Hoe werkt het?

Asbest laten verwijderen


Het verwijderen van asbest laat je best door erkende asbestverwijderaar doen. Deze vakbedrijven hebben de nodige ervaring om dit schadelijke materiaal op een correcte wijze weg te nemen.
Asbest vinden we voornamelijk terug op daken en meer specifiek op asbesthoudende golfplaten. Ook in vloertegels, regenpijpen, draagbalken enzovoort kan er asbest aanwezig zijn. Een asbestspecialist zal altijd eerst ter plaatse komen om de verwijdering van de asbest voor te bereiden. Zo kan hij duidelijk de kostprijs voor het verwijderen van asbest in een offerte opnemen.

De Casius asbestspecialisten beschikken over de nodige ervaring en expertise voor asbest efficiënt te saneren. Toch is het aangewezen om telkens meerdere offertes van specialisten te vergelijken. Na het vergelijken kan je in zee gaan met de specialist met de beste prijsofferte.

Laat ons weten waar we bij jou asbest moeten komen verwijderen en kies voor de beste offerte voor het saneren van jouw asbest.
 

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Asbest verwijderen op dak en vernieuwen dak:

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe leggen

Ons tuinhuis ongeveer 12m² heeft verweerde asbest golfplaten die we zo snel mogelijk willen weg laten halen. Plaatsen van een nieuw dak.

Asbest verwijderen van dak tuinhuis

Verwijderen van asbesthoudende golfplaten op dak van een tuinhuis vooraleer we het tuinhuis afbreken. Geschatte oppervlakte 25m².

Asbest verwijderen

Het gaat om de verwijdering van niet-gebonden asbest in een woning die afgebroken dient te worden. Er is een asbestinventaris beschikbaar.

Hellend dak herstellen

Berghuis van 7m x 9,40m: verwijderen van bestaande golfplaten (asbest) en vervangen door metalen trapeziumplaten van 7m lengte voorzien van anticondenslaag.

Asbest verwijderen

Verwijderen van asbest plafondpanelen in onze stockruimte. Ongeveer 44 m²

Dak isoleren en renoveren

Maat dak: 79,25 m² Bestaande dak: Asbest dak op vrijstaand huis gelegen aan bosrand. Biedt u een service voor het verwijderen?. Wensen: Optie 1: Dak geheel vervangen en nieuw dak voorzien van groendak. Optie 2: Dak geheel vervangen en nieuw dak voorzien van dakpannen. Opmerkingen: Het dak dient geïsoleerd te worden.

Asbest verwijderen op garage

Dak verwijderen en nieuw leggen

Asbest dak vervangen

Het gaat hier om een tuinhuis met asbestgolfplaten. Verwijderen en vervangen. werd beschadigd door windhoos (terrasafdekking van de buur erop gevlogen)