Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak isoleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak isoleren:

Platdak vervangen + aanleg nieuw platdak ipv plastieken platen

Plat dak van 3.25m x 3.5m waarin koepel zit van 1.4m x 1.6m vervangen en isoleren. Dakje van 1.28m x 3.5m boven gang vernieuwen. Momenteel klein dakje in plastieken platen maar dit zou een volwaardig dak moeten worden met kleine koepel erin. Volledige constructie zal nog moeten gemaakt worden.

Hellend dak isoleren en onderdak plaatsen

Onderdak plaatsen. Dak isoleren. Houtconstructie nog in prima staat. Betreft een hellend dak van 100m².

Dak vernieuwen

Doel is om ons hellend dak opnieuw aan te leggen en isoleren langs buiten. De dakpannen dienen ook vervangen te worden. Er is een onderdak aanwezig maar staat van het onderdak niet duidelijk. De totale oppervlakte van het dak is ongeveer 190m².

Gedeeltelijke afbraak schoorsteen

We willen ons dak isoleren en willen de niet functionele oude schoorsteen buiten het gebouw verwijderen om zo het dak netjes te kunnen isoleren. Afbraak schoorsteen, waterdicht maken van het dak.

Nieuw pannendak plaatsen

Het oud dak moet eraf gehaald worden en een nieuw dak geplaatst. Zadeldak in dakpannen. 180 m². Isoleren en onderdak plaatsen. Geen veluxen of dakkapellen.

Lichtkoepel vervangen en dak isoleren

Ik heb een lichtkoepel (13, meter op 2 meter) die kapot is naar aanleiding van de storm en vervangen moet worden. Ook een plat dak dat geïsoleerd moet worden , heeft een oppervlakte van 70m². Dit dient op een ander adres te gebeuren.

Dakrand herstellen grootdak + herstellen dak erker

- Plastieken bekleding is naar beneden gevallen met de storm, dus vernieuwen. - Nieuwe roofing en isoleren van het dak van de erker + bekleden

Vernieuwen dak

We zouden dakpannen willen plaatsen. Momenteel liggen er asbest leien. We zouden deze zelf afvoeren. Er is geen onderdak. Het huidige dak bestaat uit houten platen die nog in goede staat zijn. Er zou dus nog een onderdak moeten komen ook. Bovendien zouden wij bij deze werken 2 grote velux ramen willen steken. Op onze zolder is er ook een dwarsbalk die we willen verhogen zodat we hier later kamers kunnen maken. Isoleren doen we zelf.