijn als onderdak maar ben niet zeker, het is dus de bedoeling om de bestaande pannen te verwijderen, te isoleren tussen de balken 12 of 16 cm? Nieuw onderdak en pannen terug te plaatsen. Het zou de bedoeling zijn om te gelijkertijd, indien mogelijk zonnepanelen te laten plaatsen aan de zuidkant. De oppervlakte van dak (bij benadering) : 150 m²
zondag 17 september 2017

Schouw waterdicht maken

De schouw is niet goed dicht er komt regen in. Aan de rechterzijde komt veel water binnen, aan de linkerzijde een beetje minder.
woensdag 13 september 2017

Herstellen van dak golfplaten na hagelstorm

Herstellen van dak veranda in polycarbonaat-golfplaten door hagelstorm. Dit is voor een bestek verzekering, zodra goedgekeurd wens ik zo snel mogelijk te laten maken.
maandag 11 september 2017

Ontmossen en coating zadeldak

Ik heb een zadeldak, waar op 1 kant mos zit en lak af is, dus ik stel voor alleen die kant te doen. Oppervlakte : 11 x 5 meter.
vrijdag 8 september 2017

Hellend en plat dak renoveren met isolatie

Renovatie met uitbreiding. Volledige dakvernieuwing met uitbreiding met plat dak. Voorgeschreven door architect is het opvullen van de kepers van 18 hoog met kurkkorrels. Sta open voor alternatieven in ecologische bouwmaterialen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 100 m² hellend dak
donderdag 7 september 2017

Dak isoleren en dakkapel bijplaatsen

Isoleren: Wij hebben een rijhuis gekocht. De vorige eigenaars hebben in 2010 het dak laten aanpassen. De dakconstructie en de pannen zijn nog goed. Maar de isolatiedikte is onvoldoende. Aan de straatkant is er een dak erker aanwezig. Wij willen graag dezelfde constructie aan de achterkant van het dak laten maken. Wij zijn op zoek naar iemand die ons daarmee kan helpen. Er staat nog geen datum op de uit te voeren werken. Maar we zouden het graag in 2018 in willen plannen.
zaterdag 2 september 2017

Isolerende dakplaten leggen op plat dak

Indien mogelijk zouden wij de geïsoleerde dakplaten willen plaatsen op een bestaand plat dak. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 40m²
zaterdag 2 september 2017

Dakkapel plaatsen op plat dak

Dakkapel plaatsen voor op plat dak. Kunststof. 3,5 m breeedte.
maandag 28 augustus 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Het is voor een recreatiewoning. De huidige dakbedekking bestaat uit hout met daarover shingles. We zouden graag de hele kap laten vernieuwen met geisoleerde dakpanplaten. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 14 x 3. 5 een kant en 14 x 2. 5 andere kant Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Stalen dakplaten / dakpanplaten Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
maandag 21 augustus 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Volledige renovatie van het dak : pannen+ hout. De oppervlakte is ongeveer 8 m op 11 m x 2. Bekleden met pannen.
maandag 21 augustus 2017

Nieuw hellend dak voor nieuwbouw

Nieuwbouw klassieke / landelijke stijl. Nieuw hellend dak voorzien van een dakkapel. Oppervlakte dak ter plaatse komen zien...of plannen.
maandag 14 augustus 2017

2 Lichtkoepels plaatsen

Momenteel regent het binnen via de lichtkoepels. Het zijn vierkantige bolvormige lichtkoepels. Ik zou dus zeer blij zijn als iemand mij zo snel mogelijk zou kunnen helpen - ook met advies over meten en aankoop. Graag ter plaatse komen kijken, is dringend.
zondag 13 augustus 2017

Dak van veranda vervangen

Het polycarbonaatdak van de veranda moet worden vervangen. Door leeftijd van het dak en inwerking van de elementen zijn de platen beschadigd en lekt het nu binnen. Vloeroppervlak is 4x6 meter. Nieuwe dakbedekking hoeft geen polycarbonaat te zijn, mag gerust iets ander / beter zijn.
vrijdag 11 augustus 2017

Dak van hoeve vernieuwen

Vernieuwing dak van vierkantshoeve bij totaalrenovatie. 350 vierkante meter. Er moeten dakpannen of stalen dakplaten opkomen. Afhankelijk van mogelijkheden. Het kan zijn dat er asbest moet verwijderd worden.
donderdag 3 augustus 2017

Dakkapel plaatsen op schuin dak

Dakkapel van 3,4 meter breedte in schuin dak plaatsen. Het betreft een pannendak
maandag 31 juli 2017

Vervangen dakbalk

Een dakbalk is deels rot. Te vernieuwen van dakbalk.
maandag 31 juli 2017

Dakkapel plaatsen in zadeldak

Zadeldak 37°. Keuken zit eronder. Deel van muur eruit halen en zo een dakkapel plaatsen. Moet ongeveer twee meter breed zijn. Venster zou tot op de grond moeten komen.
maandag 31 juli 2017

Maken van een schouwkap

Maken/plaatsen van een schouwkap. Is een appartementsgebouw.
zondag 30 juli 2017

Golfplaten verwijderen op dak carporten en nieuw leggen

Ik wil graag het golfplaten dak van de carport/kippenkot laten verwijderen en een nieuw laten leggen. Tussen 30 en 40 m².
woensdag 26 juli 2017

Plaatsen van schoorsteenplaat

Op onze schoorsteen zou een schoorsteenplaat moeten geplaatst worden zodat het niet binnenregent (schoorsteen tussen 9 a 10 m hoog).
zaterdag 22 juli 2017

Afbreken schoorstenen en dichten van opening in dak

Ik wil graag 2 schoorstenen bovendaks laten verwijderen en dan terug dicht laten leggen met pannen.
woensdag 19 juli 2017

Plat dak garage renoveren

Een dak van garage vernieuwen, linex is rot en dak lekt. Dus oud dakbedekking verwijderen, nieuwe platen en roofing aanbrengen. Oppervlakte van dak 24 m². Moet EPDM of roofing op komen.
vrijdag 14 juli 2017

Dak vervangen van schuur

Het dak van de schuur moet vervangen worden, nu bestaat het uit roofing golfplaten, maar ik wil het laten vervangen door metalen golfplaat. Het schuurtje is 5 x 8 meter, met een zadeldak.

Partners

Partners van Casius