Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zelem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Zelem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Zelem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Zelem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Zelem:

Herstellen van roofing plat dak

Herleggen/herstellen roofing plat dak. Ook aanwerken en afdichten 4 schouwen en 3 koepels. Oppervlakte = 395 m²

Dak reinigen

Dakpannen reinigen met 3 kapellen.

Hellend dak renoveren en isoleren

Zadeldak met 3 veluxen: Het is de bedoeling om een bestaand dak te isoleren langs de buitenkant (binnenkant is afgewerkte zolder) ik vermoed dat er asbest platen gebruikt zijn als onderdak maar ben niet zeker, het is dus de bedoeling om de bestaande pannen te verwijderen, te isoleren tussen de balken 12 of 16 cm? Nieuw onderdak en pannen terug te plaatsen. Het zou de bedoeling zijn om te gelijkertijd, indien mogelijk zonnepanelen te laten plaatsen aan de zuidkant. De oppervlakte van dak (bij benadering) : 150 m²

Plaatsen van schoorsteenplaat

Op onze schoorsteen zou een schoorsteenplaat moeten geplaatst worden zodat het niet binnenregent (schoorsteen tussen 9 a 10 m hoog).

Nieuw dak + nazicht en afwerking dakgoten

Nieuw dak + nazicht en afwerking dakgoten. Prijsofferte voor isolatie is optioneel in functie van de voorstellen, ik weet niet of het nodig is. Dat betreft een zadeldak.

Renovatie van dak

Het gehele dak moet gerenoveerd worden en er moet een nieuw onderdak komen.

Herstellingen aan het dak

Onderdak nog in goede staat. Dakpannen dienen mogelijk vervangen te worden. Zinkwerk rond schouw aan vervanging toe, evenals de dakgoten en regenpijpen. Oppervlakte dak is zo'n 75m2. Lengte dakgoten is ongeveer tweemaal 10meter. Momenteel nog geen sleutel van de woning. Akte van de woning wordt eind juni verleden, offerte eveneens noodzakelijk voor de lening voor het verlijden van de akte. => Dringend!