Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Beschadigde panelen van een veranda in polycarbonaat vervangen na hagelinslag" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beschadigde panelen van een veranda in polycarbonaat vervangen na hagelinslag:

Beschadigde panelen van een veranda in polycarbonaat vervangen na hagelinslag

Na de hagel van 25/07/19 zijn er 3 dakpanelen van mijn veranda beschadigd geraakt. Er is in 3 panelen telkens 1 gaatje... De dakpanelen zijn van polycarbonaat.

Verandadak te herstellen na hagelschade

Door hagelbui zijn er 7 gaten in de bovenste laag van het verandadak (zie foto's). Moet het hele dak vervangen worden of enkel de beschadigde panelen? Foto's ter beschikking.

Vervanging deel dak veranda

Hagelschade aan 2 v/d 5 dakplaten, en één van de 2 vlakke dakramen. Beschadigde panelen uit kunststof, 16mm dik, elk ongeveer 4,30m x 1m te vervangen. Beschadiging dakraam, dubbel glas vol condensatie vervangen, herstellen? . Afm glas ongeveer 1,10m x 1,10m. Veranda is eigenlijk een dak gelegd tussen 4 bestaande muren en 18 jaar oud, geplaatst door Willems Veranda die ons nu in de kou laten staan met het excuus dat de destijds gebruikte materialen via hun firma niet meer beschikbaar zijn! Foto's ter beschikking.