Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
111 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Limburg:

maandag 11 december 2017

Herstellen of vervangen dakgoot

Heb een lek aan mijn dakgoot en zou graag een offerte hebben van het herstellen of vervangen van de dakgoot. Ongeveer 15 meter lengte. Rijhuis met zadeldak uit pannen.
vrijdag 8 december 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Wij willen graag ons dak vernieuwen en moeten ook nieuwe draagbalken worden geplaatst indien nodig. De oppervlakte van het dak weten we niet vanbuiten. De bedekking moet gebeuren met pannen of platen, dit is te bespreken met de vakman. Er moet geen asbest worden verwijderd en ook de isolatie is reeds in orde.
dinsdag 5 december 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

In een hellend dak een uitbouw, dakkapel plaatsen. Afmeting 3,5 m. Dakkapel in kunststof.
vrijdag 1 december 2017

Plat dak renoveren

Plat dak garage aansluitend keuken. Momenteel roofing. Opnieuw roofing op te leggen ofwel EPDM. Bijbouw van keuken ook te doen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 24 + 6 m². (garage + keuken) Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Roofing, EPDM
woensdag 29 november 2017

Dakkapel plaatsen

Er moet ter plaatse gekeken worden. Een dakkapel plaatsen. Afmetingen : 2. 50 meter breed -hoogte 1. 50 m Dakkapel plaatsen.
maandag 27 november 2017

Vernieuwen of herstellen dak zonder isolatie

Volledige dak vernieuwing of wel renovatie. Het is een hellend dak zonder veluxen.
donderdag 23 november 2017

Dakgoot vervangen

Dakgoot in zink te vervangen. Afmetingen: 12 meter recht van links naar rechts.
maandag 20 november 2017

Plaatsen van dakramen

Plaatsen van FAKRO dakramen: - 2 FTU-V G61 (114 x 140) - 3 FTU-V G61 (114 x 140) - 2 FTT/U R3 (134x140) verder hadden we graag de Lia waarde geweten voor de FTT en FTU-V G61.
maandag 20 november 2017

Lekken in verandadak herstellen

Er is lekkage op 2 plaatsen op de verbinding tussen dak en veranda. Ongeveer 6 meter lang.
maandag 20 november 2017

Dakgoten vernieuwen en lek herstellen

Lekkage in dak en nazicht tot vervanging van dak en nakijken tot vernieuwen van dakgoten. Puntdak met dakpannen.
zondag 19 november 2017

Golfplaten vervangen door sandwichpanelen

Golfplaten op twee stallen vervangen door sandwichpanelen, geïsoleerd of niet, maar dan wel met anti-condensdoek op platen. In elk dak dienst ook één luchtdoorvoer voor ventilator te komen van ongeveer 80 x 80 cm.
donderdag 16 november 2017

Dak vernieuwen en isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : zolder is ongeveer 7 cm geisoleerd, gyproc-platen, als afwerking, met pleisterwerk. Er is GEEN onderdak(scherm denk ik) +ofWat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : grondplan : lengte= 10 meter/ br:= 6 meter (denk dat het een 45 gr. Hellend dak is) , Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
woensdag 15 november 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Half dak vernieuwen en isoleren. 2 erkers vernieuwen. Volledige onderzijde dak vernieuwen met trespa. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
woensdag 15 november 2017

Herstellen veranda dak in polycarbonaatplaten

Als tussen profiel bij polycarbonaatplaten bevindt zich rubber. Hier en daar lekt er water. Kan iemand het herstellen of aluminiumprofielen plaatsen?
maandag 13 november 2017

Bekleden van dakgoot met deeplas panelen

Door de hevige wind van een maand geleden is de oude bekleding van de dakgoot vooraan en een deel van de bekleding van de zijgevel van ons huis naar beneden gekomen. Dus had ik graag de offerte ontvangen om de dakgoot te bekleden met deeplas panelen in de kleur antraciet/houtstructuur. Voorgevel is ongeveer 8 meter.
donderdag 9 november 2017

Reparatie zinken dakgoot

De dakgoot lekt en zou moeten gedicht worden met een bitumenlaag of iets dergelijks. Herstellen van de dakgoot.
dinsdag 7 november 2017

Velux vervangen

Ik wil een VELUX dakraam GGL(van 1997) vervangen in de badkamer. Zowel het hout van het dakraam als de interieurafwerking zijn serieus door vocht aangetast. (zie foto's in bijlage) Graag prijzen voor zowel houten als kunststof dakraam.
zondag 5 november 2017

Dakkapel op pannendak plaatsen

Pannendak. Breedte wordt 4 meter en hoogte 2 meter.
zondag 5 november 2017

Dak van veranda vernieuwen

Het huidig dak van de veranda moet afgebroken worden en moet opnieuw geplaatst worden. Breedte veranda ongeveer 5 meter, lengte van te leggen platen ongeveer een meter of 3. Moet geïnstalleerd worden tegen het huis en rust op 3 bestaande en te behouden glazen deuren. Ik vraag dus geen perfectie, geen onnodig dure materialen, enkel degelijk werk voor het plaatsen van dat nieuwe, waterdichte dak.
zondag 5 november 2017

Dakraam plaatsen type velux

Dakraam plaatsen (type Velux) Het gat moet nog gemaakt worden. Graag insectenwering , verduistering en goed geluid/isolerend glas.
dinsdag 24 oktober 2017

Scheidingsmuur te bekleden met leien

Een deel van de scheidigsmuur ongeveer 20 vierkante meter boven het schuine gedeelte van het dak bekleden met leien of gelijkaardig materiaal. Enkel esthetisch nut.
dinsdag 17 oktober 2017

Dak renoveren

Nieuw schilddak plaatsen (panlatten, onderdak en keramische-/kleidakpannen); oude pannen, panlatten, dakkapellen en schouwen verwijderen. Dak oppervlakte +/- 125 m².
vrijdag 13 oktober 2017

Vervangen verandaplaten

Vervangen 4 veranda platen ongeveer 1 m breed 3 m lang plus nieuwe afsluitrubbers.
vrijdag 13 oktober 2017

Vervangen golfplaten garage

Vervangen bestaande golfplaten door nieuwe voor licht hellend dak garages 9 x 9 m, geplaatst op te behouden houten bruggen alle +- 1,40 m.
maandag 9 oktober 2017

Dakkapel vervangen door 1 velux

Daar mijn dakkapel rot is zou ik deze graag willen vervangen door een dakvenster. Graag de werken kunnen uitvoeren voor 1 november.

Partners

Partners van Casius