Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bocholt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Bocholt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Bocholt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Bocholt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Bocholt:

Schade dakpannen herstellen

Er zijn een aantal dakpannen weggewaaid vanwege de storm, graag laat ik dit vervangen.

Polycarbonaat platen plaatsen

Ik wil het zonnewerende glas vervangen door polycarbonaat platen, deze liggen op aluminium profielen. Het dak is 18 m². De profielen liggen op 1/2m van elkaar maar kunnen bv op 1 meter verlegd worden.

Dak en dakgoot van de stacaravan vervangen of repareren

Ik krijg water binnen. Aan het dak is niet direct iets te zien, maar de vorige eigenaar heeft er andere dakgoten aangehangen die niet bestemd zijn voor een stacaravan.

Vervangen van 2 bestaande Velux dakramen

Vervangen van 2 bestaande Velux dakramen met alléén de rolluiken die elektrisch.

Vervangen leien dak door dakpannen en isoleren

Hellend dak 200 m² leien vervangen en isoleren.

Dakpannen vervangen na storm

Door de harde wind zijn paar dakpannen van onze tuinhuisjes gevallen en gebroken. Het zou gaan om ongeveer 10-15 pannen die ik wil laten vervangen.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Vervangen van leien door andere dakbekleding. Totale oppervlakte: 110 m². Mogelijk asbest verwijderen.

Roofing met isolatie op garage plaatsen

Wij zijn ons huis aan het renoveren en tegen ons huis willen we een garage van 8 m bij 6 m plaatsen. Wij zijn op zoek naar iemand die er roofing op kon branden met 8 cm isolatie. Oppervlakte is ongeveer 48 m².

Lambrisering plaatsen en dakwerken-lekkende goot

Lambrisering plaatsen en lichte dakwerkzaamheden. De goot lekt, er zou een nieuwe goot moeten geplaatst worden. Vakman ter plaatse komen kijken.

Herstellen van lek

Waarschijnlijk is het herstellen van een lek voorlopig voldoende. Aan de schoorsteen mag nazicht gebeuren. Graag ook nazicht dak naar kosten toekomst toe.Wij kopen het huis binnenkort maar willen een realistische schatting van de kosten betreft dak, ramen en aardgas.