Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Zonhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Zonhoven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Zonhoven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Zonhoven:

Plat dak herstellen

Appartementsgebouw is gebouwd rond 1995, hellend dak en muren niet geïsoleerd. Dak & goten van appartementsgebouw + aparte garage = ontmossen. Dakgoten op enkele plaatsen herstellen.

Hellend dak plaatsen

Geïsoleerde platen op hellend dak van stal van 30m x 24m met eternit plaatsen. Bestaand dak met asbest verwijderen.

Daklekkage verhelpen

Een lek op 14 cm van de schoorsteen en zichtbaar binnenshuis. Het dak bestaat uit asbest leien die ik in voorraad heb. Lek verhelpen en nieuwe leien plaatsen waar nodig na reparatie.

Dichtmetsen oude boomse dakpannen tegen vogelnestjes

Overlast vogels. Dichtmetsen dakpannen Ongeveer 200 vierkante meter

Dakpannen en dakgoten vervangen

Ik wil de huidige pannen van mijn zadeldak laten vervangen door gelijkaardige. Oppervlakte dak: +/- 145 m². Dakgoten -2 X 12 m- dienen eveneens vervangen te worden. In de goten dient een net/draadwerk te komen om te verhinderen dat mussen onder de pannen geraken. Panlatten en dakplaten zijn nog in prima staat. De zoldervloer is eveneens geïsoleerd.

Deksteen op schouw vervangen

Ons huidig schouwdeksel is gebarsten en daar wij onze gevel aan het renoveren zijn, leek het ons aangeraden de schouw ook ineens aan te pakken.

Lichtkoepel plaatsen

Door het stormweer is de lichtkoepel gaan waaien. De afmetingen zijn bij benadering 1.50 m op 1 m. Ik dacht aan het gebruiken van de normale verharde plastiek die men gebruikt voor lichtkoepels.

Lichtkoepel plaatsen

Industriebijbouw, los van ander huis in halfopenbebouwing. Halfopen bebouwing Ruimte is ongeveer 5x3, dus bvb 1x1.

Vervangen van Velux dakramen

We zouden graag alle 4 Velux ramen van ons huis willen laten vervangen. Het gaat om 3 GGL-4 ramen (Slaapkamer, Badkamer, Woonkamer) en 1 GGL-1 (Toilet). - Slaapkamer: regendempend glas + rolluik - Toilet en Badkamer: gewoon dubbel glas - Woonkamer: Elektrisch bediend want onbereikbaar met de hand Allemaal in kunststof en de dakbedekking bestaat uit pannen. Reden van vervangen is lekken.

Reinigen van dakgoten

Reinigen en eventueel herstellen van naden zinken goten, want het water loopt erover.