Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
130 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

maandag 11 juni 2018

Vervangen golfplaten van tuinhuis

Graag zouden we onze golfplaten van vermoedelijk Eternit willen laten vervangen door stalen golfplaten. Het gaat om 12 golfplaten ( 2,13 m x 1,5 m ) en 4 vorstplaten. Alles is geschroefd. Weet niet of ze asbestvrij zijn. Deze zou ik graag laten vervangen door staalplaten kleur zwart (goede kwaliteit)
maandag 4 juni 2018

Asbest golfplaten dak tuinhuis en kippenhok vervangen

- Golfplaten (asbest) dak vervangen en vals plafond verwijderen (niet vervangen) van tuinhuis (op vals plafond bevinden zich ongedierte resten als gevolg van nesteling steenmarter). +/- 5m x 4m - Golfplaten (asbest) dak vervangen van kippenhok. +/- 3m x 3m - Enkele golfplaten (asbest) vervangen van afscherming. +/- 4m x 1m
maandag 4 juni 2018

Raam vervangen door dakkapel

Venster vervangen door een dakkapel afmetingen zijn 1.5 meter - 2 meter . Dat is voor een badkamer op het verdiep.
woensdag 30 mei 2018

Dakgoot herstellen

Dakgoot aan de zijkant van het huis lekt op 2 plekken en herstellingen zijn nodig. Gaat over een lengte van zo een 10 lopende meter.
maandag 28 mei 2018

Dakkapellen plaatsen

Dakkapellen plaatsen van 8,2 meter breed . we gaan binnen 5 maanden beginnen bouwen
vrijdag 25 mei 2018

Herstellen dak veranda

We hebben een veranda van ongeveer 40m². Het dak is momenteel met metalen golfplaten bedekt. Door hevige regen en ouderdom zijn de platen wat gaan doorhangen. We wensen daarom ons dak te vernieuwen en het liefst terug met metalen golfpalen .
woensdag 23 mei 2018

Lichtkoepels vervangen

Vernieuwen van de bestaande lichtkoepel, afmetingen 1mx2m
maandag 21 mei 2018

Dakkapel plaatsen op zadeldak

Dakkapel plaatsen. Het is een zadeldak, soort dakkapel is te bespreken met de vakman.
donderdag 17 mei 2018

Bkleden dak oversteken en vervangen regenbuizen

De dak oversteken opnieuw bekleden oppervlakte +/- 13 m² . En de pvc regenbuizen vervangen door zinken buizen lengte +/- 14 meter.
vrijdag 11 mei 2018

Polycarbonaatplaten vervangen

Door hagelschade willen we graag enkel polycarbonaatplaten vervangen van onze veranda. Er zijn een 4 tal platen stuk. Ze zijn ongeveer 5 meter lang. mogelijk ook het geheel van 50m² doen ipv een deel te vervangen.
maandag 7 mei 2018

Dak carport herstellen

Carport van 5,50 m op 6,50 m. Dak is er vanaf, omwille van stormschade. Dak was bestaande uit metalen golfplaten.
donderdag 3 mei 2018

Bourgondische tegelpannen plaatsen

Wij zoeken iemand om een dak in oud Bourgondische tegelpannen op ons tuinhuis te plaatsen. Gaat om een zadeldak en het is ongeveer 35 m². Tegelpannetjes hebben we al.
woensdag 2 mei 2018

Schoorsteenplaat vervangen

Momenteel ligt er een betonplaat op schouwplaat, deze is aan vervanging toe. Dient dus afgehaald en nieuwe opgelegd te wordne. Afmetingen ongeveer 110/60 cm. Kan ook met 2 kleinere platen indien tussensteun geplaatst.
maandag 30 april 2018

Hellend dak vervangen door plat dak en veluxen plaatsen

Ik wil graag het hellend dak laten vervangen door een plat dak. Het 2de deel dat lager ligt is al verbouwd geweest met een plat dak. De oppervlakte is 64m² Materiaal aan te kopen via de vakman . ook 3 ramen vervangen naar dubbel glas 2,40 x 80H 2 vaste ramen 240x210 1deur standaard afmetingen Allemaal in melkglas
maandag 30 april 2018

Lek in dak herstellen

Lekkage opsporen en herstellen,schuin leien dak vanaf 2de verdiep met een oppervlakte van 100m² lekt onder aan het dak zo tot op het eerste verdiep.
vrijdag 27 april 2018

Velux plaatsen

Wij willen 1 bijkomende velux laten plaatsen. Velux moet komen in de zolderruimte onder het pannendak. Gewenste afmetingen is nog te bepalen.
dinsdag 24 april 2018

Dak garage vervangen

Het verwijderen van het oude dak (golfplaten, mogelijk met asbest) en het plaatsen van een nieuw simpel dak, zonder isolatie (ik sta open voor suggesties). Het betreft ongeveer 60 m². Het lekt op sommige plaatsen.
zondag 22 april 2018

Herstellen van lekkend verandadak

Er is waterinsijpeling op 2 plaatsen aan 2 profielen van het aluminium veranda dak. Op zoek naar een vakman die dit kan herstellen of de dakplaten te vervangen.
zaterdag 14 april 2018

Vervangen leien dak door dakpannen en isoleren

Hellend dak 200 m² leien vervangen en isoleren.
zaterdag 14 april 2018

2 dakramen plaatsen

Graag hadden we een offerte ontvangen voor het bestellen en plaatsten van 2 dakramen. Beide ramen zijn 106cm breed en 110cm hoog.
woensdag 11 april 2018

Zadeldak renoveren

Ons dak moet men helemaal vernieuwd worden. Men moet dit isoleren, de dakpannen vernieuwen en een onderdak maken.
donderdag 5 april 2018

Vervangen van oude lichtkoepel

Het betreft het vervangen van de oude lichtkoepel dagmaat 100 x 200. De huidige koepel is vast en de nieuwe zou handmatig open moeten kunnen dit in opaal en goed geïsoleerd.
donderdag 5 april 2018

Kroonlijsten en dakgoten vervangen

De kroonlijsten en dakgoten dienen vervangen te worden. Halfopen bebouwing en alle 3 zijden moeten worden vervangen.
woensdag 28 maart 2018

Schoorsteen vergroten

Dakwerken: Pellet kachel aangesloten op schouw met enkel schouwpotten heeft afhankelijk van het weer en pellets last van rook terugslag. Schoorsteen komt niet boven het dak uit -> Verlengen / verhogen Momenteel enkel schouwpotten, misschien een buis voorzien in de schoorsteen.
donderdag 22 maart 2018

Vervangen koepel in kunststof

We hebben een vierkante, bolle lichtkoepel die gebarsten is en daardoor lekt. Is van kunststof. Graag vervangen.

Partners

Partners van Casius