Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Asbestdak vervangen door een nieuw leien dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Asbestdak vervangen door een nieuw leien dak:

Daklekkage herstellen en asbestdak vervangen

Vochtprobleem in de uitbouw van het gebouw. Hellend dak van uitbouw te herstellen Daarnaast hebben wij ook een tuinhuis met een dak van golfplaten dat asbest bevat. Dit zouden we ook graag laten vervangen

Asbestdak vervangen door een nieuw leien dak

We zoeken een dakman die op korte termijn nog een leien dak kan vervangen. Het is een vrijstaande woning, dak ongeveer 250 m². Huidige asbestleien dienen verwijderd, bestaande zinkwerk nagekeken en hersteld/vervangen waar nodig. De bestaande spanten zijn via de buitenzijde te isoleren tijdens de werken.

Asbestdak verwijderen en vervangen van tuinhuis

Asbest dak verwijderen van tuinhuis en vervangen. Dak opnieuw leggen.

Asbestdak vervangen

Het betreft een gebouw van 1969 met asbest dakbedekking. Graag prijsofferte ofwel voor afbraak en volledig nieuw (hellend) dak. - houtstructuur - dakpannen - isolatie Voor het ogenblik is er firma aan het ontmossen van het dak, dus werken kunnen in de vakantie plaatsvinden.

Vervangen van dak en plaatsen van 5 veluxen

Wij hebben een huis gekocht met een leien dak, niet wetende dat dit geen natuur maar eternite dakleien zijn die asbest bevatten. Daar wij graag 5 veluxen willen plaatsten om de zolderverdieping tot volwaardig verdiep te maken vroegen wij ons af wat de kostprijs hiervan was en of het asbestdak dan ook vervangen dient te worden? Het dak is verder is prima staat en dateert van 1972. Oppervlakte dak : 200 m².