Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuw dak plaatsen met sandwichpanelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuw dak plaatsen met sandwichpanelen:

Dak opbouwen en carport plaatsen

Voor ons nieuwbouwproject zijn we opzoek naar ervaren dakwerker. Geschatte start van de werken zijn november 2019. De metalen constuctie van de carport is voor de bouw aannemer de verdere afwerking is voor de dakwerker. De carport wordt gemaakt van een houten constructie en wordt afgewerkt met zwarte trespa platen.

Plaatsen duivenpinnen op dak

Plaatsen op 2e verdieping plat dak half open bebouwing. Dak is toegankelijk via koepel op 2e verdieping. Te plaatsen over de breedte van ons terras, 5-tal lopende meter.

Hellend dak van tuinhuis vervangen

Betreft een klein tuinhuis waarop een dakbekleding met roofing (leien). Ik zou deze platen er bovenop plaatsen als dit mag (condens?). Dak: 2x 290dx220b cm.

Lichtstraat plaatsen

Lichtstraat plaatsen plat dak met welfsels +/-4m op 1m. Eventueel in pvc

Nieuwe shingles op tuinhuis plaatsen

De shingels die op het dak van mijn tuinhuis lagen zijn door de laatste storm weggewaaid en losgekomen. Ook is de zijkant opgewaaid en ligt verschoven. Mijn tuinhuis is 4.6 m en de hoogte van mijn dak is 1.85 m.dus 8.51 m² per zijde. Vernieuwen van het volledige dak in hetzelfde soort shingles.

Asbestleien verwijderen en nieuw dak plaatsen

Dak 242 m² groot 3 dakkappellen. Het volledige dak is bedekt met asbesthoudende leien, hellend dak. Men moet deze verwijderen en daarna een nieuw dak plaatsen zonder isolatie.

Gemeenschappelijk dak herstellen

4 aanpalende woningen delen een gemeenschappelijk dak. De bestaande dakbedekking werd niet op een professionele manier uitgevoerd. Indien mogelijk dak te herstellen of een heel nieuw dak plaatsen. Dak met Boomse pannen. Oppervlakte : 4 rijhuisjes: 13 m².in totaal.

Plat dak herstellen

Vervangen huidige dakbedekking op het platte dak. Vermoedelijk roofing, isolatieplaten en grind(keien). Ook bijkomende isolatie te plaatsen.