Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
162 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

vrijdag 12 juli 2019

Deksteen schoorstenen verlagen

Wegens niet gebruik van schoorsteen wensen wij voetjes onder desksteen van schoorsteen te laten verwijderen. Gevelhoogte ongeveer 12 meter. Het betreft 2 schoorstenen.
woensdag 10 juli 2019

Vervangen van 2 veluxramen

Graag zou ik 2 veluxramen vervangen en plaatsen. De veluxramen moeten voorzien zijn van vaste vliegenders en verduisteringsgordijn.
donderdag 4 juli 2019

Dakdoorvoer maken in hellend dak

Installatie van een dakdoorvoer (hellend dak) voor de ventilatie van badkamer. Deze komt voorlopig op een zolderruimte (1ste verdieping onder het dak) uit. Vanuit deze zolderruimte moet de afvoerbuis aangesloten worden op een nog aan te brengen ventilatieschouwtje op het dak. Het een betreft een vrijstaande woning (type fermette), dak is heel makkelijk bereikbaar.
zondag 30 juni 2019

Constructie met polycarbonaatplaten vervangen

Tijdens de laatste storm is een constructie op het plat dak boven de woonkamer beschadigd. Het gaat om een constructie van profielen met polycarbonaatplaten van ongeveer 1m op 2m. Zowel profielen als polycarbonaatplaten moeten vervangen worden. Platen moeten zowel isolerend als hittewerend zijn, 32mm.
dinsdag 25 juni 2019

Herstellen zijkant dakgoot

De zijkant van de dakgoot achteraan is het hout verrot en dient vervangen te worden. De PVC- bedekking van dat stuk is nog beschikbaar. De dakgoot bevindt zich achteraan de H.O. bebouwing met verdieping.
maandag 24 juni 2019

Dak renoveren en isoleren

In eerste instantie het dak moet verbreed worden, want nu is in 3 gedeeltes en moet maar 1 worden. En als het mogelijk is ook een beetje verhogen aan de kanten zo dat u moet niet meer bukken. Er moeten pannen op komen. Men moet ook isoleren.
zondag 23 juni 2019

Dakgoten herstellen of vervangen

De 3 dakgoten hangen tegen beton en zijn vastgemaakt onder leien. Lengte ongeveer 7.80 m, 9,00 m en 1,00 m. Te herstellen of vervangen.
zondag 23 juni 2019

Verandadak herstellen

Vervangen van 2 polycarbonaat platen dubbelwandig. 3,5m x 1,14m en 3,5m x 1,13m. 5 dubbele rubbers
woensdag 19 juni 2019

Dakgoot met trespa bekleden

De plastieken plankjes die tot op heden als bekisting dienden voor de dakgoot zijn tijdens een storm gaan vliegen. We leven in een rijhuis met een gevel van een kleine 5 meter breed en zouden graag de dakgoot met zwarte Trespa laten bekleden. Aan de achtergevel moet de bekleding van de dakgoot ook opnieuw gebeuren, hierbij zouden we het prijsverschil willen weten tussen zwarte Trespa en een gewone zwarte goot die bloot ligt.
dinsdag 18 juni 2019

Schoorsteen bekleden

Ik heb 5 jaar geleden een overzetdak laten plaatsen, waarbij de originele schoorsteen werd behouden. Deze werd wel ingeslepen en nieuw lood geplaatst. Echter ziet deze er door roetafzetting niet meer mooi uit en zou ik deze willen laten bekleden in dezelfde kleur als het dak (antraciet).