Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Asbestleien vernieuwen en nieuwe pannen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Asbestleien vernieuwen en nieuwe pannen plaatsen:

Asbestleien vernieuwen en nieuwe pannen plaatsen

Te renoveren woning gekocht waar er momenteel asbestleien op liggen. Deze leien zouden moeten worden afgenomen, en nieuwe golfpannen zouden moeten worden geplaatst. Ongeveer 250-275 vierkante meter.

Dak renoveren en veluxramen plaatsen

Het vernieuwen van de dakbekleding die momenteel bestaat uit asbestleien. Deze dienen te worden vervangen door dakpannen of leien. Graag hadden we ook 2 velux ramen voorzien. De totale oppervlakte van het dak is 85 m²

Asbestleien verwijderen en dak vernieuwen

Dakbedekking en onderdak vervangen. Zolder is reeds geïsoleerd aan de binnenkant en is in orde op kleine herstelling na. De dakoversteek dient ook vernieuw te worden. Afmetingen: 8,5 x 12 + 5 x 12 = 162 m². Asbestleien te verwijderen. Leien nog aan te kopen in samenspraak met de vakman.

Asbestleien vervangen

Ik wil graag mijn leien dak asbestvrij laten maken, zodus mijn dak helemaal laten vernieuwen. Dakoppervlakte is ongeveer 160 m².

Leien dak vernieuwen

Leien dak vervangen. Huidige asbestleien vervangen Houten onderplaten en houtstructuur nog in orde. Opp. ongeveer 265m²

Asbestleien dak vernieuwen

Huis gekocht van 1972. Het dak blijkt uit asbestleien te bestaan . Graag hadden wij een offerte voor de vernieuwing van het dak.

Renoveren dak van woning

Te renoveren woning; -Volledig nieuw dak -Verwijderen asbestleien + plaatsen van tegelpan klein formaat zwart. -Vernieuwen van plat dak aan achterbouw + plaatsen isolatie

Vernieuwen dakbedekking, isolatie en goten

Verwijderen van asbestleien Nieuwe dakbedekking en isolatie Nog geen onderdak aanwezig Draagstructuur is in orde Oude goten te vervangen