Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Houthalen Helchteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Houthalen Helchteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Houthalen Helchteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Houthalen Helchteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Houthalen Helchteren:

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten herstellen, corniche panelen door wind losgekomen.

Daklekkage oplossen

Herstelling pannen dak. lekkage

Daken voor garages plaatsen

Het gaat over 4 misschien 5 garages allemaal buren naast elkaar.Er licht nu asbest golfplaten op en die willen we zelf verwijderen in overleg met de firma die het nieuwe dak erop gaat leggen daarom dat we een offerte willen krijgen. We willen Anti condens dakplaten. Ik zal je de maten geven per dak. Dak 1) 6800 x 6100. Dak 2) 4700 x 6100. Dak 3) 6200 x 6100. Dak 4) 6800 x 6100. Deze is nog niet zeker de maten zijn 5000 x 6100. Er komen nog latten bij waarop die platen zullen bevestigd moeten worden en dan de schroeven om de platen vast te schroeven en van 4 garages moeten nog de afwerk platen van de nokken bijkomen die staan tegen elkaar de buren tegen de onze. En de volgende buren ook.

Asbest golfplaten dak tuinhuis en kippenhok vervangen

- Golfplaten (asbest) dak vervangen en vals plafond verwijderen (niet vervangen) van tuinhuis (op vals plafond bevinden zich ongedierte resten als gevolg van nesteling steenmarter). +/- 5m x 4m - Golfplaten (asbest) dak vervangen van kippenhok. +/- 3m x 3m - Enkele golfplaten (asbest) vervangen van afscherming. +/- 4m x 1m

Losgekomen nok vervangen , ontmossen en coating aanbrengen

Het nok van ons dak (bestaat uit 2 delen - 1 hoger en 1 lager) is aan vervanging toe. Het huis is 35 jaar oud en, onder de nok pannen is het nog met cement opgevuld. Nu is dit cement aan het loskomen. Totale lengte is +/- 20 meter. Het is een alleenstaand huis. Graag laten ontmossen ook dit is een zadeldak zonder velux en zwarte pannen. Aan de zuidkant liggen zonnepanelen ongeveer een 24 stuks zonnepanelen. Hoeven er niet af gedaan te worden. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman, om de werken en prijs op te maken.

Dak voor carport

Het dak van onze carport is aan vervanging toe. De carport bestaat uit een open ruimte + 2 berghokjes. Het is de bedoeling de open ruimte te gaan gebruiken als loungeruimte. Tot nu toe hadden we last van condens. We willen nu graag een dak dat beschermd tegen de zon en dat geen condens geeft. Ze hebben ons al platen geadviseerd met vilt maar dat lijkt me toch niet zo'n goed idee. Kan dit ook met hout? Stalen platen tegen condens zijn ons geadviseerd maar die komen dan boven het hout uit aan de bovenzijde? Graag advies voor ons probleem aub. Adresgegevens bij afspraak

speciale vorm van dak met verschillende ...

speciale vorm van dak met verschillende driehoeken en verwerken met verschillende kleuren en vormen . lichtbinnenlatende koepels met zink die doorloopt naar binnen toe . en overgaat van sinus vormen naar cassetevormen die van smal naar breed uitgaan. en een onzichtbare afwerking aan boven onder en zijkanten