Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Diepenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Diepenbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Diepenbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Diepenbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Diepenbeek:

Hellend dak isoleren en onderdak plaatsen

Onderdak plaatsen. Dak isoleren. Houtconstructie nog in prima staat. Betreft een hellend dak van 100m².

Schoorstenen bekleden

2 Schoorstenen bekleden met leien of trespa. Slorpen momenteel veel water op en zakwater komt in kamers binnen.

Polycarbonaatplaten vervangen op veranda

Bestaande dak vervangen met polycarbonaat platen . Dak : 20 m².

Dakgoten herstellen of vervangen

De 3 dakgoten hangen tegen beton en zijn vastgemaakt onder leien. Lengte ongeveer 7.80 m, 9,00 m en 1,00 m. Te herstellen of vervangen.

Schoorsteen bekleden

Ik heb 5 jaar geleden een overzetdak laten plaatsen, waarbij de originele schoorsteen werd behouden. Deze werd wel ingeslepen en nieuw lood geplaatst. Echter ziet deze er door roetafzetting niet meer mooi uit en zou ik deze willen laten bekleden in dezelfde kleur als het dak (antraciet).

Dakgoten vervangen of herstellen

Ik zou graag al de dakgoten laten vernieuwen en de kroonlijsten mee laten vervangen. Dakgoten nu in zink. Kroonlijsten in PVC. Verschillende stukken : 6 tal m vooraan en achteraan 2 m.

Herstellen dak veranda

We hebben een veranda van ongeveer 40m². Het dak is momenteel met metalen golfplaten bedekt. Door hevige regen en ouderdom zijn de platen wat gaan doorhangen. We wensen daarom ons dak te vernieuwen en het liefst terug met metalen golfpalen .

Dakkapel plaatsen op zadeldak

Dakkapel plaatsen. Het is een zadeldak, soort dakkapel is te bespreken met de vakman.

Kletterende regenpijp aanpakken

Onze regenpijp uit aluminium maakt een knik van ongeveer 45° graden naar binnen ter hoogte van onze woonkamer. Het gevolg tijdens en na een regenbouw is het storend geluid van druppels en waterstralen, zelfs tot uren na de regenbui. Het is niet gunstig voor de nachtrust en niet gezellig als we inde woonkamer naar tv kijken. De oplossing is imo enkel langs binnen aan te brengen. We zouden graag willen dat de pijp geluidenvrij is en dat de buitenkant weer mooi afgewerkt wordt.

Een grote lichtkoepel vervangen op plat dak

Er moet de lichtkoepel op mijn dak vervangen worden. In maten is deze redelijk groot, rond 2 meter lang denk ik. De koepel dient ook door vakman besteld worden.