Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Heusden Zolder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Heusden Zolder.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Heusden Zolder of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Heusden Zolder die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Heusden Zolder:

2 Dakramen plaatsen

2 dakramen van 89cm x 118cm vervangen.

Verandadak vervangen of herstellen

veranda van 3m op 7m de dichtingen van het dak zijn versleten ik wil weten of het dak nog kan herstelt worden , maar overweeg ook een nieuw dak te plaatsen

Dakgoten vervangen of herstellen

Vervangen van de cornische door een zinken dakgoot. 31 meter met 3 afvoerbuizen

Herstellen golfplaten dak

Gat in golfplaten dak van garage na een storm. Herstellen en bestek aan te geven aan de verzekering Dak is van 1994 1 golfplaat kapot

Vervangen golfplaten van tuinhuis

Graag zouden we onze golfplaten van vermoedelijk Eternit willen laten vervangen door stalen golfplaten. Het gaat om 12 golfplaten ( 2,13 m x 1,5 m ) en 4 vorstplaten. Alles is geschroefd. Weet niet of ze asbestvrij zijn. Deze zou ik graag laten vervangen door staalplaten kleur zwart (goede kwaliteit)

Dak garage vervangen

Het verwijderen van het oude dak (golfplaten, mogelijk met asbest) en het plaatsen van een nieuw simpel dak, zonder isolatie (ik sta open voor suggesties). Het betreft ongeveer 60 m². Het lekt op sommige plaatsen.

Vervangen van eterniet golfplaten door dakplaten met isolatie

Ik wil graag het dak van een loods van 12 m x 12 m met helling 20° vervangen door metalen golfplaten met isolatie tegen de platen. Ook wil ik graag de huidige golfplaten laten afvoeren. De onderstructuur van het dak is nog stevig. Ook te voorzien zijn regengoten en een regenpijp tot aan het maaiveld.

Dakreiniging en coating van leien dak

Dak te reinigen - 150 m² - coating - leien dak

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen moet waarschijnlijk terug opgemetst worden en deksteen vervangen

Reinigen dakgoten

Reinigen dakgoten op hoogte van max. 6 meter