Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Afvoerbuis vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoerbuis vernieuwen:

Afvoerbuis vernieuwen

Het vernieuwen van een 1 afvoerbuis (regenpijp) zou gaan om ongeveer 5,5 meter. Waarschijnlijk lek bovenaan de afvoerbuis.

EPDM plat dak 65m² vernieuwen

Vernieuwen van een volledig plat dak. Het betreft een plat dak van ongeveer 17.5x5.5m met in het midden over bijna de volle lengte een lichtstraat van 2m breed. Het epdm oppervlak is ongeveer 65m². Momenteel ligt er een epdm-dak op waarvan de naden beginnen loskomen en opkrullen. Ook de dakranden beginnen op te krullen. In het midden van beide lange zijkanten bevindt zich een afvoerbuis.

Vernieuwen zink in bakgoot

Lengte +/- 15 meter. Vernieuwen zink in bakgoot. Nieuwe zinken afvoerbuis plaatsen.

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot vooraan is volledig te vernieuwen in pvc, breedte bouw 7 meter ingesloten bouw rijhuis. Eveneens afvoerbuis dient vervangen te worden in pvc, lengte om en bij de 7 meter. Dakgoot bevindt zich onderaan de tweede etage.

Dak vernieuwen

Bij een hellend dak; het dak oversteken, opnieuw bekleden, goten & afvoerbuis vervangen Huis is 1 stock en een 1/2 hoog

Vernieuwen van dak woonhuis

Dak van woonhuis vernieuwen 85m² Afbreken van pannen .. panlatten... één schouw... bakgoten. Plaatsen van: -onderdak folie geperforeerd -tengellatten 1,5 x 3,5 cm gedrenkt -panlatten 2,5 x 3,8 cm gedrenkt -pannen Pottelberg stormpan oranje -nokken en onder-nokken -boordbekleding: (rockpanel) 24,5 LM -zinken goten en de nodige toebehoren 24,5 LM -zinken afvoerbuis 6 m

Dakgoten en deel afvoerbuis vernieuwen

Brede dakgoot in twee delen (gescheiden door dakkapel) vernieuwen en defecte afvoerbuis dringend herstellen. Indien dakgoten niet meteen vernieuwd kunnen worden, graag zo snel mogelijk reeds de afvoerbuis (kronkel) herstellen (lekt en vormt gevaar bij vriesweer). ps: budget is minimum ingevuld omdat ik nog geen referentie heb.

Dakgoot vernieuwen

In een hoek van de woning, op de plaats waar de dakgoot aansluit op de afvoerbuis, voel ik alsof de muur na hevige regen vochtig wordt, daarom wil ik graag de dakgoot laten vernieuwen. Het gaat om een eenvoudige twee-gevelwoning van rond de 7m breedte, met een leien dakbedekking en met oorspronkelijk een zinken dakgoot, maar waar een tijd geleden een laag roofing werd ingelegd, bovenop de zink. Graag wens ik een prijsofferte te krijgen, zowel voor vernieuwing met zink, dan wel met roofing maar uiteraard vooral ook een professionele raad over wat de beste oplossing is, en de levensduur van beide.