Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakkapel plaatsen:

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen in een pannendak. Afmeting 450 x 180. Kleur Antraciet.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Alken (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel plaatsen uit heel België:

Dakwerken uitvoeren

Momenteel bevindt zich een lek in het dak waardoor bij hevige of veel regen het water in een kamer druppelt. Dit is een hellend dak met dakpannen met een dakkapel hierin verwerkt. Het dak is nog in redelijk goede staat maar is niet geïsoleerd. Ik overweeg om het ganse dak te vernieuwen en te laten isoleren. Hieronder wat informatie: -Tussen de straat en het huis is ruimte om materiaal en/of machines te plaatsen -De zinken goten zijn recent, maar aan de dakkapel dienen de goten nog vervangen te worden. -Half open bebouwing. Het dak ligt lager dan dat van de buren

Dakkapel plaatsen

1 of 2 Dakkapel(len) plaatsen met opp. van 3.5m x 1.5m en 2.5m x 1.5m. De rest van het dak isoleren. Dak is in totaal ong. 10m x 5m.

Plannen van dakkapel

Ik wil een dakkapel laten plaatsen. Ik weet niet of dit mogelijk is en of hiervoor vergunningen nodig zijn.

Bouwvergunning en tekeningen voor plaatsen dakkapellen

Plannen opmaken om dakkapel te plaatsen. Vergunningen aanvragen.

Maken van bouwontwerp

Ontwerp maken voor het plaatsen van een dakkapel en vaste trap naar zolderverdieping. Ook helpen bij kiezen van materialen en indienen van aanvragen.

Dakkapel plaatsen

een schuin dak +/_ 45° willen wij 2 dakkapellen van 3m breed en 2 dakkapellen van 2,5m breed waar wij nu eigenlijk ramen van 2m br en 1m h hebben voorzien. Het gebouw loopt in een H structuur dus 2 dakkapellen in de ene vleugel en 2 dakkapellen in de andere vleugel. in het verbindingsstuk tussen beide vleugels is 12 meter. aan beide zeiden van het verbindingsstuk hadden we graag een uitbouw van 9m lengte. nog geen rekening houden met ramen daarin moeten wen nog met onze architecten verder bekijken.

Dakkapel plaatsen

Aan de achterkant van ons huis waar onder de dak nu 3 ruimtes zijn (2 slaapkamers en 1 badkamer), zouden ze ofwel 2 dakkapellen (enkel voor slaapkamers) of 1 doorlopend over de volledige brede van een dak willen plaatsten. Gevel is 11,5 breed.

Fakman plaatsen in dakkapel

Dakpan uithalen, gat in onderdak boren, fakman met kapje voor ventilatie uitstoot plaatsen in dakkapel van badkamer. 1e verdiep.