Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak reinigen:

Dak reinigen

Dakpannen reinigen met 3 kapellen.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Zelem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak reinigen uit heel België:

Vervangen van asbestleien van zadeldak

Ik wil mijn hoofd dak laten reinigen en mogelijks zonnepanelen plaatsen. De asbest leien vervangen. Dit is een zadeldak.

Dak veranda reinigen

Wij hebben aan de living een veranda die we wel zelf schoonmaken behalve het dak omdat we hier niet bij kunnen. 1 Keer per jaar moet dit toch wel gekuisd worden oa omwille van mos. Het gaat om ca. 8 m² deel van de living en ca. 12 m² open veranda . Dus we zijn op zoek naar iemand die 1 maal per jaar het glazen dak wil komen kuisen.

Shingles hellend dak reinigen

Reinigen van shingles van het dak. Eventueel ook bijkleuren of verven indien mogelijk. Het gaat om een zadeldak en de te behandelen oppervlakte is ongeveer 300-400 m². Kan deze bijgeverfd of bijgekleurd worden bijgecoat

Reinigen en herstellen plat dak

Plat dak bevind zich achteraan de woning. Bestaat uit twee delen, een eerste deel ongeveer 5 op 7 meter - tweede deel ongeveer 3 op 3 meter. Groter deel bevat drie lichtkoepels die lekdicht dienen gemaakt te worden. Rest van het plat dak, reinigen en terug in optimale staat brengen.

Leien dak reinigen

Ontmossen van dak. Dak ongeveer 70 m² (HOB). Leien dak.

Crepi gevel reinigen

Reinigen crepi zijgevel. Zwarte aanslag thv sierluiken en dakrand van het platte dak . Er komt nieuw dak op dus na dakwerken - evt impregneren tegen vuil. Ongeveer 10 m².

Ontmossen en coaten hellend dak

Wij wensen een offerte te krijgen voor het ontmossen en reinigen van een dak. Het gaat om een hellend dak van ongeveer 80 à 100 m².

Dak reinigen en extra beschermen

Wij willen graag ons zadeldak laten reinigen en in orde laten zetten. Het zal eerst moeten worden afgespoten en het mos erop verwijderen. Ook moeten de nokken opnieuw worden gestreken en de zink moet worden nagekeken. Er kan ook misschien een soort siliconen worden aangebracht om de pannen extra te beschermen. Het gaat om een oppervlakte van 240 m².