Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tessenderlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Tessenderlo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Tessenderlo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Tessenderlo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Tessenderlo:

Daklekkage verhelpen

Lek in platdak ter hoogte van verluchtingstoevoer. Dakbedekking bestaat uit trocal.

Dakgoot reinigen

Dakgoot (zadeldak) en regenput reinigen. Er komt onvoldoende water in regenput dus wellicht verstopping in dakgoten.

Schouw afbreken en opwerken

Wij willen onze buitenschouw laten afbreken, heropmetsen en waterdicht afsluiten. Als het regent sijpelt er nu water binnen op onze verwarmingsketel. Woning : 2 verdiepingen , schouw boven op GLV.

2 schouwen afbreken tot net onder dak

Er dienen 2 schouwen afgebroken te worden aan de buitenkant en het dak terug dichtgemaakt. Pannendak waar zonnepanelen op moeten komen. In de loop van november zouden de zonnepanelen erop moeten.

Daklekkage verhelpen

natte muur en schimmels in slaapkamer en hal door vochtige schouw(condens)

Twee dakramen vervangen en 1 verplaatsen

Ik zou graag 2 dakramen 114/118 laten vernieuwen en 1 verplaatsen ,ramen die een isolatiewaarde hebben van 1,0 en die het geluid goed dempen van het auto verkeer. Dit is een hellend dak.

Herstellen van dakgoten en regenpijpen en dakpannen leggen

Ik zoek iemand om het dak na te kijken. De goten en regenpijpen moet men herstellen of vervangen aangezien ons regenwater niet goed weg loopt. Ook moet men een aantal dakpannen vervangen. Het gaat om een hellend dak.

Dakgoot herbekleden

De bestaande bekleding van de dakgoten zijn pvc latjes. Er zijn er een aantal losgekomen en ik wil nu graag de houten dakgoot (oversteken) opnieuw laten bekleden. Graag 2 prijsvergelijkingen: -Opnieuw bekleden met pvc latjes - Bekleden met rockpanel 8 mm. Het gaat over de bestaande latjes verwijderen en leveren en plaatsen van de nieuwe bekleding. De totale lengte is +-30 m.

Plat dak garage renoveren

Een dak van garage vernieuwen, linex is rot en dak lekt. Dus oud dakbedekking verwijderen, nieuwe platen en roofing aanbrengen. Oppervlakte van dak 24 m². Moet EPDM of roofing op komen.

Dakleien vervangen

Dakleien zouden moeten vervangen worden. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig ongeveer 15 stuks. Dit is een oppervlakte van ongeveer 180 m².