Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Genk:

Vervangen van golfplaten

Oude golfplatendak met asbest op garage vervangen door nieuwe. Het betreft: 2 x 2.4m x 6.5m. 1 x 2.4m x 5.2m. 1 x 1.7m x 4.3m. Graag ijzer met vilt.

Nieuw dak leggen

Het leggen van een nieuw dak op mijn oude stal Het dak is ongeveer 20m².

Lichtkoepel plaatsen

Onze lichtkoepel is kapot gegaan door de laatste storm. Nu zou ik dat toch graag gemaakt zien want ik vrees anders een beetje voor een lekkage in huis, dus ik zou dat graag zo snel mogelijk opgelost zien. Het gaat om een elektrisch, driewandige, acrylaat, lichtkoepel. 100x130cm.

Dakgoot reinigen

Reinigen dakgoot van 7-8m voorkant woning 10m hoog.

Dakgoot herstellen

PVC dakgoot van 5-6m ontstoppen of herstellen. Niet goed zichtbaar of ze verstopt is of kapot is.

Vervangen dak van tuinhuis

Nieuw plat dak plaatsen op tuinhuis 3m x 5m. Voorheen roofing maar nu graag duurzame bekleding.

Pannendak herstellen

Door de storm zijn er dakpannen verschoven en een aantal dakpannen weg . Op minstens 1 plaats is bekend dat er een lek is ontstaan door de schade. Daar komt het water binnen op de slaapkamer van de dochter. De eerste foto is waar ik het lek op de zolder heb kunnen constateren . Uiteraard wil ik weten of er nog andere lekkages zijn.

Daklekkage verhelpen in overgang tussen twee daken

Sinds kort heb ik vochtvlekken op de plafond. Ik vermoed dat er een lek is op de scheiding van het hellend dak met pannen en een klein plat dak.

Dakramen plaatsen en verwijderen schouw

Dakramen laten plaatsen + groot zoldervenster + verwijderen van schouw

Hellend dak herstellen

Het gaat om stormschade te herstellen, pannen terug plaatsen en nok terug dicht maken.