Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tongeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Tongeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Tongeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Tongeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Tongeren:

Dakgoten herstellen

Ik heb een oude houten dakgoot van 6 meter lang. Ze lekt op de plaats waar de regenwaterpijp verbonden zit. En een gedeelte van de kunststof afdekplaten zijn afgewaaid. Deze zou gerenoveerd of vervangen moeten worden.

Herstellen van verandadak door hagelschade

Het betreft het vervangen van de beschadigde polycarbonaat platen voor mijn veranda naar aanleiding van hagelschade. De oppervlakte is 4m op 4m.

Vervangen van 2 veluxramen

Graag zou ik 2 veluxramen vervangen en plaatsen. De veluxramen moeten voorzien zijn van vaste vliegenders en verduisteringsgordijn.

Plat dak renoveren

Eerst controleren de bestaande isolatie. Eventueel nieuwe isolatie aanbrengen en afwerken met roofing. Plat dak : 100m².

Raam vervangen door dakkapel

Venster vervangen door een dakkapel afmetingen zijn 1.5 meter - 2 meter . Dat is voor een badkamer op het verdiep.

Schoorsteenplaat vervangen

Momenteel ligt er een betonplaat op schouwplaat, deze is aan vervanging toe. Dient dus afgehaald en nieuwe opgelegd te wordne. Afmetingen ongeveer 110/60 cm. Kan ook met 2 kleinere platen indien tussensteun geplaatst.

Nakijken van een veranda dak

Als het heel fel regent staat mijn heel veranda onder water.

Hellend roofing dak renoveren en isoleren

Hellend dak in roofing te isoleren. Langs binnen of buiten, welke mogelijkheden zijn er? Oppervlakte van het dak (bij benadering) : 80

Herstelling van veranda dak

Schade door hagel op dak veranda bestaande uit polycarbonaat of acrylaat.

Dak vernieuwen en bakstenen muur waterdicht maken

Renovatie van een dak, bij voorkeur met dakpanelen en vochtvrij maken van de buitenmuur. Halfopen bebouwing. Er is aan 1 kant tegen de woning aangebouwd middels een garage. De woning is 5 bij 10 meter en het dak is ongelijk, ongeveer 4 meter hoog aan de ene kant en 2 meter aan de andere kant. De bakstenen muur laat water door. Hopelijk kan er een indicatie gemaakt worden vanop afstand, wij wonen in Nederland, 300 km van de werf.