Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Afbreken van schouw op dak van huis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbreken van schouw op dak van huis:

Schouw afbreken en gat dak dichtmaken

Schouw op plat dak. Relatief gemakkelijk bereikbaar. Oude schouw 1.30 meter hoog baksteen. Schouw in kamer 2.10m. Rest van dak is EPDM, gat moet uiteraard dicht.

Schoorsteen op een schuin dak afbreken

Sedert 2 jaar hebben wij onze houtkachel in de woonkamer afgebroken. De schouw op het dak staat er nog steeds maar wordt niet meer gebruikt. Het betreft een schuin dak, de schouw is ongeveer 1 meter hoog.

Afbreken van schouw op dak van huis

Een schouw die moet afgebroken worden vanop een platform van 5 meter hoog.

Schouw afbreken en opwerken

Wij willen onze buitenschouw laten afbreken, heropmetsen en waterdicht afsluiten. Als het regent sijpelt er nu water binnen op onze verwarmingsketel. Woning : 2 verdiepingen , schouw boven op GLV.

Afbreken schouw bovendaks

De schouw bovendaks moet eraf en vervangen worden door een prefab metalen schouw (al aangekocht) Ook deze moet geplaatst worden + het dak moet weer dicht gemaakt worden.

Schouw afbreken

Betreft een laagbouw met puntdak waar de schouw afgebroken dient te worden. Schouw bestaat vooral uit beton. Enkel afbraak van schouw. Afwerking door klant. Het betreft een pannendak.

Schouw op dak afbreken

Schouw op dak afbreken. En opening dichtmaken. Heb nog pannen liggen. Woning : 1 verdieping.

Buitengebruik gestelde schouw afbreken

Afbraakschouw tot onder het dakvlak, dichten en plaatsen van nieuwe pannen (ik heb dakpannen in mijn bezit, doch geen nokken) + onderdakfolie + vervanging van de dok,... en aansluiten bij buur. Reden van afbraak is waterinsijpeling.