Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Bakgoot vervangen door een hanggoot en afwerken dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bakgoot vervangen door een hanggoot en afwerken dak:

Dakgoten vervangen of herstellen

Een bakgoot en afvoer vervangen. Dakgoot hangt op ongeveer 5 meter. Ongeveer 5 lopende meter dakgoot. Aluminium materiaal te gebruiken.

Bakgoten vervangen of zijkant puntdak herstellen

Vooraan het huis de houten bakgoot vervangen voor ongeveer 5 meter. Achteraan het huis idem voor ongeveer 4 meter. Ook afwerkplaten aan de zijkant van puntdak zijn losgekomen, deze moet men herstellen.

Bakgoot vervangen door een hanggoot en afwerken dak

Ik wil mijn dakgoten vernieuwen . Momenteel zijn het bakgoten maar zou deze graag vervangen door hanggoten.Afwerken EPDM dak, EPDM is reeds geplaatst, randen dienen afgewerkt te worden. Dak : 86 m². Enkel afboording.

Dakgoten vervangen of herstellen

BAKGOOT 6m lengte , 45cm tussen de dakhelling 25cm hellend op dak onder de pannen en voorkant vertikaal 12cm,4cm en ronding voorkant, kleine RETOUR utieinde en AFVOER. Woning van de jaren 74. Goten uit zink.

Dakgoten vervangen of herstellen

Woning bouwjaar 1957 - Zinken bakgoten lekken Voorgevel Lengte 7 m , op 6m hoogte. Voor vervangen van de bakgoot of bekleden met EPDM

Dakgoten vervangen of herstellen

Bestaande zinken dakgoten, die op de muur zijn gebouwd, vertonen kleinen scheurtjes. Wil graag deze zinken bakgoten laten renoveren met epdm. Ongeveer +- 32 m. bakgoot.

Vervangen zinken bakgoot

Mijn bakgoot aan de voorkant van mijn huis is los aan de onderkant. Hij hangt ongeveer 6-7 meter hoog. Vervangen of herstellen van de bakgoot.

Dakgoten vervangen + dakjes herstellen en nieuw dak boven raam plaatsen

Afbreken van de bestaande houten dakgoten en hangen van een zinken hanggoot. Het herstellen van 2 dakjes ('erkjes') boven 2 ramen. Afbreken dakje en bakgoot + plaatsen van nieuw dakje (met nieuwe leien) met zinken hanggoot.