Hoe werkt het?

Asbest laten verwijderen


Het verwijderen van asbest laat je best door erkende asbestverwijderaar doen. Deze vakbedrijven hebben de nodige ervaring om dit schadelijke materiaal op een correcte wijze weg te nemen.
Asbest vinden we voornamelijk terug op daken en meer specifiek op asbesthoudende golfplaten. Ook in vloertegels, regenpijpen, draagbalken enzovoort kan er asbest aanwezig zijn. Een asbestspecialist zal altijd eerst ter plaatse komen om de verwijdering van de asbest voor te bereiden. Zo kan hij duidelijk de kostprijs voor het verwijderen van asbest in een offerte opnemen.

De Casius asbestspecialisten beschikken over de nodige ervaring en expertise voor asbest efficiënt te saneren. Toch is het aangewezen om telkens meerdere offertes van specialisten te vergelijken. Na het vergelijken kan je in zee gaan met de specialist met de beste prijsofferte.

Laat ons weten waar we bij jou asbest moeten komen verwijderen en kies voor de beste offerte voor het saneren van jouw asbest.
 

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Asbest verwijderen van dak 15m² slopen stal met asbestdak ook:

Asbest verwijderen van dak 15m² + slopen stal met asbestdak ook

Asbest laten verwijderen. Het gaat over een carport waar het dak zou weg moeten en een kleine stal die volledig gesloopt moet worden.

Asbest verwijderen

Ik de tuin staat een dubbele garagebox (8m*5.2m), een houten tuinhuis(2m*3m), en een ander groot bakstenen gebouw(6m*4.2m) met (waarschijnlijk) asbestplaten op. Ik had deze graag professioneel laten verwijderen.

Asbest verwijderen op dak en vernieuwen dak

Wij hebben oude stallen en een kippenhok. Met asbestplaten als dak. Wij hadden deze graag laten verwijderen en als dit mogelijk is een nieuw dak op laten leggen. Ook op het huis moet een nieuw dak komen. Dak van de stallen is 140 m² en het dak van het kippenhok is 50 à 60 m². Heraanleggen met platen.

Asbest golfplaten te verwijderen

Afdak met kleine 20m² asbest golfplaten die zouden moeten verwijderd worden

Asbest golfplaten verwijderen

Golfplaten tuinhuis verwijderen. 12m² Enkel te verwijderen niet te vervangen.

Asbest verwijderen in vloer

Vynil van jaren 60. Ongeveer 55 m². Lijm eventueel ook indien positief op asbest.

Asbest verwijderen en vervangen

Ik wil een heel kunstleien dak (uit de jaren zestig, dus asbest) laten verwijderen door een erkende of gekwalificeerde firma en vervangen door vlakke keramiekpannen, oppervlakte ongeveer 330 m2, inclusief 6 dakkapellen. Tevens een schouw te verwijderen en dakgoten te vervangen. Gebinte nog in goed staat en niet te vervangen. Alle materiaal door dakwerker te leveren.

Tuinhuis met asbestdak verwijderen

Tuinhuisje met asbest bevattend dak moet worden verwijderd en de afdichting van buizen moet worden beschermd. Dak is 6 m².