Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak ontmossen en reinigen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak ontmossen en reinigen:

Dak ontmossen en reinigen

Vrijstaand huis met dakhelling van ca. 45 graad. Dak bestaat uit dakpannen en we zouden dit graag laten ontmossen. Gaat om een oppervlakte van 110 à 120 m².

Hellend dak herstellen

Dak lekt op verschillende plaatsen door verweerde plastic onder de betonnen dakpannen. Oorzaak hoogstwaarschijnlijk ontmossen dak deze zomer. Huis dateert van 2005. Aan de ene kant is het dak enorm hellend, dat zou zo'n 5 meter zijn en aan andere kant gaat het heel langzaam naar beneden. Ik denk dat de oppervlakte ongeveer 23 meter op 13 meter is.

Dak ontmossen

Ik zou een dak moeten laten ontmossen maar niet met hoge druk,wel met borstelreiniging omdat anders de atab-lagen worden weggespoten. Het zijn niet de pannen maar de gleuven tussen de pannen, open bebouwing.

Dak ontmossen, een lek herstellen en nieuwe dakgoten installeren

Leien dak ontmossen en nieuwe kap van de schoorsteen installeren. Er is ook een lek aan de andere schouw, vermoedelijk aan de overgang van schouw naar dak. Als laatste willen we de bestaande dakgoten reinigen, extra goten installeren aan het bijgebouw voor ongeveer 3m en die goten aansluiten op de leiding die naar onze waterput loopt.

Dakgoten vervangen of herstellen en ontmossen dak

Dakgoten en deel hout en plastiek vervangen en herstellen van bungalow. Dakgoten in plastiek. Eventueel ontmossen dak .

Dak reinigen

Reinigen van puntdak en ontmossen. Oppervlakte dak is 280m². Dak ook met zonnepanelen. Leien dak.

Ontmossen dak

Ontmossen van het dak van een kleine rijwoning.

Ontmossen van dak

Huis heeft grondoppervlak van ca 100 m2. - Ik wil graag mijn dak laten ontmossen en kleine schade herstellen die ontstaan is door vogels.