Hoe werkt het?

Asbest laten verwijderen


Het verwijderen van asbest laat je best door erkende asbestverwijderaar doen. Deze vakbedrijven hebben de nodige ervaring om dit schadelijke materiaal op een correcte wijze weg te nemen.
Asbest vinden we voornamelijk terug op daken en meer specifiek op asbesthoudende golfplaten. Ook in vloertegels, regenpijpen, draagbalken enzovoort kan er asbest aanwezig zijn. Een asbestspecialist zal altijd eerst ter plaatse komen om de verwijdering van de asbest voor te bereiden. Zo kan hij duidelijk de kostprijs voor het verwijderen van asbest in een offerte opnemen.

De Casius asbestspecialisten beschikken over de nodige ervaring en expertise voor asbest efficiënt te saneren. Toch is het aangewezen om telkens meerdere offertes van specialisten te vergelijken. Na het vergelijken kan je in zee gaan met de specialist met de beste prijsofferte.

Laat ons weten waar we bij jou asbest moeten komen verwijderen en kies voor de beste offerte voor het saneren van jouw asbest.
 

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Asbest verwijderen op dak en vernieuwen dak:

Dakramen plaatsen en mogelijks asbest verwijderen

3 Fakro dakramen plaatsen. Voorbereidende werken uitvoeren. Momenteel goed geïsoleerd leien onderdak met vermoedelijk asbest. Metaaldakpannen liggen erop. Men wenst van zolder mooie slaapkamers te maken met meer licht dan nu het geval is met 3 dakramen naast bestaande dakkapellen.

Dak tuinhuis vernieuwen

Golfplaten asbest dak van tuinhuis verwijderen. Licht hellend 10m x 5m en is al ong. 30j oud. Nieuw dak leggen in golfplaten en houten dakconstructie nakijken en aanpassen indien nodig.

Nieuw dak op tuinhuis

In onze tuin staat een oude stal die wij nu gebruiken als tuinhuis, het dak hierop bestaat nog uit asbest. We zouden hier dus ook een nieuw dak op willen hebben (wij verwijderen zelf de asbest, dus dat moet niet gedaan worden). Het heeft een kleine helling van ongeveer 10 - 15 graden, en heeft een oppervlakte van ongeveer 12m². We willen hier ook een nieuwe dakgoot aan hangen met eventuele water opvang.

Golfplaten met asbest verwijderen

Ik wil graag de asbest golfplaten laten verwijderen op onze achterbouw van onze (te slopen) woning. Het gaat om ongeveer 30 à 40 vierkante meter.

Asbest platen verwijderen

Er zitten asbest platen onder onze dakpannen. We zouden deze graag laten verwijderen. We ontdekten de platen nadat we enkele veluxramen installeerden. Waarschijnlijk liggen ze onder het hele dak, dat moet bekeken worden.

Schoorsteen verwijderen en verwijderen asbest

Vervanging dak; asbestpannen en dichten gaten. Vanbinnen geïsoleerd. Door de storm zijn er stenen van de schoorsteen gevallen waardoor de openingen gedicht moeten worden. Verwijderen schoorsteen. Asbest verwijderen. Rijwoning.

Asbest golfplaten verwijderen

Ik wil graag de garagebedekking uit asbest golfplaten laten verwijderen en nieuwe platen erop leggen. De garage is ongeveer 80 m² groot. 2e deel van de garage is gaan vliegen door de wind, dus ik zou heel het dak willen laten vernieuwen.

Hellend dak plaatsen

Geïsoleerde platen op hellend dak van stal van 30m x 24m met eternit plaatsen. Bestaand dak met asbest verwijderen.