Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leopoldsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Leopoldsburg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Leopoldsburg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Leopoldsburg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Leopoldsburg:

Dakgoten herstellen en herstellen kroonlijsten

Het betreft enerzijds het reinigen van de dakgoot. (Kornis) Anderzijds ontbreekt er een zijkant van de kroonlijst waardoor de goot aan een kant lekt. Het betreft een kroonlijst van ongeveer 10m welke gemakkelijk te bereiken. (Straatzijde). Het gaat om 2 gesloten bebouwingen naast elkaar. Ook bij de aansluiting van beide woningen lekt de dakgoot. Mogelijks moet er hier een nieuw stukje zink geplaatst worden.

Herstellen afdak

Tijdens het onweer van vorige week is een paneel van mijn afdakje gaan waaien en een profiel losgekomen. Ik heb dit aangeven bij de brandverzekering. Dit zou moeten hersteld worden en bijkomend zou er een profiel boven en onder het afdak moeten gezet worden zodat dit zich niet meer herhaald.

Coating dak renoveren

Nieuwe coating op plat dak, muren drogen, beplakken, verven, nieuw vals plafond steken eventueel

Velux vervangen

Ik wil een VELUX dakraam GGL(van 1997) vervangen in de badkamer. Zowel het hout van het dakraam als de interieurafwerking zijn serieus door vocht aangetast. (zie foto's in bijlage) Graag prijzen voor zowel houten als kunststof dakraam.

Dakkapel vervangen door 1 velux

Willen graag van een dakkapel over stappen naar een velux 98 cm op 100 cm.

Afdekken schouw en verlengen met buis

Graag afdekken schouw + verlengen schouw pelletkachel

Dakpannen te vervangen en aanpassen constructie

Wil de dakpannen vervangen en de construcie beetje aanpakken gaat omgeveer 180m2

Renoveren dak tuinhuis

Herstellen of plaatsen van een overzet dak van tuinhuis in metalen dakelementen,eigenlijk een overzet dak.

Plaatsen van dakgoot in kunststof

Nieuwe dakgoot kunststof rondom het huis 62m. 4 regenpijpen.

Golfplaten vervangen door nieuwe geïsoleerde golfplaten

Ik wil graag mijn licht hellend dak dat nu voorzien is van golfplaten vervangen door nieuwe golfplaten. De golfplaten die er nu op liggen zijn versleten. Graag prijs voor een oppervlakte van 48 m². Daar zou ik nog 2 lichtkoepels willen in verwerken. Graag prijs voor plaatsen van golfplaten en prijs voor plaatsen van geïsoleerde golfplaten.