Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuw dak plaatsen isoleren en houtwerk nakijken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuw dak plaatsen isoleren en houtwerk nakijken:

Flexibel in schouw plaatsen en schoorsteen op het dak

Plaatsen van een flexibel in een bestaande schoorsteen vanop het gelijkvloers tot aan het dak. Bovenop het dak moet nog een schoorsteen komen. Oude schoorsteen is in het verleden afgebroken.

Lichtkoepels plaatsen

vervaning policarbonaatplaten lichtstraten op plat dak bestaande constructie blijft

Nieuw plat dak plaatsen

Wij willen een nieuw plat dak van +/- 30 m2

Dakwerken uitvoeren

Momenteel bevindt zich een lek in het dak waardoor bij hevige of veel regen het water in een kamer druppelt. Dit is een hellend dak met dakpannen met een dakkapel hierin verwerkt. Het dak is nog in redelijk goede staat maar is niet geïsoleerd. Ik overweeg om het ganse dak te vernieuwen en te laten isoleren. Hieronder wat informatie: -Tussen de straat en het huis is ruimte om materiaal en/of machines te plaatsen -De zinken goten zijn recent, maar aan de dakkapel dienen de goten nog vervangen te worden. -Half open bebouwing. Het dak ligt lager dan dat van de buren

Plaatsen fakro dakraam

Fakro dakraam in hellend dak met dakpannen plaatsen.

Dakpannen vervangen en isolatie plaatsen

Hellend dak van ong. 100m² met zwarte matte pannen renoveren. Dak isoleren. Nieuwe dakpannen leggen. Bedoeling is dat dak hetzelfde uitzicht behoudt, dit is verplicht in deze buurt. Het betreft een woning uit de jaren '60.

Duivenpinnen plaatsen

Ik heb last van duiven op mijn dak, bovendien heb ik zonnepanelen die mogelijk schade ondervinden. Graag had ik een firma gevonden die de nodige pinnen kan plaatsen zodat ik niet langer last heb van deze beesten.

Schoorsteen opnieuw opvoegen en renoveren

Onze schoorstenen dient gerenoveerd en hervoegd worden. Als de werken klaar zijn zou ik er graag 2 afdeklapten op maat op laten plaatsen. De huidige schoorsten is in baksteen en is geplaatst op een rieten dak.