Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak in epdm leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak in epdm leggen:

Daklekkage herstellen

Plat dak bergkot gelijkvloers (ongeveer 3x4m) heeft EPDM bedekking en vertoont kleine lek t.h.v afvoer regenpijp.

Dak in epdm leggen

Ik wil het dak vernieuwen, ligt metaal dak op is losgewaaid wil epdm dak laten leggen. Stacaravan is 3,6m x11,2m en dak is afgerond.

Plat dak herstellen

Herstelwerken dienen te gebeuren aan een klein plat dak boven het waskot waar een infiltratie is. Het is een dak van ongeveer 5 m² met EPDM en stukjes roofing aan de zijkant. Infiltratie is duidelijk op één plek te lokaliseren, maar misschien moet het volledige dak hersteld worden. Ook is er een kleine infiltratie aan het plat dak van de garage. Tevens dienen afwerkingsprofielen geplaatst te worden aan de garage omdat de carport vorige zomer werd verwijderd.

Dak renoveren

De renovatie bestaat uit 2 delen. Deel 1 is een nieuw puntdak met onderlaag, dakgoten, dakkapel vernieuwen + verplaatsen klein velux. Daarbij komen er ook 2 nieuwe veluxen in het puntdak van formaat 140 op 90cm. Houtstructuur moet wel behouden blijven. Dakpannen zijn zwarte pottelberg, antraciete regenafvoerbuis vooraan en achteraan. Afwerk panel goten en dakkapel (1 op 2 meter). Totale oppervlakte van het puntdak is ongeveer 4,5 hoog op 6 breed. Deel 2 bestaat uit het plaatsen van een nieuw platdak met de afmeting van 36 vierkante meters. Het platdak dient ook geïsoleerd te worden met volgens EPB eisen en afgewerkt met EPDM rubber.

Plaatsen velux plat dak

Heb momenteel 2 ramen 90 op 1,80 in plat dak epdm en zou deze willen vervangen door veluxen. Dus graag prijs voor plaatsen van 4 veluxen 90 op 90 in plat dak waarvan 2 vaste en 2 elektrish kunnen geopend worden en ook op allemaal zonnewering. Huis is van 2015

Dak tuinhuis vernieuwen

Hernieuwen van dak tuinhuis. Momenteel dakshingles. Ongeveer 17 m2. Oude shingles verwijderen we zelf. Nieuw dak mag epdm zijn of alternatief. Vorm. Schilddak

Plaatsen van lichtkoepel

Ik zou graag mijn koepel vervangen door een mooie goed doorzichtige lichtkoepel (dubbelwandig, vast met opstand en afwerking in EPDM of Roofing) in mijn keuken. De afmetingen zijn 123 cm x 242 cm. Belangrijkste is goed isolatie en zichtbaarheid: materiaal afhankelijk van mogelijkheden. Dit voor een plat dak met roofing in mijn achterbouw/keuken. Na deze werken zal er nieuwe plafond geplaatst worden in de keuken.

Plat dak roofing of epdm leggen

Plat dak +-180m2 er moet hellingschape geplaatst worden al dan niet ism dakwerker liefst 16 cm isolatie en of roofing of epdm alsook randafwerking