Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak isoleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak isoleren:

Plat dak isoleren

Een plat dak op een bestaand appartementsgebouw van 4 verdiepingen isoleren. Het is een appartementsgebouw van 1976 met een dakoppervlakte van 15m op 7m = 105 m² Het is al eens geïsoleerd maar normen zijn veranderd --> waarschijnlijk bestaande isolatie er afhalen en opnieuw isoleren volgens nieuwe normen.

Dakisolatie plaatsen

Klein appartementsgebouw (een 70 m²) te isoleren. Dakisolatie aan te brengen. Plat dak van een appartementsgebouw met 3 verdiepingen.

Vervangen van 2 bestaande dakkoepels

Vervanging van 2 bestaande dakkoepels op een plat dak. Afmetingen: 80 x 90 en 100 x 120. De huidige koepels die er opliggen zijn groter. Binnenafwerking nodig bij de grootste koepel (schacht maken tussen verlaagd plafond en dakkoepel). Indien nodig bijkomend isoleren tussen verlaagd plafond en dak in de badkamer.

Dak isoleren

Plat dak voor 24m² (extra kamer aan bestaand huis, gelijkvloers). Dakisolatie voor bovenstaande ruimte Lichtkoepel/-straat voor in bestaand plat dak. Voor de lichtkoepel denken we aan een 1m op 2m, wat de standaardmaten bedragen.

Plat dak herstellen

Vervangen en vernieuwen van roofing + isoleren.

Daklekkage herstellen en extra isoleren

We willen twee dingen laten doen: een plat dak dat een lek heeft herstellen. Tevens willen we nagaan of dat en een tweede plat dak (extra) isolatie nodig heeft. Samen zullen de daken ca. 30 m² zijn.

Vernieuwen + isoleren zadeldak

Vernieuwen en isoleren van een zadeldak. Oppervlakte moeilijk te meten. Het is een "raar" dak. plat dak en zadeldak. Nieuwe pannen en isoleren.

Werken aan dakkapel uitvoeren

Ik zou graag onze dakkapel laten isoleren: Plat dak (circa 3x3m) isoleren langs boven. Dakranden verhogen en verbreden. Zijmuren + raamzijde langs buiten isoleren + nieuwe gevelbekleding (bijvoorbeeld cidings of leien). Zijkanten zijn momenteel bekleed met oude verweerde asbestleien. Deze kunnen indien gewenst voorafgaand aan de werken al door mezelf verwijderd worden.