Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hasselt:

Dakdoorvoer maken in hellend dak

Installatie van een dakdoorvoer (hellend dak) voor de ventilatie van badkamer. Deze komt voorlopig op een zolderruimte (1ste verdieping onder het dak) uit. Vanuit deze zolderruimte moet de afvoerbuis aangesloten worden op een nog aan te brengen ventilatieschouwtje op het dak. Het een betreft een vrijstaande woning (type fermette), dak is heel makkelijk bereikbaar.

Constructie met polycarbonaatplaten vervangen

Tijdens de laatste storm is een constructie op het plat dak boven de woonkamer beschadigd. Het gaat om een constructie van profielen met polycarbonaatplaten van ongeveer 1m op 2m. Zowel profielen als polycarbonaatplaten moeten vervangen worden. Platen moeten zowel isolerend als hittewerend zijn, 32mm.

Dakgoot met trespa bekleden

De plastieken plankjes die tot op heden als bekisting dienden voor de dakgoot zijn tijdens een storm gaan vliegen. We leven in een rijhuis met een gevel van een kleine 5 meter breed en zouden graag de dakgoot met zwarte Trespa laten bekleden. Aan de achtergevel moet de bekleding van de dakgoot ook opnieuw gebeuren, hierbij zouden we het prijsverschil willen weten tussen zwarte Trespa en een gewone zwarte goot die bloot ligt.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

2 platen te vervangen zijn weggerukt door stormwind dus dringend. Platen zijn ongeveer 240 x 100 cm

Vervangen bestaande piramide koepel

Vervangen bestaande piramidekoepel door gebogen zelfdragende lichtstraat - afmetingen opening: 2,70 m X 2,70 m. Omvat: afbreken bestaande koepel - plaatsen van lichtstraat uit polycarbonaat - ovaal - achtwandig - U= 1,2 W/m²K - opengaand deel met motorspindel - aluminium profielen (brute)

Houten corniches vervangen

Ik wil rondom het hele huis de houten corniche laten vervangen door zwarte trespa. 45 meter te vervangen.

Nieuwe schouw plaatsen op zadeldak

We zouden op termijn een kachel willen laten plaatsen. Aangezien we nu met een renovatie bezig zijn zouden we ineens onze schouw willen in orde brengen. Nieuwe schouw plaatsen op een zadeldak. Er zijn veluxen aanwezig.

Aanleggen dakterras in bankirai

Wij zoeken iemand om een dakterras te plaatsen op ons plat dak. Dat bestaat nu uit roofing. Graag een composiet terras plaatsen, of een bankirai terras plaatsen. Graag ook een balustrade plaatsen 10 lopende meter. Oppervlakte van het dakterras is 25 m².

Dakgoten vervangen van vrijstaande woning

Dakgoten zijn versleten en moeten vervangen worden dit is een vrijstaande woning. Ongeveer 30 a 35 meter. Dat mag kunststof of zink zijn.

Dakkapellen plaatsen

Dakkapellen plaatsen van 8,2 meter breed . we gaan binnen 5 maanden beginnen bouwen