Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoorstenen te renoveren op hellend dak:

Schoorstenen te renoveren op hellend dak

De 2 schoorstenen dienen gerenoveerd te worden. Voegsel is los en bovenste plaat dient misschien vervangen te worden. Ook dient de schouw terug wit geverfd te worden indien mogelijk.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Maasmechelen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorstenen te renoveren op hellend dak uit heel België:

Schoorsteen opnieuw opvoegen en renoveren

Onze schoorstenen dient gerenoveerd en hervoegd worden. Als de werken klaar zijn zou ik er graag 2 afdeklapten op maat op laten plaatsen. De huidige schoorsten is in baksteen en is geplaatst op een rieten dak.

Schoorsteenplaten plaatsen

We zijn een huis in hoevestijl aan het renoveren en op 2 schoorstenen dient een schoorsteenplaat uit natuursteen te worden geplaatst. Tevens dienen de schouwopeningen van een rooster te worden voorzien zodat kauwen geen nest kunnen maken.

Hellend pannendak renoveren

De dakpannen zijn oud en dienen vernieuwd te worden. Ik weet niet in hoeverre de spanten nog voldoen. Ik denk het wel, maar je weet het niet. Er zit nu in het dak een kleine verspringing (voor ramen). In een hoek van de verspringing zit een lek(je). Bij het vernieuwen van het dak willen we eventueel de verspringen weghalen om de kans op lekken te minimaliseren. Het dak heeft twee schoorstenen. Het dak is niet geïsoleerd. Afhankelijk van de kosten willen we het ook laten isoleren, of het zelf achteraf van binnenin doen. Ik weet niet precies hoe schuin het dak is, maar het lijkt een vrij standaard hoek. De grootte van het zoldervlak is ongeveer 10 bij 8 meter.

Renoveren van schoorstenen

2 schoorstenen aan het huis hebben een versleten 'bovenstuk' waarvan stenen loskomen en zou gerenoveerd moeten worden. Dit zou moeten vervangen worden in dezelfde stijl (of alternatief passend bij de villa). Ook zouden de schoorstenen moeten nagekeken worden op scheuren, versleten voegen, ... en zo nodig hersteld worden (zie foto's: 1 & 2 van de eerste schoorsteen, 3 & 4 van de tweede) Graag ook te voorzien van inox 'kooien' tegen vogels.

Schoorsteen te vegen

2 schoorstenen te vegen, nog volop aan 't renoveren, kachel nog niet geplaatst reinigen kan dus langs beneden. Graag offerte voor deze 2 schouwen. . .

Volledige vochtanalyse woning

Graag had ik een volledige analyse laten doen ivm vocht in woning die ik aan het renoveren ben + offertes laten maken voor behandeling Zowel kijken naar dak - schoorstenen - slagregen en opstijgend vocht + ev andere mogelijkheden?

Nieuwe deuren plaatsen (pvc of ...

Nieuwe deuren plaatsen (pvc of aluminium) Nieuwe dorpels en plint (blauwe steen) aan voorgevel videoparlofonie instaleren + kleine electriciteit waterafvoer renoveren achtergevel egaliseren en waterdicht maken (krepie) - afbraak oud stuk plinten zetten (terras achtergevel) 2 platte daken vernieuwen en isoleren (?) controle frans dak (pannen) en oude schoorstenen controleren

reiniging en vochtbehandeling van de ...

reiniging en vochtbehandeling van de gevel; metselwerk aan schoorstenen en klein metselwerk binnen; nakijken goten en regenpijp naar straat installeren; isolatie zadeldak en installatie veluxen; herstellen of vervangen ramen en deuren; afbraak van muren op zolder en in keuken, afbraak aangebouwd afdak; plat dak herstellen; afkappen en bepleisteren muren; houten vloeren renoveren; schilderwerken van binnenmuren, ramen en deuren.