Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Asbestleien verwijderen en nieuw dak plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Asbestleien verwijderen en nieuw dak plaatsen:

Dak vervangen

We zouden graag ons puntdak vervangen, huidig dak bestaat volledig uit asbestleien. Dus graag ook rekening houden met het veilig verwijderen en afvoeren van de asbestleien. Onze voorkeur : opnieuw dakleien laten plaatsen (zonder asbest). Het moet beetje in dezelfde stijl van andere rijwoningen.

Asbestleien verwijderen en nieuw dak plaatsen

Dak 242 m² groot 3 dakkappellen. Het volledige dak is bedekt met asbesthoudende leien, hellend dak. Men moet deze verwijderen en daarna een nieuw dak plaatsen zonder isolatie.

Nieuw platdak, dakkoepel en bestaande gevel bekleding verwijderen

Nieuw plat dak + isolatie met een oppervlakte van 40m² Nieuwe dakkoepel plaatsen ter vervanging van de huidige 1mx3m Afbraak bestaande bekleding achtergevel (wat mogelijk asbestleien kunnen zijn) - afhankelijk van de staat van de achtergevel: schilderen of bekleden.

Asbest leien verwijderen van groot dak met dakkapellen

Het bestaande dak van een alleenstaande woning met asbest leien en vijf dakkapellen zou moeten vervangen worden. Het dak is 240 m². De asbestleien vervangen rest is nog heel goed.

Verwijderen van asbestleien en plaatsen van onderdak

Verwijderen van asbestleien op bestaand hellend dak. Ik schat dat dit zo een 200 m² is. Ook aanbrengen van onderdak afgewerkt met gedrenkte tengellatten. Dakstructuur is tradtioneel getimmerd met gordingen en kepers.

Verwijderen van asbestleien op dak

Het verwijderen van de asbestleien op het dak.

Verwijderen van asbestleien van schilddak

Ik wil graag de asbestleien van mijn schilddak laten verwijderen. Het gaat om zo een 266 m² , de leien zijn nog in vrij deftige staat maar het gaat om een volledige renovatie van het huis.

Hellend dak renoveren en isoleren

Oude leien zijn asbestleien verwijderen. De oppervlakte van het dak is (bij benadering) : 81 m². Dakbedekking : Leien, Andere Er moet asbest dakbedekking verwijderd worden. Er liggen zonnepanelen op , 12 stuks. En er zijn 3 veluxen . Ter plaatse komen kijken.