Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor golfplaten vervangen van garagedak:

Golfplaten vervangen van garagedak

Garage van 10m lang op 4m breed daarvan zouden we de golfplaten willen vervangen. Plat dak
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten vervangen van garagedak uit heel België:

Polycarbonaatplaten vervangen afdak

Ik heb een open afdak met golfplaten en zou die willen laten vervangen door polycarbonaat platen. De oppervlakte is ongeveer 3,5 op 4 meter. Er dient geen hoge isolatiewaarde aan gekoppeld.

Vervangen dak en dakconstructie tuinhuis

Het dak moet vervangen worden. Golfplaten + houten constructie.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe stalen dakplaten leggen

De eterniet dak-golfplaten van een schuur/garage achterin de tuin vervangen door stalen platen. Te vervangen opp is ong 65m2.

Garage vervangen dak

Ik wil de asbestcement golfplaten van mijn alleenstaande garage vervangen door een andere dakbedekking. huidige bedekking: 2 x 28 golfplaten van 1m breed en 1.2m lang, kleur zwart. In de horizontale breedte van het dak liggen 7 rijen, met elk 4 platen in de dakhelling. De nieuwe bedekking mag van metaal zijn, maar voorstellen zijn welkom. Een alternatief met isolatie is ook goed, want momenteel is de garage niet geïsoleerd.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe stalen dakplaten leggen

Atelier heeft een zadeldak met eternit-golfplaten, ik wil deze laten vervangen door metalen dakplaten. oppervlakte zadeldak bij benadering 100m². Structuur op zich kan opnieuw gebruikt worden.

Golfplaten vervangen

Golfplaten vervangen en dan isolerende sandwichplaten erop. Platen moeten 2 tot 3cm dik zijn. De afmetingen zijn 7 op 15 meter en 3 op 7 meter. Er is een schuine kant. Gaat on twee panelen die samenkomen in een nok.

Bijgebouw renoveren

Volledige renovatie van bijgebouw van 30 m² in L vorm. 1 verdiep hoog met licht hellend dak. Licht hellend dak kan worden omgevormd naar plat dak met epdm. Golfplaten moeten worden vervangen door volwaardig dak met isolatie en dampscherm. Bestaande muren met crêpi en isolatie moeten worden vervangen door betere isolatie met waterkering. Raamkozijnen moeten correct en vakkundig worden herplaatst. De schoorsteen van de ketel moet vakkundig door het dak worden geplaatst. 1 deur, 3 kleine ramen en 1 schuifraam zijn reeds aanwezig.

Daklekkage herstellen en asbestdak vervangen

Vochtprobleem in de uitbouw van het gebouw. Hellend dak van uitbouw te herstellen Daarnaast hebben wij ook een tuinhuis met een dak van golfplaten dat asbest bevat. Dit zouden we ook graag laten vervangen