Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hechtel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hechtel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hechtel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Hechtel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hechtel:

Dakraam plaatsen

Wij zouden op korte termijn graag een dakraam (type velux) laten maken in onze nieuwe woning. Er is op dit moment nog geen gat aanwezig.

Aluminium goten vervangen door dakgoten in zink

Vervangen huidige dakgoten in aluminium door zinken dakgoten. Het gaat om zo een 50 lopende meter aan dakgoten.

Dak carport vernieuwen

Wij hebben stormschade opgelopen aan onze carport en willen het dak laten vervangen. De oppervlakte bedraagt 700 x 300 cm. De huidige dakbedekking moet nog gedemonteerd worden, dit zijn pvc panelen. Ook enkele pannen van het dak te vervangen.

Schoorsteen bezetten en afkapping plaatsen

We zouden graag onze schoorsteen willen laten bezetten omdat die, door de weersomstandigheden, begint af te brokkelen. Graag hadden we op de bovenkant ook schouw een afkapping of afdekking zodat er geen vogels meer in kunnen

Vervangen kroonlijsten dak rondom alleenstaande woning

Miranti kroonlijst begin jaren 1980 vervangen door PVC kroonlijst. Dit is voor volledig rond het huis en de garage. Dit is een alleenstaande woning.

Dakraam plaatsen type velux

Dakraam plaatsen (type Velux) Het gat moet nog gemaakt worden. Graag insectenwering , verduistering en goed geluid/isolerend glas.

Dak renoveren

Nieuw dak + isolatie +dakgoten. Soort dak : zadeldak met dakpannen. Geen dakvensters.

Bestaand raam vervangen door velux

Een bestaand dakraam van Velux vervangen door een nieuw raam.

Opvoegen en impregneren schouw

De voegen van de schouw op het dak zitten vol met mos. Ik ben van plan om zonnepanelen te leggen en wil deze schouw eerst in orde hebben.

Regenpijp vervangen

Regenpijp vervangen aan straat zijde van woning. Vierkant model 10 x 10 cm.