Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Genk:

Dakgoot herstellen

De regenpijp lekt bij het gedeelte van de bocht.

Velux dakraam plaatsen

Zou graag een velux dakraam plaatsen. Dit is een hellend dak. Afmetingen 45/55 cm.

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam plaatsen op zolderverdieping. Afmeting te bepalen ter plaatsen ; ongeveer 60 cm. dakraam in PVc

Roofing van balkon vervangen door epdm

Ik beschik over een balkon van ongeveer 2,5 m bij 4 meter dat 6 jaar geleden met roofing werd bekleed. Deze roofing staat vol bubbels en is een lappendeken van stukjes die haaks over elkaar liggen. Dit wil ik vervangen door epdm.

Schoorsteen afbreken en opnieuw metsen

Schoorsteen op hellend dak afbreken en opnieuw metsen.

Dakgoot herstellen

Dakgoot aan de zijkant van het huis lekt op 2 plekken en herstellingen zijn nodig. Gaat over een lengte van zo een 10 lopende meter.

Bkleden dak oversteken en vervangen regenbuizen

De dak oversteken opnieuw bekleden oppervlakte +/- 13 m² . En de pvc regenbuizen vervangen door zinken buizen lengte +/- 14 meter.

Afdekken van schouw

Willen graag een sierdeksel plaatsen aan schouw, zodat er geen regen of vogelvuil in schoorsteen valt die aansluit op verluchting badkamer.

Herstellen verandadak

Herstellen veranda dak in polycarbonaatplaten. Als tussen profiel bij polycarbonaatplaten bevindt zich rubber. Hier en daar lekt er water. Kan iemand het herstellen of aluminiumprofielen plaatsen?

Beschadigde dakgolfplaat fietsenstalling herstellen

Er zijn 2 grote gaten in mijn dakgolfplaat van de fietsenstalling ontstaan door vallend object. Dit deel zou hersteld moeten worden.