Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hasselt:

Vervangen bestaande piramide koepel

Vervangen bestaande piramidekoepel door gebogen zelfdragende lichtstraat - afmetingen opening: 2,70 m X 2,70 m. Omvat: afbreken bestaande koepel - plaatsen van lichtstraat uit polycarbonaat - ovaal - achtwandig - U= 1,2 W/m²K - opengaand deel met motorspindel - aluminium profielen (brute)

Houten corniches vervangen

Ik wil rondom het hele huis de houten corniche laten vervangen door zwarte trespa. 45 meter te vervangen.

Nieuwe schouw plaatsen op zadeldak

We zouden op termijn een kachel willen laten plaatsen. Aangezien we nu met een renovatie bezig zijn zouden we ineens onze schouw willen in orde brengen. Nieuwe schouw plaatsen op een zadeldak. Er zijn veluxen aanwezig.

Aanleggen dakterras in bankirai

Wij zoeken iemand om een dakterras te plaatsen op ons plat dak. Dat bestaat nu uit roofing. Graag een composiet terras plaatsen, of een bankirai terras plaatsen. Graag ook een balustrade plaatsen 10 lopende meter. Oppervlakte van het dakterras is 25 m².

Dakgoten vervangen van vrijstaande woning

Dakgoten zijn versleten en moeten vervangen worden dit is een vrijstaande woning. Ongeveer 30 a 35 meter. Dat mag kunststof of zink zijn.

Dakkapellen plaatsen

Dakkapellen plaatsen van 8,2 meter breed . we gaan binnen 5 maanden beginnen bouwen

Lek in dak herstellen

Lekkage opsporen en herstellen,schuin leien dak vanaf 2de verdiep met een oppervlakte van 100m² lekt onder aan het dak zo tot op het eerste verdiep.

Verwijderen van asbestleien van schilddak

Ik wil graag de asbestleien van mijn schilddak laten verwijderen. Het gaat om zo een 266 m² , de leien zijn nog in vrij deftige staat maar het gaat om een volledige renovatie van het huis.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 180 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : halfopen bebouwing verwijderen pannen en latten ,en nieuw onderdak folie pannen enz Oppervlakte :180 viekante meter , zadeldak

Dakkapel plaatsen

Er moet ter plaatse gekeken worden. Een dakkapel plaatsen. Afmetingen : 2. 50 meter breed -hoogte 1. 50 m Dakkapel plaatsen.