Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak opbouwen en carport plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak opbouwen en carport plaatsen:

Dak opbouwen en carport plaatsen

Voor ons nieuwbouwproject zijn we opzoek naar ervaren dakwerker. Geschatte start van de werken zijn november 2019. De metalen constuctie van de carport is voor de bouw aannemer de verdere afwerking is voor de dakwerker. De carport wordt gemaakt van een houten constructie en wordt afgewerkt met zwarte trespa platen.

Structuur op dak vernieuwen

Op het oorspronkelijke platte dak (roofing) is drie jaar geleden een nieuwe constructie gemaakt - lattenstructuur + rotswol + osb + roofing/ epd. Slechte uitvoering. Doel = deze structuur afbreken en opnieuw correct opbouwen. Dak is plat dak, 250m2. Dakbedekking bij voorkeur EPDM of ander kunststof.

Licht hellend dak opbouwen tot plat dak

Licht hellend dak opbouwen en bedekken tot plat dak. Oppervlakte van het dak is ongeveer een 40 m². Graag ter plaatse komen kijken door een dakwerker.

Herstelling dak

Mijn schoonmoeder heeft een plat dak dat steeds lekproblemen heeft. Regelmatig is het hersteld maar na onbepaalde tijd constateert men terug lekken. Wij hebben over dit probleem nagedacht. Wij willen geen nieuw plat dak leggen maar een hellend houten geraamte opbouwen en daar bovenop plastieken golfplaten opleggen. Ook moeten de zijkanten afgedicht worden. Uitvoering: liefst zo snel mogelijk en voor herfstperiode. Best ter plaatse komen kijken

Opbouwen van nieuw dak

In het kader van renovatiewerken te Viane, is het opbouwen van een nieuwe dak voorzien. Gelieve een offerte opmaken op basis van de PDF in bijlage, daar staat er veel informatie over de samenstelling en de afmetingen van het dak.

Afbreken en opbouwen schouw

Ik wil graag mijn schouw van de chauffage laten afbreken tot het nog sterke gedeelte en laten opbouwen met sterke donkergrijze steen en daarna terug plaatsen van de deksteen, of kan dit ook eventueel met isolatie tegen te plakken en een laagje bezetting erover. De tweede schouw van de open haard kan eventueel blijven tenzij er bij nader toezien ook veel beschadigd is het dak is ong. 7 meter hoog voorzichtigheid is wel noodzakelijk ten gevolge van het leidak. Foto's ter beschikking.

Plaatsing van dakramen

Plaatsing van 2 dakramen van 55x78cm (Fakro) in een pannendak waar nog nooit een dakraam heeft in gestaan. De benodigde dakramen en dakgoten zijn aangekocht (besteld). Het gaat hier enkel om de plaatsing ( houtenkader opbouwen - dakpannen verwijderen). De woning is ouder dan 5 jaar en het dak is niet afgewerkt met gyproc aan de binnenkant. Er is wel recent een volledig nieuw pannendak opgeplaatst.

Vernieuwen, verbouwen of volledig nieuw dak ?

Ik heb een garage (loods) van +/- 250m2. Ongeveer 11m op 22m met een plateau binnen. Deze loods lekt, regenwater zowel langs dakpanelen als langs linker muur. Aangezien ik deze ruimte wil gebruiken als garage, werkplaats, stockage ruimte. Nieuw dak? Volledig afsmijten en opnieuw opbouwen?