Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Maasmechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Maasmechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Maasmechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Maasmechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Maasmechelen:

Regenpijp vervangen en dakpannen terugplaatsen

Tijdens de laatste storm heb ik dakpannen die zijn verschoven (een drietal), deze moeten nog terug gelegd worden (helaas krijg ik de dakdekker i.d. buurt niet meer te pakken sinds feb...) en tevens is er een afwateringspijp losgekomen van de dakgoot, deze moet hersteld worden. We hebben een hellend dak, maar het lijkt mij niet zo een gemakkelijk dak om op te geraken. Ik denk dat dit via de zijkant zou moeten gebeuren. Daarnaast heb ik ook nog een berging waar nog platen met asbest op liggen, deze zou ik graag willen weghalen en vervangen. In totaal heeft dit een afmetingen van ongeveer 7 meter lang en 4,5 meter breed.

Waterschade plafond herstellen

Waterschade herstellen. Waterinsijpeling na regenval. Opp. is 10m².

Schoorstenen te renoveren op hellend dak

De 2 schoorstenen dienen gerenoveerd te worden. Voegsel is los en bovenste plaat dient misschien vervangen te worden. Ook dient de schouw terug wit geverfd te worden indien mogelijk.

Daklekkage verhelpen in pannendak

Wanneer het hard en/of aanhoudend regent, lekt het dak en komt het water naar binnen. Het gaat om een puntdak met dakpannen. Lekt nu al door naar de slaapkamer.

Deksteen op schouw vervangen

Deksteen op schouw te vervangen.

Vernieuwen dak wegens daklekkage

Lek dak. Klein dak moet vervangen worden. Schimmel op een van de slaapkamers, Kleine oppervlakte met platen.

Pannendak herstellen

Dak is verzakt op een aantal plaatsen. Pannen zijn verschoven. Oppervlakte 250 m². Op sommige plaatsen doorgezakt.

Dakraam plaatsen

2 ggl 606 zijn aanwezig, deze moeten vervangen worden door aluminium versie.

Vervangen van velux dakraam

Vervangen door Ggl SK 06 pvc dakraam. Afmeting 114 op 118 cm Oude verwijderen nieuwe plaatsen.

Asbest golfplaten verwijderen

Verwijderen van asbest golfplaten die op een stal liggen (oppervlakte 69,7m²).