Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Afvoerbuis vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoerbuis vervangen:

Dakgoten vervangen of herstellen

* reparatie lek op lasnaad dakgoot achteraan huis * controle eventueel lek dakgoot vooraan (verbinding dakgoot / afvoerbuis) * plaatsing van 2 bladvangers (afgelopen jaar zijn er 11 mussen in mijn regenwaterput terecht gekomen. Hopelijk is dit een oplossing) * bestaat er een ? zodat er géén mus-nesten kunnen gemaakt worden onder mijn dakpannen Indien nodig kan ik u een foto opsturen van het huis.

Afvoerbuis vervangen

Zinken buis , afvoerbuis van gebouw garage is versleten en dient hersteld te worden.

Dakgoot herstellen of vervangen

De bak rond onze dakgoot aan de voorgevel vertoond schade, vooral onderaan. We denken dat de dakgoot zelf in orde is, maar kunnen niet controleren. De lengte van de dakgoot bedraagt ongeveer 12m. De afvoerbuis lijkt in orde. Indien herstelling duurder uitvalt dan een nieuwe mag deze vervangen worden.

Dakgoot vervangen

Vervangen zinken dakgoot. Lengte: +- 7 m. Met afvoerbuis van +- 5 m.

Kleine herstelling aan dakgoot uit te voeren

Onze dakgoot aan de voorkant van het huis lekt ter hoogte van de afvoerbuis (ringrond de afvoerbuis). Dit is tengevolge van corrosie van het product gebruikt om de afvoerbuis aan de dakgoot te lassen. Beide zijn vervaardigd uit zink en wit gelakt. Aan de achterkant van het huis is een gelijkaardige dakgoot verwijderd. Mogelijk kan een stuk van deze dakgoot gerecupereerd worden om het stuk aan de dakgoot vooraan te vervangen.

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot vooraan is volledig te vernieuwen in pvc, breedte bouw 7 meter ingesloten bouw rijhuis. Eveneens afvoerbuis dient vervangen te worden in pvc, lengte om en bij de 7 meter. Dakgoot bevindt zich onderaan de tweede etage.

Vervangen dakgoot

Vervanging dakgoot en afvoerbuis dakgoot. Lengte 6m afvoerbuis 9m plus minus

Aanleggen regenpijp

Momenteel hebben we een afvoerbuis die van de dakgoot aan de voorgevel, over de zolder, naar de achtergevel loopt. We zouden die willen laten vervangen door een afvoerbuis die rechtstreeks van de dakgoot aan de voorgevel naar het riool loopt.