Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bilzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Bilzen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Bilzen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Bilzen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Bilzen:

Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen

Wij hebben een lekkage in de hoek van ons hellend dak, niet zeker dat het ons dak is, eventueel kijken voor nieuw dak, aangezien deze al meer als 30 jaar staat. Leien dak.

Schoorsteen afbreken

Momenteel staat er bij ons in het midden van het dak nog een schouw. Deze zou weg moeten, hij steekt twee meter boven het dak uit. Verwijderen tot de onderkant van het dak en het dak dichten.

Golfplaten vervangen op garage

Huidige (asbest) golfplaten vervangen door nieuwe. Op losstaande garage van 30m² ongeveer. Midden in eventueel lichtdoorlatende stuk golfplaat plaatsen

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel van 3 m breedte in PVC.

Afbreken schoorsteen en vervangen door inox buis

Ik zoek iemand om mijn stenen schoorsteen af te breken tot onder de dakpannen en van daaruit een inox buis te plaatsen. Het gaat om een schoorsteen van 3 meter met een blauwstenen afdekplaat.

Uitvoeren van dakwerken

Dakwerken : Oppervlakte 44 m² nok 4. 75 m². Rietwerken en houtconstructie en isolatie

Herstelling van veranda dak

Ik heb lekken aan mijn veranda (Polycarbonaatplaten). Lek aan de goot en aan de latten aan het dak.

Plaatsen onderdak,kepers,latten en blauwe pannen

Werken aan het dak: Nu ligt er snel dek, en het is een piramide dak. Er moet ook een onderdak komen, kepers,latten en dan de blauwe pannen. Graag een offerte van de pannen prijs per m².

Herstellen en vernieuwen van het dak

Een water en winddicht dak maken, geen isolatie Dit betreft een zadeldak. Er moet 1 balk vervangen worden. Dakpannen. Dakgoten rondom. Er zou 1 verticale balk moeten vervangen worden. Graag ter plaatse komen om te zien.

Dakgoot vervangen/herstellen

Dakgoten lekken. Onderbekleding in hout begint te rotten. Dakgoten repareren en bekleding vervangen door "plastic". Omtrek ong. 40 m. Leien nazien: enkele ontbreken ?