Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak compleet renoveren en extra dakraam of dakkapel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak compleet renoveren en extra dakraam of dakkapel plaatsen:

Dak compleet renoveren en extra dakraam of dakkapel plaatsen

Het huidige dak is 50 jaar oud. Ben op zoek naar een nieuw dak inclusief het plaatsen van een dakraam of dakkapel. Momenteel liggen er leien op.

Hellend dak renoveren of compleet verniewen

Herstellen van het dak zonder te isoleren: Er is een lek in het dak, ofwel maken van de lek ofwel een nieuw dak. Kijken welke delen vervangen moeten worden en welke eventueel kunnen gerecupereerd worden. Geen schoorsteen of dergelijke aanwezig, gewoon 2 rechthoekige vlakken van +- 39 m². Oppervlakte van het dak is : 80 m² (6 m (B) x 6. 5 m (H))

Dak compleet vernieuwen

Dak vernieuwen: Het huidig dak bestaat uit een folie met keien op. Eventueel te vernieuwen met EPDM (+ isolatie). Op de foto in bijlage met rode cirkel aangeduid.

Plat dak renoveren en isoleren

Plat dak renoveren ongeveer 40 m²: lekt dus is zeer dringend. Bitumen plat dak is enkele jaren geleden door de vorige eigenaars vernieuwd. Dit is volgens mij niet volgens de juiste standaarden gebeurd. Bitumen bedekking is rechtstreeks op osb3 platen geplaatst. Dit is niet op een of ander manier erop verlijmd en tegen damp beschermd. Resultaat is dat groot deel van OSB door een lek nat is geworden (= donkerbuin zwart geworden en compleet doorweekt) en een lek ontstaan is in de keuken.

Dak compleet vernieuwen

Ik wil graag een vakman voor het vernieuwen van mijn dak. De horizontale oppervlakte bedraagt 85 m². Dakpannen te vervangen.

Vervangen verandadak

Het dak van de aanbouw met plat dak in roofing en lichtkoepel lekt en is dringend aan vervanging toe. Graag uw beste prijs voor een compleet nieuw dak in polycarbonaat platen. Het dak heeft een rechthoekige vorm, met als breedte 6,00m (breedte van het huis) en een diepte van iets minder dan 3,00m Adres geef ik aan de vakman mee.

Dakrenovatie

Ik heb nu een hellend roofingdak en wil dat compleet vernieuwen met een dak met dakpannen of iets anders.

Leggen en isoleren van compleet nieuw dak

Ik wil een compleet nieuw dak leggen + isoleren - 110 m²