Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Halen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Halen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Halen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Halen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Halen:

Lichtstraat plaatsen

Door hagelschade dient een bestaande lichtstraat vernieuwd te worden.

Schoorsteen afbreken

Afbreken bestaande schoorsteen buitenkant schuin dak. Plaatsen van dakpannen (in voorraad) om dak te dichten.

Hellend dak herstellen

Tijdens de stevige wind van enkele weken zijn er een 4-5 tal dakpannen losgekomen. Deze zouden eer op hun plaats moeten gelegd worden, echter gaan we zelf het risico niet nemen om op ons dak te kruipen.

Schoorsteenplaten plaatsen

We zijn een huis in hoevestijl aan het renoveren en op 2 schoorstenen dient een schoorsteenplaat uit natuursteen te worden geplaatst. Tevens dienen de schouwopeningen van een rooster te worden voorzien zodat kauwen geen nest kunnen maken.

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel plaatsen. dakkapel van 3,5 m lengte op 2 m hoog, uitsprong van 2 m. Dak bestaande uit klassieke pannen. Nu een veleux te vervangen door dakkapel.

Dakgoot en plat dak reinigen van appartementsgebouw

Reinigen van dakgoot van appartementsgebouw. 3 verdiepingen hoog.

Vernieuwen dak

Graag nieuwe dakpannen + isolate Nu liggen er betonpannen Aan de achterzijde zijn zonnepanelen voorzien totale oppervlakte ongeveer 190 m².

Overzetdak plaatsen

Heb nu leien liggen maar zou overzet dak willen laten plaatsen.

Dakwerker voor herstelling historische daken

Pannendak van laat 18de eeuwse woning (opgenomen in inventaris erfgoed Vlaanderen). Is totaal versleten en moet volledig vervangen worden met behoud/heropbouw bestaande houten basisstructuur + restaureren bestaande schouwen en goten. Voorgevel 11 meter breed. L-vormig dak met uitbouw naar achter. Hiervoor zoeken we (liefst een kleine) firma gespecialiseerd in dit soort specifieke restauraties. Fot.o's ter beschikking

Nieuw dak

Oude pannen verwijderen,nieuwe lichtmetalen dakpannen plaatsen. Grote dak,48 vierkante meter.